Я да Ви видим сега .......... Кой с какъв десктоп е?Тема за картинки и малко спам :-)
Започната от House M.D., 03 юни 2008 - 09:58:46
221 мнения по тази тема
Публикувано 09 юни 2008 - 17:44
Публикувано 09 юни 2008 - 18:00
Смяна се осъществи и при мен.
Прикачени файлове
Публикувано 08 юли 2008 - 09:53
Mercedes-Benz 540K "Autobahn Kurier" '1934
Прикачени файлове
Публикувано 08 юли 2008 - 15:02
Публикувано 10 юли 2008 - 23:08
Е го и моя на Федората:
Публикувано 11 юли 2008 - 04:13
Аз за сега ползувам това с корабчето (показвам ви само картинката, че ме мързи сега да минавам в моята половина от РС-то)
Това е пристанището при залива при Ormos Panagias - близо до Вурвуру,малко китно селище в началото на Ситония (Халкидики) гледащо към планината Атон и въобще към ръкава "Атон". Там е много красиво, с едни светло сини и чисти морски води...разкош
Понякога ползувам и другото - виличка на остров Мауи, сякаш зяпам през прозореца, да ме топли в студените зимни дни
Е, имам адски много уолпейпъри, и понякога слагам и други, но понеже са много и незнам кой да избера. На Коледа слагам един с елха и сняг естествено, а на Великден един с едни жълти пиленца... според ситуцията.
Това е пристанището при залива при Ormos Panagias - близо до Вурвуру,малко китно селище в началото на Ситония (Халкидики) гледащо към планината Атон и въобще към ръкава "Атон". Там е много красиво, с едни светло сини и чисти морски води...разкош
Понякога ползувам и другото - виличка на остров Мауи, сякаш зяпам през прозореца, да ме топли в студените зимни дни
Е, имам адски много уолпейпъри, и понякога слагам и други, но понеже са много и незнам кой да избера. На Коледа слагам един с елха и сняг естествено, а на Великден един с едни жълти пиленца... според ситуцията.
Прикачени файлове
Публикувано 11 юли 2008 - 09:34
Това е моя
Прикачени файлове
Конските сили продават колата, а нютон-метрите я движат!
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни