И не се заглеждайте по Голчо,това аз сьм го мил.
![;)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.gif)
![Публикувано изображение](http://images25.snimka.bg/005819261.jpg)
![Публикувано изображение](http://images25.snimka.bg/005819263.jpg)
![Публикувано изображение](http://images25.snimka.bg/005819264.jpg)
Публикувано 10 май 2008 - 19:47
Публикувано 10 май 2008 - 23:26
Audi A8
Публикувано 11 май 2008 - 04:32
Публикувано 11 май 2008 - 08:01
Audi A8
Публикувано 11 май 2008 - 08:11
Публикувано 11 май 2008 - 09:40
Audi A8
Публикувано 11 май 2008 - 12:34
Публикувано 11 май 2008 - 12:42
Audi A8
Публикувано 11 май 2008 - 16:01
Темата е добра,ама натам където тръгнахте не е добре-може и да ме понапцувате обаче аз ще Ви го кажа.30 км в час превишение от позволените трябва да Ви дигнат книжките на трупчета за една година,а 50 и повече минимум за три години ,ако се повтори и затвор,пиеш и караш и те гепнат -затвор минимум шест месеца(за превъзпитание и лечение) и до животно оставаш пешеходец.Трябва да има ред,че станахме убийци и самоубийци.Съжелявам ако съм груб, но хората станахме изверги-никой никого не признава.Живота е хубав бе хора,защо да не го изживеем с усмивка и кеф , и да сме учтиви един към друг.Не всичко е пари!
Публикувано 11 май 2008 - 16:07
Темата е добра,ама натам където тръгнахте не е добре-може и да ме понапцувате обаче аз ще Ви го кажа.30 км в час превишение от позволените трябва да Ви дигнат книжките на трупчета за една година,а 50 и повече минимум за три години ,ако се повтори и затвор,пиеш и караш и те гепнат -затвор минимум шест месеца(за превъзпитание и лечение) и до животно оставаш пешеходец.Трябва да има ред,че станахме убийци и самоубийци.Съжелявам ако съм груб, но хората станахме изверги-никой никого не признава.Живота е хубав бе хора,защо да не го изживеем с усмивка и кеф , и да сме учтиви един към друг.Не всичко е пари!
Публикувано 11 май 2008 - 17:50
Публикувано 11 май 2008 - 19:07
Лоши новини, колега. Доколкото разбрах, превишението на скоростта е повече от 30 км/ч. За това се налага глоба плюс отнемане на книжката за 1 месец. Като отидеш на гишето на КАТ и си дедаш книжката, за да получиш наказателното постановление, просто няма да ти я върнат. За съжаление така се случва, поне в София. Изобщо не ги вълнува въпроса, че наказателното постановление не е влязло в сила, че можеш да го обжалваш в 7-дневен срок пред съда и че може да бъде отменено. Просто книжката ти остава там за 1 месец.Здравейте!Направиха ми акт за превишена скорост,какво да очаквам като наказане?Прибраха ми талончето и да месец трябвало да излезе решение.Имам лошото предчувствие че ще ми вземат книжката за определено време.Направо ще се поболея.Някой имал ли си е вземане-даване наскоро с КАТ?За да разбера наказанието само на место в КАТ ли трябва да ходя или има друг начин(по телефон или интернет и т.н.)
Публикувано 11 май 2008 - 23:24
Добре,обаче какви и къде са доста от ограниченията у наше село?!Например:
-из Добруджанско-равно,та равно,видимост отвсякъде,но преди кръстовище ограничение 40км/ч?!?!?!А,карай с 40км/ч!И,ако минеш с 65км/ч-отече,нали?
-пътя прав,равен,ама от едната страна има крайпътно заведение,което е на повече от 50м. от пътя,като има и лента за ускорение на излизане!и кво-пак ограничение 40км/ч!!!дееееба!![]()
-ограничение на скоростта някъде,щото имало неравности по пътя!ама,че неравностите са оправени отдавна,но никой не е махнал знака няма НИКАКВО значение-щавят те като овца!
И т.н.,и т.н., и т.н.!!!Изобщо около 85% от ограниченията за скорост са си чисто и просто "ловушки",или хранилки!
В същото време тези,които наистина се осират със свръх-луксозните возила,и които карат като обезумели,ако ги спрат(евентуално)ще платят и 500лв.и а познайте ще има ли последствия?Тъжната истина е,че законите у нас важат до хората "средна ръка"-не по-нагоре!
Публикувано 12 май 2008 - 05:03
Публикувано 12 май 2008 - 09:37
Здравейте!Направиха ми акт за превишена скорост,какво да очаквам като наказане?Прибраха ми талончето и да месец трябвало да излезе решение.Имам лошото предчувствие че ще ми вземат книжката за определено време.Направо ще се поболея.Някой имал ли си е вземане-даване наскоро с КАТ?За да разбера наказанието само на место в КАТ ли трябва да ходя или има друг начин(по телефон или интернет и т.н.)
До
Софийски Районен Съд,
Чрез
Началник Отдел Пътна Полиция при СДП
Ж А Л Б А
Против Наказателно Постановление 1503/05.02.2008 на
Началник Отдел Пътна Полиция при СДП
Уважаеми г-н Съдия,
С настоящата изразявам несъгласие относно съставеното ми наказтелно постановление номер 1503 от 05 Февруари 2008 година. В същото е посочено че на дата 07.01.2008 година при равнозначни пътища не пропускам и реализирам ПТП.
Наказателното постановление е съставено незакономерно, поради факта, че в него се съдържа невярна фактическа информация, а именно: кръстовището, на което стана ПТП, не е образувано от равнозначни пътища. По ул.Свети Тома, в посока от бул.Ал. Стамболийски към ул.Алеко Туранджа има поставен знак СТОП, базирано на който ул. Рибен Буквар става улица с предимство. Стойката за същия е поставена и в посоката на движение, която следвах аз, само че липсваше табелата.
В тази връзка, отчитайки факта, че и Акта за административно нарушение и Наказателно Постановление 1503/05.02.2008 не отразяват действително и обективно фактическата обстановка, ще разчитам на Вашата компетентна намеса и настоявам действието на НП 1503/05.02.2008 да бъде отменено, както и да бъде отменено същото.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни