искам да смажа някой нещапичове дайде ми идея
Започната от grosmaster, 18 апр 2008 - 21:43:43
17 мнения по тази тема
Публикувано 18 април 2008 - 21:43
Та вчера ми направи впечатление, че като придвижвам предните седалки напред/назад (понеже са ми електрически), се чува дразнеш шум.
Когато видях под седалката се шашнах, шините ми сухи и пълни с боклуци а моторите под седалката прашлясали.
Та утре съм решил, двете седалки долу и пълно почистване, да ми предложите някакъв спрей за смазване и да е подхващам утре, ако е хубаво времето, че ме дразни така.
Когато видях под седалката се шашнах, шините ми сухи и пълни с боклуци а моторите под седалката прашлясали.
Та утре съм решил, двете седалки долу и пълно почистване, да ми предложите някакъв спрей за смазване и да е подхващам утре, ако е хубаво времето, че ме дразни така.
Публикувано 18 април 2008 - 21:47
Флакон с бяла грес
Ако имам снимке ще ти покажа
Поздрави
Ако имам снимке ще ти покажа
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 18 април 2008 - 22:04

Това у лево е за развиване на болтета
Това у десно е аерозолна грес-нема равно
Всичко маже и е финно
Поздрави

Публикувано 18 април 2008 - 22:13
Мерси Владек, утре ще проверя откъде мога да си взема едно такова и да действам.
Публикувано 18 април 2008 - 22:21
Мисля,че гледах същите в Практикер на Горубляне.
Публикувано 18 април 2008 - 22:25
За Пловдив ако ми кажеш, няма да имаш равен
Публикувано 18 април 2008 - 22:29
За второто(греста) , ти давам гаранция
Година мажа с нея и няма грешка
От шибидах, до.......механизмът на чистачките на фаровете , като минеш през гребените на стъклата , ключалките, бутоните на багажника , клемите на батерията и всички нежни подвижни контакти като , многопозиционното ключе за отваряне на шибидаха и врътката за огледалата
Поздрави
От шибидах, до.......механизмът на чистачките на фаровете , като минеш през гребените на стъклата , ключалките, бутоните на багажника , клемите на батерията и всички нежни подвижни контакти като , многопозиционното ключе за отваряне на шибидаха и врътката за огледалата
Поздрави

Публикувано 18 април 2008 - 22:42
За второто(греста) , ти давам гаранция
Поздрави
Бате, това ще да е
Утре или вдругиден очаквайте тема, как се свалят предни седалки на пура и смазване на маханизмите
Публикувано 18 април 2008 - 22:47
Приятелче си и нема да те излъжа
Сега ще наскочат "светците" , ма послушай и мен
Поздрави
Сега ще наскочат "светците" , ма послушай и мен
Поздрави

Публикувано 18 април 2008 - 22:49
ако чуваш "брррр" при местене напред назад, това е от жилото на мотора. износило се е. принципно системата е толкова мощна, че и пясък да и ложиш в шините, пак ще движи. трудно се разглобяват шините но с повече време ще ги схванеш.
седалките са много тежки и пази боята и тапицерията на вратите от острите релси отдолу. сгъни седалката максимално напред и извади подглавниците преди изваждането навън
седалките са много тежки и пази боята и тапицерията на вратите от острите релси отдолу. сгъни седалката максимално напред и извади подглавниците преди изваждането навън
Публикувано 18 април 2008 - 23:54
ако чуваш "брррр" при местене напред назад, това е от жилото на мотора. износило се е. принципно системата е толкова мощна, че и пясък да и ложиш в шините, пак ще движи. трудно се разглобяват шините но с повече време ще ги схванеш.
Мерси, инфото ми беше необходимо.
Публикувано 19 април 2008 - 00:05
Има ги и в нашия Практикер и в Бриколаж.За Пловдив ако ми кажеш, няма да имаш равен
Публикувано 19 април 2008 - 01:01
Опа не съм видял,че си от Пловдив,но и във вашия трябва да предлагат същите неща.
Публикувано 19 април 2008 - 08:57
Има ги и в нашия Практикер и в Бриколаж.
Ей сега отивам да си взема и да го почвам.
Публикувано 19 април 2008 - 09:36
Това "искам да смажа някои неща" ми прозвуча някак си ...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни