Внимание като ходите в горатаима страшни хищници
Започната от W123, 04 май 2008 - 21:30:42
23 мнения по тази тема
Публикувано 04 май 2008 - 21:30
Колеги...не се залъгвайте че гората е безопастна.И не са страшни вълците и мечките...
Вижте какви изроди са се появили по тоя свят.За сега не нападат хора но не се знае.Като гледам на какво налита тоя звяр чак ме хваща страх...
ЦЪК
Вижте какви изроди са се появили по тоя свят.За сега не нападат хора но не се знае.Като гледам на какво налита тоя звяр чак ме хваща страх...
ЦЪК
Публикувано 04 май 2008 - 21:38
Колеги...не се залъгвайте че гората е безопастна.И не са страшни вълците и мечките...
ЦЪК
Ти го остави на какво налита... А за какво налита питам аз, кат гледам не е за да я утепа .
Публикувано 04 май 2008 - 21:48
Единственото спасение от такива атакуващи "зверове" е ..... в тавичка с пресни картофки
Става такъв един ....мекичък и вкусен този "звяр"- направо ти се топи в устата.... немам думи(мага да излеза дори и срещу 2-3 такива"звяра"-ного съм смел)
Немам страх-така да знаеш
Поздрави
Става такъв един ....мекичък и вкусен този "звяр"- направо ти се топи в устата.... немам думи(мага да излеза дори и срещу 2-3 такива"звяра"-ного съм смел)
Немам страх-така да знаеш
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 04 май 2008 - 23:31
Оти я за това не ода у горътъ, земе не нападне некой пумпарец
Публикувано 05 май 2008 - 00:18
ходим си аз из гората и..... изведнъж ...... насреща ми катерица! ама катерица по висока от първокласник бе!!!
Публикувано 05 май 2008 - 00:24
........................и е така гледа
.
Публикувано 05 май 2008 - 07:57
Бачовци, страшно е когато се появят зайци-единаци... па, ако плъзнат и едни овци-стръвници сега... плашим се направо...
'бах маа му...
Публикувано 06 май 2008 - 12:11
Ами аз какво да кажа, като на 1-ви Май нощувахме в гората с приятелите на палатки и аз малко като съм попоийнал и съм запал върху мравуняк.... и сутрнинта цялото ми лице пъпчасало Сега съм с HARD FACE :P
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 06 май 2008 - 19:31
По този повод момчета, преди няколко години / малкия син беше на 2 / донесох след ловен излет заек. Детето впечатлено ме попита "тати защо си убил зайчето?". Хвана ме неподготвен и изръсих световна глупост - Ами, тати това е див заек, виж какви зъби има и ме нападна трябваше дасе отбранявам.
MB-моето бъдеще!?
Публикувано 08 май 2008 - 12:46
По този повод момчета, преди няколко години / малкия син беше на 2 / донесох след ловен излет заек. Детето впечатлено ме попита "тати защо си убил зайчето?". Хвана ме неподготвен и изръсих световна глупост - Ами, тати това е див заек, виж какви зъби има и ме нападна трябваше дасе отбранявам.
малиии ти си му видял сметката на детето
нЕма да посмее да стъпи в гората
Публикувано 09 май 2008 - 00:40
Е така един заек за миналия 8-ми март скочи да напада ланчата на един колега - 1:0 за ланчата и няма толкова вкусен заек- аз го клах и драх, заедно го ядохме- задушен със зеленчуци- ауу, потичат ми лигите
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 май 2008 - 22:33
Е така един заек за миналия 8-ми март скочи да напада ланчата на един колега - 1:0 за ланчата и няма толкова вкусен заек- аз го клах и драх, заедно го ядохме- задушен със зеленчуци- ауу, потичат ми лигите
Как не те е срам, животно, да правиш така с малките пухкавки зайчета...
Публикувано 10 май 2008 - 07:18
Е така един заек .... скочи да напада ланчата на един колега - 1:0 за ланчата ...
Лъжеш
Ако го е настъпал с гумата да,ама иначе мисля че резултата ще е 1:1 - заека леко мъртъв и Ланчурека при тенекеджията за изправяне на ламарини.Като гледам как ги правят италианските коли от тенекия за капачки за буркани ме съмнява да няма огроооомни поражения по колата
Публикувано 10 май 2008 - 07:25
Пласмаса е,зайчето ще влезе на бургия вьтре
.
Публикувано 10 май 2008 - 08:25
а бе вие се еб*вате ама аз преди 3-4 години кат праснах един заек с 100+ на магистралата и ми изпотроши кората от долу и беше изкривил едното желязо дето я държи
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни