Климатика
Започната от mbc, 19 май 2008 - 12:22:56
6 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2008 - 12:22
Здравейте! Когато пусна климатика не се усеща никаква разлика, спрямо когато колата е само на вентилатор само. До колкото знам радиатора за климатика и другите му салтанати са под жабката, но при джигартеля имало някави релета и тем подобни работи. искамда ги погледна, за да видя нали не е от тях, но не знам кои са и как мога да разбера те ли са може ли проблема да е от тях или просто трябва да се напълни с фреон... И ако е от фреона може ли да ми кажете янкаква ориентировъчна цена да знам колко да приготвя, че последния път отидох с 300 лв от балкан стар накрая искаха 800 и респективно си отидох с пръств газа както и да е това е друга тема
Публикувано 19 май 2008 - 12:57
Мерси за бързия отговор. Още днес ще отида на сервиз ще видим какво сще стане
Публикувано 19 май 2008 - 13:39
хмм преди малко ходих до едни майстори тук в карлово. Казаха, че не разбирали( май се направиха ама както и да е ). Може ли да ме насочите към някои сервизи, където ще го направят както трябва. От карлово съм. Не е проблем да отида и до Пловдив и без това често ми се налага, или пък някаде другаде, но да е близко тук, да не е някаде в софия
Публикувано 19 май 2008 - 15:02
Е кажи ги тези де? Да идем и ние Поне който е в София... Макарче от единия край на София до другия може да се окаже доста повече (време/литри бензин) отколкото от Карлово до Пловдив.Тези,при които ходя ползват само немски фреон и масло.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 22 май 2008 - 16:56
Бих ти препоръчал много добър сервиз , той се намира до стадион Пловдив зад сервиза на китана /бившия сервиз на мерцедес/на ул. Знаме майстора се казва Георги много съм доволен от тях. Те са вносители на климатични системи и на всички консумативи свързани с тях и цените им са добри.хмм преди малко ходих до едни майстори тук в карлово. Казаха, че не разбирали( май се направиха ама както и да е ). Може ли да ме насочите към някои сервизи, където ще го направят както трябва. От карлово съм. Не е проблем да отида и до Пловдив и без това често ми се налага, или пък някаде другаде, но да е близко тук, да не е някаде в софия
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни