Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Mercedes/S320 cdi/ ili Mercedes /S500/

• Please log in to reply
10 мнения по тази тема

#1 ikos

ikos

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 30 май 2008 - 08:50

Здравейте, ще си купувам кола и се колебая между Mercedes/S320 cdi/ и Mercedes /S500/ 2003-2005g какво ще ме посъветвате.
  • 0

#2 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 30 май 2008 - 09:19

Да пишеш на кирилица и да кажеш колко пари си приготвил.
  • 0

#3 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 30 май 2008 - 09:32

да кажеш какво точно очакваш от колата защото това са два много различни откъм разход и вървене двигатели
и верно пиши на кирилица,днеска ловиш бонуса щот ти е първи пост ;) не че тва е причнина да не те санкционирам ,има си правила на форума и преди да пишеш не беше лошо да хвърлих един поглед
а сега да се върнем на колата ,дай по подробно инфо кво, що искаш?
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#4 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 30 май 2008 - 12:06

да кажеш какво точно очакваш от колата защото това са два много различни откъм разход и вървене двигатели
и верно пиши на кирилица,днеска ловиш бонуса щот ти е първи пост ;) не че тва е причнина да не те санкционирам ,има си правила на форума и преди да пишеш не беше лошо да хвърлих един поглед
а сега да се върнем на колата ,дай по подробно инфо кво, що искаш?

oooo funki честито за мода, да си жив и здрав, пък за мода ти си знаеш кво да правиш.

Колега, наистина напише какво очакваш от колата, за да моше знаещите да ти кажат коя е най-подходяща.
  • 0

#5 ikos

ikos

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 30 май 2008 - 12:55

Извинявам се за латиницата.
Колебая се между двата вида двигателя като претегля плюсовете и минусите. Има ли разлика в поддръжката, коя излиза по евтина, има ли голяма разлика в данъците правят ли проблеми след определени километри. До сега имах Е220 2002г. и бях много доволен. Ако Вие трябваше да избирате между двете коя бихте си купили. Цените им са почти еднакви.
  • 0

#6 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 30 май 2008 - 13:07

Какъв разход си готов да си позволиш?Като пари става дума на месец?
  • 0

#7 ikos

ikos

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 30 май 2008 - 13:17

Какъв разход си готов да си позволиш?Като пари става дума на месец?

При 20000км. на година ще съм вътре 2500-3000 лв. от бензина не е чак толкова много но е минус.
  • 0

#8 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 30 май 2008 - 13:31

ако не държиш много на динамичните показатели :drift1: и искаш повечко икономия от гориво взимай дизела ,познавам хора и с двата мотора(единия ми се е качил на гърба на аватара :0_yahoo: и като се появи ще ти обясни кво, що, къде по дизела ) до сега не съм чул да се оплакват от нещо сериозно освен помпата за хидравличното окачване която явно си е болка на w220
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#9 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 30 май 2008 - 14:13

ако не държиш много на динамичните показатели :drift1: и искаш повечко икономия от гориво взимай дизела ,познавам хора и с двата мотора(единия ми се е качил на гърба на аватара :0_yahoo: и като се появи ще ти обясни кво, що, къде по дизела ) до сега не съм чул да се оплакват от нещо сериозно освен помпата за хидравличното окачване която явно си е болка на w220

И Видя ли от икономия на какво се возиме? А и друго меца няма хидро окачване а пневматика и тя само се исключва като и се извади буксата по дупките нищо повече
А за колата верно 13-14 градско/душманско/8-10 извънградско на темпомат160-170
  • 0

#10 msi200

msi200

Напреднал

• Потребители на форума
  • 278 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 30 май 2008 - 22:41

Кажи колко пари ще даваш.

На 320 цди мотора е малко шумен, за разлика от на най-новата с класа, в която не можеш да разбереш, че е дизел. С320 харчи в софия към 13, а на дълъг път може и 7 ако не се кара над 110. С500 може да харчи от 10 нагоре, ама 10 много трудно.

Цената в Германия на 2-те коли е горе-долу еднаква, но има разлика в акциза, за едната е 5-6 хиляди а за другата 12-13.

В България според мене цените са завишени.

С-класа от България те съветвам да НЕ купуваш, а те съветвам да си вкараш от Германия, и то от дилър на Мерцедес.

Аз лично бих взел С500 фейслифта.

Окачването на С500 е 2 вида - въздушно, което се казва еърматик, и хидравлично, което се казва Active Body Control. С320 цди е само с еърматик. Поддръжката на еърматика е скъпа, а на АВС е още по-скъпа. Но АВС е яката работа, щото си е истинско активно окачване.

Взимай С500, веднъж се живее:):)
  • 0
I love the sound of V8 in the morning...

#11 ivailo123

ivailo123

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Град:Свищов
  • Автомобил:
    mercedes s320

Публикувано 06 октомври 2016 - 12:22

здравеите фенове аз сам нов тук и от скоро карам мерцедес с320 и искам да попитам колата ми е 99г с320 бензин но е сас старото табло без навигацията има ли някакав проблем ако го сменя и сложа табло сас навигацията 

• 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни