Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 25 май 2008 - 14:05
Здравейте колеги .
На миналата среща решихме да направим регуларни сбирки на всяка първа неделя от месеца.
Мястото и часа на срещатата остават непроменени засега .
Така , че заповядайте на 06.07.2008 от 14.00 Морска гара гр. Варна
На миналата среща решихме да направим регуларни сбирки на всяка първа неделя от месеца.
Мястото и часа на срещатата остават непроменени засега .
Така , че заповядайте на 06.07.2008 от 14.00 Морска гара гр. Варна
Публикувано 03 август 2008 - 21:09
Най добре ще е да ми се обадиш и да се срешнем пък после да караш след мен. 0896-530-305 Николай преди срещата.
S 124 200 TE 16
Публикувано 12 септември 2008 - 17:55
Здравейте колеги .
Не можахме да се съберем през лятото . Беше много топло , някои бяха на ваканция и поради мн други причини .
Но хайде да се съберем тази неделя - 14.09.2008
Очаквам предложения за час и място .
Не можахме да се съберем през лятото . Беше много топло , някои бяха на ваканция и поради мн други причини .
Но хайде да се съберем тази неделя - 14.09.2008
Очаквам предложения за час и място .
Публикувано 13 септември 2008 - 23:14
и мен може да ме броите ама ако все пак нqкои каже кога и къде
Публикувано 05 октомври 2008 - 20:39
варненци, я се стегнете малко!
Здравей колега !
За мое съжаление доста късно разбрах за съществуването на сайта ,но по добре късно от колкото никога.
До колкото разбирам от писанията тук ,Варненци сме едни от най-несериозните подръжници на Любимата Ни марка.
Писах на всички които видях че са взели отношение за срещите във Варна ,с идеята в бъдеще да променим несериозната слава на
феновете от морската столица. Аз лично ще съм на линия след месец октомври . Надявам се Ти и хората които явно държите нещата на ниво
да помогнете .Благодаря за времето предварително .Приятно и безаварийно шофиране от мен.
Публикувано 04 ноември 2008 - 20:00
Аз имам предложение към всички от Варна.Ако сте съгласни да си правим срещите всяка седмица в някое заведение и там да има резервирана маса поне за шест човека всяка неделя примерно от 14:00ч.Ако никой не отиде автоматично резервацията да отпада в 14:30ч така и от заведението няма да са недоволни предполагам.Мисля че по този начин ще се събираме по-често отколкото сега.Ако сте съгласни и някой има заведение в предвид нека да пише.Незабравяйте и парко местата към тая процедура защото все пак идеятя и да сме с колите заедно а не да спираме в половин,един километър по улички и тротоари около заведението.Заведението да работи целогодишно!Очаквам вашите мнения и предложения!
S 124 200 TE 16
Публикувано 07 ноември 2008 - 01:37
Тъй като се очертава през уикенда да съм извън цивилизацията, тоест без интернет, ще чакам някой да ми се обади ако измислите нещо. Телефона ми е 0894660226 Димо
Публикувано 09 ноември 2008 - 22:46
Мисля че е най добре да се съберем на паркинга на почивка (преди буните), и после да слезем до плажа
пс: А някой ходи ли на тест драйва на Балкан Стар ?
пс: А някой ходи ли на тест драйва на Балкан Стар ?
Публикувано 10 ноември 2008 - 08:17
Здравейте колеги Варненци !
Преди около месец писах по темата за сбирките. Повода беше ,че от това което беше написано излизаше ,че от всички по големи градове точно
Варна като че нямаше достатъчно фенове на Любимата марка.Сега виждам , че нещата май са по различни. За мое голямо съжаление съм без кола
по уважителни причини но за тях като се видим. Записах си телефона на Димо и ще му се обадя към края на месеца защото както се очертават нещата
при мен тогава ......ще мога да присъствам .
От мен безаварийно шофиране .
Бройте и мен за декември месец .
п.с.
Мисля че идеята срещите да са край морето е добра ,все пак живеем във Варна .
Преди около месец писах по темата за сбирките. Повода беше ,че от това което беше написано излизаше ,че от всички по големи градове точно
Варна като че нямаше достатъчно фенове на Любимата марка.Сега виждам , че нещата май са по различни. За мое голямо съжаление съм без кола
по уважителни причини но за тях като се видим. Записах си телефона на Димо и ще му се обадя към края на месеца защото както се очертават нещата
при мен тогава ......ще мога да присъствам .
От мен безаварийно шофиране .
Бройте и мен за декември месец .
п.с.
Мисля че идеята срещите да са край морето е добра ,все пак живеем във Варна .
Публикувано 18 ноември 2008 - 11:31
Най-накрая и аз да имам малко свободно време . Предлага в неделя 22.Ноември. Да направим една среща, че така като гледам само ние от цяла България неможем да се организираме .
Публикувано 21 ноември 2008 - 18:18
Къде е това "... Luciano в цветния до ХЕИ... "?
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 21 ноември 2008 - 18:35
Къде е това "... Luciano в цветния до ХЕИ... "?
Na snimkata e stadion spartak . Onova 4ervenoto kryg4e e target-a
Публикувано 29 ноември 2008 - 07:02
Привет Варненци !
Имам конструктивно предложение породено от факта ,че не всички посещават темета редовно .
Според мен ще има по голям успех със срещите ако си имаме и телефонните номера.
Аз си записах на Димо и Николай и веднага щом съм на линия за срещи ще им звънна за да се разберем. (благодаря Ви колеги)
Безаварийно шофиране на всички от мен .
Имам конструктивно предложение породено от факта ,че не всички посещават темета редовно .
Аз си записах на Димо и Николай и веднага щом съм на линия за срещи ще им звънна за да се разберем. (благодаря Ви колеги)
Публикувано 03 декември 2008 - 23:05
Здравеите!!!Известно време имах затруднения с писането във форума,но сега съм на линия!В неделя ще има ли среща и къде? Тодор-0894438998 На Ники телефона го имам,ако има нещо ще се чуем!Привет Варненци !
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни