проблем
Започната от kiko66, 08 юни 2008 - 16:55:56
6 мнения по тази тема
Публикувано 08 юни 2008 - 16:55
Колеги,днес си загубих ключа за мерца цди220 2004 г.какво следва сега .
Публикувано 08 юни 2008 - 17:05
Утре в Балкан Стар, подаваш заявка за реплика и молба старите кл'чове да бъдат анулираниКолеги,днес си загубих ключа за мерца цди220 2004 г.какво следва сега .
Носи си документ за собственост и за самоличност
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 08 юни 2008 - 17:49
ок.а нови два ключа ще ми дадат ли и дали трябва да си запиша час.такмо и лампата наSRS да ми оправят че почва да ме дразни вече .а може да си запиша час в сряда такмо да доида наи сетне на сбирката .надявам се да е актуална още и да си платя вноската за сбораУтре в Балкан Стар, подаваш заявка за реплика и молба старите кл'чове да бъдат анулирани
Носи си документ за собственост и за самоличност
Публикувано 08 юни 2008 - 18:16
ок.а нови два ключа ще ми дадат ли и дали трябва да си запиша час.такмо и лампата наSRS да ми оправят че почва да ме дразни вече .а може да си запиша час в сряда такмо да доида наи сетне на сбирката .надявам се да е актуална още и да си платя вноската за сбора
И час ще си запишеш, и ще е след няколко дни, и ще чакаш още няколко седмици и т.н. екстри. Преди 3 г. си поръчах втори ключ, закарах колата с всички документи, и големия талон, и моите лични документи и автобиография на баба ми, и срещу 300 + лева (тогава) получих резервен ключ с уговорката, че ако не работи е за моя сметка и няма никаква гаранция и т.н.
Успех, все пак, не губи кураж!
Публикувано 08 юни 2008 - 18:28
е имам ли изборИ час ще си запишеш, и ще е след няколко дни, и ще чакаш още няколко седмици и т.н. екстри. Преди 3 г. си поръчах втори ключ, закарах колата с всички документи, и големия талон, и моите лични документи и автобиография на баба ми, и срещу 300 + лева (тогава) получих резервен ключ с уговорката, че ако не работи е за моя сметка и няма никаква гаранция и т.н.
Успех, все пак, не губи кураж!
Публикувано 08 юни 2008 - 18:45
Не отлагай, щото може само ти да си мислиш, че си го загубил или пък да го е намерил някой който знае как да го използва. Докато не го направят неактивен в Балкан стар си е опасно.
W211-Avantgarde
Публикувано 08 юни 2008 - 18:56
ок. колега ще постъпя отговорно както винаги...Не отлагай, щото може само ти да си мислиш, че си го загубил или пък да го е намерил някой който знае как да го използва. Докато не го направят неактивен в Балкан стар си е опасно.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни