Този пост е редактиран от House M.D.: 31 март 2009 - 18:55
Футболен отбор на МБКБклон София
Започната от House M.D., 22 май 2008 - 14:59:28
298 мнения по тази тема
Публикувано 22 май 2008 - 14:59
Шефа е пуснал една хубава тема , но реших да пусна тази с анкетката, защото си мисля, че няма да е лошо да си направим отбор и да участваме по разни първенства. Истината е ,че изобщо не съм играл футбол поне от 15 години, но с радост бих започнал да отделям по един час всяка сряда за тренировчици
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 23 май 2008 - 08:25
Малиййй какъв спортен Клуб сме - следващата тема която ще пусна ще е за
сформиране на отбор по пиене на бира с мезе пържоли и кебапчета
ееее една свестна приказка да чуя тая седмица ,може и без бира че много надува корема и на твърдо гориво става ,аз се кандиадатирам за треньор на отбора ,вече съм готов и с екипа помощници
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 23 май 2008 - 10:39
и аз ще гледам да подновя тренировки, че преди време бях титуляр в нашия отбор пак сега не съм ходил от 1 година
Публикувано 23 май 2008 - 17:37
Ми така като гледам ти си професионалиста в отбора и затова ще ни бъдеш треньор и капитан - опааааа той Фънки е тренер така, че оставаш капитани аз ще гледам да подновя тренировки, че преди време бях титуляр в нашия отбор пак сега не съм ходил от 1 година
п.с. Ей , тренер, събрахме ли отбора бре?
Публикувано 24 май 2008 - 22:21
я ще съм вратар....колко половин врата съм
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 26 май 2008 - 11:44
Очаквам дата за първата среща гледам че все 6-7 човека ше се съберем
Управата да помисли за екипи, автобус и най-вече МАСАЖИСТКИ
Управата да помисли за екипи, автобус и най-вече МАСАЖИСТКИ
Публикувано 26 май 2008 - 11:47
Поел съм отговорност и обещавам , че ще уведомя всеки записал се, ЛИЧНООчаквам дата за първата среща гледам че все 6-7 човака ше се съберем
Засега наистина сме 6-7 човека, което според тренера е достатъчно за един отбор, но ще почакам още малко, за да видим ще направим ли два отбора или ще си търсим съперници
Благодаря на записалите се
Днес по-късно ще постна и списъка на титулярите в първият футболен отбор на МБКБ !
Публикувано 26 май 2008 - 15:02
Няма да е зле всеки от записалите се да си признае къде ще се чувства най-добре - като позиция, че 7 нападатели без вратар си е странна схема
АЗ - офанзивно-дефанзиван полузащитник + Вратар (че напоследък на стигат силиците за цял мач напред)
АЗ - офанзивно-дефанзиван полузащитник + Вратар (че напоследък на стигат силиците за цял мач напред)
Публикувано 26 май 2008 - 16:04
ееее аз се самоизбрах за вратар...нека фънки да е помощщник вратар, което прави автоматично непробиваема врата....та и извън гредите ще излезнеме в областа на ханша
еването за престиж"
Публикувано 27 май 2008 - 12:19
И аз бих могъл да се включа евентуално, га не съм на работа.
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 28 май 2008 - 09:27
Дотук записали се:
1. к79
2. Котиту
3. Хамърабате
4. Фънки - тренер или играещ тренер?!?
5. КРАНК
6. Бенци
7. Борчев
8. Комби
9. Психо
10. --- нямаааааааа
Е? Само толкова ли?
Ми то и за един отбор юнаци нема
Добре, ще почакаме .....
1. к79
2. Котиту
3. Хамърабате
4. Фънки - тренер или играещ тренер?!?
5. КРАНК
6. Бенци
7. Борчев
8. Комби
9. Психо
10. --- нямаааааааа
Е? Само толкова ли?
Ми то и за един отбор юнаци нема
Добре, ще почакаме .....
Публикувано 28 май 2008 - 09:45
Нещо ми се губят мненията на следните играчи, ей ненаиграли се бре
Боян, Блонда, Уили, Митун, Шуми, Сашо Ес, Събсоник, Шики, Краси 500, Йохохо, Клийман, Пепино, Ст16ме, Йошко, Коцев, Шрек, Люси, Пенчо, Ники, Нинджа и още много колеги
Боян, Блонда, Уили, Митун, Шуми, Сашо Ес, Събсоник, Шики, Краси 500, Йохохо, Клийман, Пепино, Ст16ме, Йошко, Коцев, Шрек, Люси, Пенчо, Ники, Нинджа и още много колеги
Публикувано 28 май 2008 - 09:50
Аз лично гласувах, че с удоволствие бих се вкл., но за съжаление не съм много редовен(не се знае кога ще изгрея). Определено когато мога ща се вкл. - стига да има място разбира се.
Публикувано 28 май 2008 - 21:26
4-ти + 7-ми номер спокойно минават за по човек и половина
еването за престиж"
Публикувано 28 май 2008 - 21:32
имаме трансферен удар , прибавям към отбора Пепино и Вальо Пернишки ,силен център нападател (измъкнах го под носо на Миньоро)
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни