Питане за спирачна течност?!?
Започната от Alenn, 07 юни 2008 - 09:43:41
9 мнения по тази тема
Публикувано 07 юни 2008 - 09:43
Здравейте колеги,
Моля, дайте някаква сносна марка за спирачна течност DOT4, решил съм да я сменям, гледах има на Тексако, Бош, ама някой ако има опит и може да ми препоръча ще бъде от полза. Също четох че имало някакви неминерални, т.е. и това ли трябва да се гледа или само да гледам да е DOT4?
Благодаря на всички!
Автомобила е W202, ако има значение.
Моля, дайте някаква сносна марка за спирачна течност DOT4, решил съм да я сменям, гледах има на Тексако, Бош, ама някой ако има опит и може да ми препоръча ще бъде от полза. Също четох че имало някакви неминерални, т.е. и това ли трябва да се гледа или само да гледам да е DOT4?
Благодаря на всички!
Публикувано 07 юни 2008 - 10:46
Заеби ги, вземи си това:
Публикувано 10 юни 2008 - 22:27
Колега ,аз карам рейсингова на Мотул , ДОТ5 и няма таква течност друга !!!
тази която показа колегата над мен е добра
тази която показа колегата над мен е добра
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 11 юни 2008 - 07:56
Здравейте колеги,
Благодаря на всички!
Колега,
в Тази тема можеш да откриеш много полезна информация
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 11 юни 2008 - 08:42
DОТ 5 не е ли на силиконова основа?
Ще скапе всички гумени съединения. Освен това не се препоръчва за системи с ABS. Карай с това, което пише на капачката.
http://www.xs11.com/...ce/maint1.shtml
Може и DOT 5.1, която за разлика от DOT 5 не е на силиконова основа, но това само ако искаш да се презастраховаш. Температурната устойчивост на ДОТ 4 е достатъчна според мен.
Ще скапе всички гумени съединения. Освен това не се препоръчва за системи с ABS. Карай с това, което пише на капачката.
http://www.xs11.com/...ce/maint1.shtml
Може и DOT 5.1, която за разлика от DOT 5 не е на силиконова основа, но това само ако искаш да се презастраховаш. Температурната устойчивост на ДОТ 4 е достатъчна според мен.
Публикувано 11 юни 2008 - 16:47
ако 202-ката ти е до 96г производство-текстар дот4 в ауто плюс и на 2 год смяна на специална машина(става за 10 мин)
Публикувано 11 юни 2008 - 18:08
ако 202-ката ти е до 96г производство-текстар дот4 в ауто плюс и на 2 год смяна на специална машина(става за 10 мин)
Калояне-нещо се писа за тази машина,ама не намирам темата...можеш ли да дадеш координати на сервиз,който има такава машина и дали ще смени и спир.течност в помпите на съединителя?
Аз лично ще я сменя с ОМВ ДОТ-5.1.Не,че не я сменявах преди 17 месеца,ама минах много километри оттогава-близо 60 000км.,та пак и е време...
Публикувано 11 юни 2008 - 20:44
Пламка,звънкаш ми утре и аз те уреждам за смяна на сп.течност на машина Условието е ,че не ползват течност на клиента и работят само с КАСТРОЛ СИНТЕТИКА Ако проявяваш интерес ми звънни да ти запиша час и ден за смяна Тела ми е: 0888 378 905Калояне-нещо се писа за тази машина,ама не намирам темата...можеш ли да дадеш координати на сервиз,който има такава машина и дали ще смени и спир.течност в помпите на съединителя?
Аз лично ще я сменя с ОМВ ДОТ-5.1.Не,че не я сменявах преди 17 месеца,ама минах много километри оттогава-близо 60 000км.,та пак и е време...
Поздрави
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 11 юни 2008 - 22:22
Времето за машината е същото, ако извършваш манипулацията сам, с тази разлика че трябва да намериш някой да помпи педала постоянно
Публикувано 13 юни 2008 - 07:58
Благодаря колеги!
В крайна сметка взех ATE SL DOT4.
В крайна сметка взех ATE SL DOT4.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни