Футболен отбор на МБКБклон София
Започната от House M.D., 22 май 2008 - 14:59:28
298 мнения по тази тема
Публикувано 14 октомври 2009 - 13:26
Привет колеги.
Четох парвите страници и се отказах,като видях че са 14/15 да питам направо имате ли нужда от ново попълнение .Про принцип ритам всеки вторник на ОРЛАНДО СПОРТ но с удоволствие бих ритал и с вас,само кажете каде се сабирате сега и в колко часа.
Четох парвите страници и се отказах,като видях че са 14/15 да питам направо имате ли нужда от ново попълнение .Про принцип ритам всеки вторник на ОРЛАНДО СПОРТ но с удоволствие бих ритал и с вас,само кажете каде се сабирате сега и в колко часа.
Публикувано 15 октомври 2009 - 06:48
Колега,Привет колеги.
добре дошъл си днес,
и всеки четвъртък от 18:30ч. на паркинга зад Арката на НСА
(това е входа, срещу магазин Денси, зад зимният дворец)
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 15 октомври 2009 - 10:26
Крумееее-ще търся кецове днес след бач...ако намеря съм там.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 октомври 2009 - 11:01
На пазарчето пред зимния продават,Крумееее-ще търся кецове днес след бач...ако намеря съм там.
по 10-тина лева бяха май
Публикувано 15 октомври 2009 - 12:39
Момчета, аз може и да не дойда довечера, че имам лични проблеми и в 18.00 трябва да съм пред ВМА.
Като приключа, ще звънна на Крум да проверя ако ритате още да дойда. Предполагам че към 19.30-20.00 ще съм при вас.
А иначе ето я картата( ако се ориентирате )
Като приключа, ще звънна на Крум да проверя ако ритате още да дойда. Предполагам че към 19.30-20.00 ще съм при вас.
А иначе ето я картата( ако се ориентирате )
Прикачени файлове
Публикувано 16 октомври 2009 - 19:06
Вчера как ритахме...направо преритахме
Ето ви обещания клип-"Истината за родния футбол"
п.с. Спешал поздрав за st16me
Ето ви обещания клип-"Истината за родния футбол"
п.с. Спешал поздрав за st16me
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 21 октомври 2009 - 17:07
Здрасти Фил,
и аз съм там
п.с, имам уверение, че грешка този път няма да има, пък да видим
и аз съм там
п.с, имам уверение, че грешка този път няма да има, пък да видим
Публикувано 21 октомври 2009 - 22:00
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 22 октомври 2009 - 08:02
Бройте ме и мен
Публикувано 22 октомври 2009 - 09:21
Аз чак към 7 без 10,може би ще успея...Няма да ритам сигурно,но ше взема братчето да ме отсрами..или засрами
Публикувано 22 октомври 2009 - 16:21
за къде без мен след малко тръгвам аз че имах проблеми с задръстването предишния път
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни