Mercedes/S320 cdi/ ili Mercedes /S500/
Започната от ikos, 30 май 2008 - 08:50:12
10 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2008 - 08:50
Здравейте, ще си купувам кола и се колебая между Mercedes/S320 cdi/ и Mercedes /S500/ 2003-2005g какво ще ме посъветвате.
Публикувано 30 май 2008 - 09:19
Да пишеш на кирилица и да кажеш колко пари си приготвил.
Публикувано 30 май 2008 - 09:32
да кажеш какво точно очакваш от колата защото това са два много различни откъм разход и вървене двигатели
и верно пиши на кирилица,днеска ловиш бонуса щот ти е първи пост не че тва е причнина да не те санкционирам ,има си правила на форума и преди да пишеш не беше лошо да хвърлих един поглед
а сега да се върнем на колата ,дай по подробно инфо кво, що искаш?
и верно пиши на кирилица,днеска ловиш бонуса щот ти е първи пост не че тва е причнина да не те санкционирам ,има си правила на форума и преди да пишеш не беше лошо да хвърлих един поглед
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 30 май 2008 - 12:06
да кажеш какво точно очакваш от колата защото това са два много различни откъм разход и вървене двигатели
oooo funki честито за мода, да си жив и здрав, пък за мода ти си знаеш кво да правиш.
Колега, наистина напише какво очакваш от колата, за да моше знаещите да ти кажат коя е най-подходяща.
Публикувано 30 май 2008 - 12:55
Извинявам се за латиницата.
Колебая се между двата вида двигателя като претегля плюсовете и минусите. Има ли разлика в поддръжката, коя излиза по евтина, има ли голяма разлика в данъците правят ли проблеми след определени километри. До сега имах Е220 2002г. и бях много доволен. Ако Вие трябваше да избирате между двете коя бихте си купили. Цените им са почти еднакви.
Колебая се между двата вида двигателя като претегля плюсовете и минусите. Има ли разлика в поддръжката, коя излиза по евтина, има ли голяма разлика в данъците правят ли проблеми след определени километри. До сега имах Е220 2002г. и бях много доволен. Ако Вие трябваше да избирате между двете коя бихте си купили. Цените им са почти еднакви.
Публикувано 30 май 2008 - 13:07
Какъв разход си готов да си позволиш?Като пари става дума на месец?
Публикувано 30 май 2008 - 13:17
При 20000км. на година ще съм вътре 2500-3000 лв. от бензина не е чак толкова много но е минус.Какъв разход си готов да си позволиш?Като пари става дума на месец?
Публикувано 30 май 2008 - 13:31
ако не държиш много на динамичните показатели и искаш повечко икономия от гориво взимай дизела ,познавам хора и с двата мотора(единия ми се е качил на гърба на аватара и като се появи ще ти обясни кво, що, къде по дизела ) до сега не съм чул да се оплакват от нещо сериозно освен помпата за хидравличното окачване която явно си е болка на w220
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 30 май 2008 - 14:13
И Видя ли от икономия на какво се возиме? А и друго меца няма хидро окачване а пневматика и тя само се исключва като и се извади буксата по дупките нищо повечеако не държиш много на динамичните показатели и искаш повечко икономия от гориво взимай дизела ,познавам хора и с двата мотора(единия ми се е качил на гърба на аватара и като се появи ще ти обясни кво, що, къде по дизела ) до сега не съм чул да се оплакват от нещо сериозно освен помпата за хидравличното окачване която явно си е болка на w220
А за колата верно 13-14 градско/душманско/8-10 извънградско на темпомат160-170
Публикувано 30 май 2008 - 22:41
Кажи колко пари ще даваш.
На 320 цди мотора е малко шумен, за разлика от на най-новата с класа, в която не можеш да разбереш, че е дизел. С320 харчи в софия към 13, а на дълъг път може и 7 ако не се кара над 110. С500 може да харчи от 10 нагоре, ама 10 много трудно.
Цената в Германия на 2-те коли е горе-долу еднаква, но има разлика в акциза, за едната е 5-6 хиляди а за другата 12-13.
В България според мене цените са завишени.
С-класа от България те съветвам да НЕ купуваш, а те съветвам да си вкараш от Германия, и то от дилър на Мерцедес.
Аз лично бих взел С500 фейслифта.
Окачването на С500 е 2 вида - въздушно, което се казва еърматик, и хидравлично, което се казва Active Body Control. С320 цди е само с еърматик. Поддръжката на еърматика е скъпа, а на АВС е още по-скъпа. Но АВС е яката работа, щото си е истинско активно окачване.
Взимай С500, веднъж се живее
На 320 цди мотора е малко шумен, за разлика от на най-новата с класа, в която не можеш да разбереш, че е дизел. С320 харчи в софия към 13, а на дълъг път може и 7 ако не се кара над 110. С500 може да харчи от 10 нагоре, ама 10 много трудно.
Цената в Германия на 2-те коли е горе-долу еднаква, но има разлика в акциза, за едната е 5-6 хиляди а за другата 12-13.
В България според мене цените са завишени.
С-класа от България те съветвам да НЕ купуваш, а те съветвам да си вкараш от Германия, и то от дилър на Мерцедес.
Аз лично бих взел С500 фейслифта.
Окачването на С500 е 2 вида - въздушно, което се казва еърматик, и хидравлично, което се казва Active Body Control. С320 цди е само с еърматик. Поддръжката на еърматика е скъпа, а на АВС е още по-скъпа. Но АВС е яката работа, щото си е истинско активно окачване.
Взимай С500, веднъж се живее
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 06 октомври 2016 - 12:22
здравеите фенове аз сам нов тук и от скоро карам мерцедес с320 и искам да попитам колата ми е 99г с320 бензин но е сас старото табло без навигацията има ли някакав проблем ако го сменя и сложа табло сас навигацията
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни