Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 09 януари 2011 - 15:32
Ей, момчета здравей те, другата седмица идвам към варна ще трябва да ми кажете къде ви са сбирките , че малко ми е чужда Варна....мисля да поостана поне две седмици , така ,ч е ако искате споделете къде точно се събирате за да дойда и аз ..благодаря
Публикувано 09 януари 2011 - 16:55
Иво,братче като гледам май изобщо няма сбирки...
Публикувано 09 януари 2011 - 18:53
Ами аз минах към 2.55 разхождайки се с приятели и не видях никой.Естествено продължих.Предлагам конкретно-сбирките да са събота или неделя,но да са преди обяд,да кажем 10-11 часа и да са в някое кафене.Дето се вика през почивните дни да си изпием кафето заедно и после всеки да е свободен да се среща с приятели,да обръща внимание на семейството,да спи абе каквото си иска защото почивните дни са два и трябва да има време за всичко.В неделя в 3 на мене ми е никакво.Ходим с коли,не можем и да се напием...Що ве днес се събрахме цели ТРИ коли
Публикувано 09 януари 2011 - 20:51
А бе както и да го въртите както и да го сучите нищо не става от нас.никога няма да бъдем като тези да речем със пежаците или вземете тези със BMW-тата.Писане,писане и само писане нищо друго.Съжалявам момчета но аз се уморих от толкова много ходене,съгласете се и със мен че идвам да уважа МАРКАТА от АКСАКОВО и кво да вида само Аксаковци,ми то като ще е така моите извинения но ние Аксаковци следващата седмица пак ще се съберем и които иска може да ми вземе скайпа от профила и ще ни гледате на живо от сбирката на феновете на МАРКАТА от АКСАКОВО.Съжалявам но нямам намерение вече да изразходвам бензин за неорганизирани деиствия на хора които се бият във гърдите че МАРКАТА е ВСИЧКО за тях.Дано да се бъркам но като гледам как стоят нещата май съм прав.Много бях радостен когато на първата сбирка на която присъствах се бяхме събрали толкова много коли,макар че пак не бяхме толкова колкото ми се искаше.Имаше един колега който както видях е регистриран сравнително отскоро и на който се надявахме да доиде поне той,но уви и той не се появи.Какво ще ми говорите че видите ли неможели сме да се съберем.Ми как да се съберем като и новите от самото начало ни предават.МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КОЛЕГИ. ЛЕКА И БЕЗАВАРИИНА НА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ МАРКАТА
Публикувано 01 февруари 2011 - 22:41
тази седмица ще има ли сбирка
Публикувано 02 февруари 2011 - 18:16
А бе ти си стана варненлия бе Братле,от как се качи на красавицата се в Варна си седиш,
нема лошо ама идва и лято и тогава живи и здрави сме ДВАМА
Публикувано 03 февруари 2011 - 16:49
Двамата във Варна или и двамата с мерцедеси във Варна ...и двата варианта са добре дошлиА бе ти си стана варненлия бе Братле,от как се качи на красавицата се в Варна си седиш,
Публикувано 06 февруари 2011 - 11:34
Часът е 15,00 .
Мястото е полигона преди спускането към крайбрежната алея. между сиисайд и клуб далас.
денят е всяка първа неделя за сега
Мястото е полигона преди спускането към крайбрежната алея. между сиисайд и клуб далас.
денят е всяка първа неделя за сега
И все пак не разбрах къде са ви прословутите сбирки и в колко часа....!!!
Публикувано 04 март 2011 - 00:12
Публикувано 04 март 2011 - 14:26
Колеги нека всички излезем на ПРОТЕСТ !!! НЕ НА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ! Посетете следния линк: http://www.bulforums...ewforum.php?f=2
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни