Интересни снимки на МерцедесиОт където и да са
Започната от mercedes, 18 май 2005 - 17:28:19
1262 мнения по тази тема
Публикувано 26 април 2006 - 23:01
!!!!
Публикувано 27 април 2006 - 19:14
е не това е уникално
ще повърна
ето нещо от мен:
ще повърна
ето нещо от мен:
Публикувано 27 април 2006 - 19:54
Колеги, а на този двигател, от снимките по-горе, обърнахте ли внимание:
Тази редова горивна помпа не ви ли изглежда малко странно под това делко по-горе
За сведение, на който не знае, това е първият бензинов двигател с ДИРЕКТНО впръскване на горивото! Това, което останалите автомобилни фирми днес се опитват да пробутат за супер-новост, при Мерцедес е вече стара история
Тази редова горивна помпа не ви ли изглежда малко странно под това делко по-горе
За сведение, на който не знае, това е първият бензинов двигател с ДИРЕКТНО впръскване на горивото! Това, което останалите автомобилни фирми днес се опитват да пробутат за супер-новост, при Мерцедес е вече стара история
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 27 април 2006 - 20:29
Аз за това го сложих за една фирма да измисли технология като инжекционна е белег които тя оставя в историята, и то какъв белег е това, Скуадрите от Модена поготворят директното впръскване, наи-върлите конкуренти осланят цялото си производство на тази и други подобни системи <_< след такива изобретения си мисля че не само първата кола е с 3 лъчата емблема ами и бъдещите луноходиКолеги, а на този двигател, от снимките по-горе, обърнахте ли внимание:
http://www.seriouswh...ne-1280x960.jpg
Публикувано 03 май 2006 - 10:46
Публикувано 05 май 2006 - 11:55
ми неДали па не е тъпа
Публикувано 05 май 2006 - 18:19
има и пикап W140
Публикувано 09 май 2006 - 09:20
Аиде бавариците доидоха да се заяждат ма така като неможе да се покаже че сте с подобри коли ...
Публикувано 09 май 2006 - 11:04
ВЕНИ ВЕНИ продължаваш да ме озадачаваш
те тва чудо от къде го издири B)
те тва чудо от къде го издири B)
Публикувано 09 май 2006 - 16:12
Е не мога да разбера какви са тия конкуренций. Всяка марка си има предимствата и всеки си има право да си харесва каквото иска, и да подхожда с разбиране към други членове на това общество. Че БМВ е хубава марка хубава е и тн. За мен една кола е хубава, когато в нея са съчетани икономичност, издържливост, ергономичност комфорт и тн. за дадената цена, която е платена за този автомобил.
Аре със здраво, а пропо бате Алексоне пак нищо ен стана с тия снимки, аман бе ебахти тапия балетист се оказах тц тц тц тц
Аре със здраво, а пропо бате Алексоне пак нищо ен стана с тия снимки, аман бе ебахти тапия балетист се оказах тц тц тц тц
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 09 май 2006 - 17:56
Ми как ?То в нашия форум се чуди за какво да си говорим а в техния неможеш да смогнеш на теми с ремонти и то СКЪПИ!Аиде бавариците доидоха да се заяждат ма така като неможе да се покаже че сте с подобри коли ...
Предната ми кола беше 520 ! Добре че се отървах от нея! Смяна на шарнири и биалета ,ляво дясно 900лв. ЧЕСТИТО! :P
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 09 май 2006 - 18:22
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни