Ха така ще икономисат крушките като некой не ги види, че направо ще им излезнат златни!Винаги. Много ме е яд на диваци,които в мъгла или сумрак ги мързи да си пуснат светлините...икономии на крушки ли праят???Пък и друго е,дори при ясно време насрещният се забелязва отдалеч....

Карате ли на фарове през деня?Анкета
Започната от KoZmo, 13 май 2005 - 10:31:06
22 мнения по тази тема
Публикувано 09 март 2006 - 11:09
Публикувано 09 март 2006 - 11:35
някоя вектричка и задното и за мъгла свети само от ляво-хахаха . те щото са с допълнително монтирани предни халогенки и не знаят къде да ги вържат и най лесно за задното :P
наистина са дразнещи, някой път зад такива си пускам дългите, а пък на джипката имам боен фар
наистина са дразнещи, някой път зад такива си пускам дългите, а пък на джипката имам боен фар

Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 март 2006 - 16:06
И аз съм същияB) ааа, фаровете са ми навик-просто без да ги пусна не мога да тръгна....

Публикувано 22 март 2006 - 01:04
Ми аз почти винаги съм на фарове,пак особено като съм в Дания там е задължително да се кара на фарове. Даже автомобилите, които се продават там-новите де, та в момента, в който запалиш колата и фаровете светват :P
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Гост_TUNINGГост_
Публикувано 28 март 2006 - 11:43
Винаги карам на фарове ,а като някои ме изнерви му тегля дългите биксенонови на моето БМВ и го задминавам с мръсна газ!
Към VENI питах за Вас Валери и каза ,че сте едни от най добрите му бизнес партнюори естествено след мен и КОМКОМ(Компютри и комуникации)

Към VENI питах за Вас Валери и каза ,че сте едни от най добрите му бизнес партнюори естествено след мен и КОМКОМ(Компютри и комуникации)
Гост_TUNINGГост_
Публикувано 28 март 2006 - 11:48
Ти си ги правиш а на мен са ми готови фабрично !Аз също карам само на фарове, а сега от както си направих габаритите в мигачите карам на фарове дори и за 1км

Публикувано 05 април 2006 - 19:34
Фаровете са ми винаги ON искам да съм на 99,9% сигурен, че оня отсреща знае, че съм в движение.
Публикувано 11 април 2006 - 15:50
АИДЕ ДАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО ЧЕ МИ ДОПАДНА ИДЕЯТАТи си ги правиш а на мен са ми готови фабрично !Аз също карам само на фарове, а сега от както си направих габаритите в мигачите карам на фарове дори и за 1км
![]()
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни