Посещение на Истанбул парк11.05.2008
Започната от
krasch
, 18 апр 2008 - 10:24:36
32 мнения по тази тема
Публикувано 18 април 2008 - 10:24
Колеги с Вени мислим да посетим поредния кръг от F1, който ше се проведе на пистата Истанбул парк на 11.05.2008.Ако има желаещи да дойдат с нас нека заповядат.Билети се купуват на самата писта и са с цена от 100лв. до 2600лв. в зависимост от трибуните и официалните ложи.
Пътуването е с личните автомобили, спането е в хотел на 7км. от пистата но е скъпичак, за сега са ми обявили цена от 180Е за двойна стая, но все пак сме в Турция и там всичко е на пазарлък.
Който желае да дойде, сбирката ще е на Капитан Андреево в 02.00 часа на 10.05.2008. на бензиностанция ШЕЛ, точно на самия изход от България.
Ако някой има някакви въпроси да пита, ще му кажа точно как стоят нещата, тази година ще ми е третото ходене на пистата.
Пътуването е с личните автомобили, спането е в хотел на 7км. от пистата но е скъпичак, за сега са ми обявили цена от 180Е за двойна стая, но все пак сме в Турция и там всичко е на пазарлък.
Който желае да дойде, сбирката ще е на Капитан Андреево в 02.00 часа на 10.05.2008. на бензиностанция ШЕЛ, точно на самия изход от България.
Ако някой има някакви въпроси да пита, ще му кажа точно как стоят нещата, тази година ще ми е третото ходене на пистата.
Публикувано 18 април 2008 - 12:29
Интересно ми е неможе ли да не се спи в турция.Да се отиде няколко часа преди състезанието и после прибиране след него. ???

W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD
Публикувано 18 април 2008 - 12:48
Интересно ми е неможе ли да не се спи в турция.Да се отиде няколко часа преди състезанието и после прибиране след него. ???
Moже, но става голямо натоварване.
Пристига се сутринта в неделя гледа се целия ден състезанието и после се тръгва обратно, но се получават 1200км. за един ден.
Другия начин е да спи в колите на самата писта, няма никакъв проблем първата година като ходих спах в колата на паркинга на самата писта, защото не ми се търсеше хотел, а цените ги вдигат двойно тогава.
Пък и както казва Вени, какво е да гледаш тренировките по телевизията, все едно да чукаш с презерватив.
Публикувано 18 април 2008 - 21:31
Пък и както казва Вени, какво е да гледаш тренировките по телевизията, все едно да чукаш с презерватив.
Е- поне е безопасно - или няма да плащаш бащинство или няма да се заразиш
Публикувано 18 април 2008 - 22:01
По време на състезанието миналата година имаше доста свободни места, с изключение на топ местата, които се разпродават бързо. Към цената от 2500Э да не забраяваме питейното обслужване и обкръжението от дълги стройни бедра. Ама това не е за вас, вий сте повече по колите
и на километър и нещо от боксовете със здравия екшън.
От касите намясто да се вземе билет изобщо не е проблем. А и ще има предостатъчно. На гишетата изобщо няма опашки - те всички навити вече са си взели.
Там е една гола нива и жегата е яка. Строено в голямата пустош. Представете си през Август какво е, затова го изтеглиха напред в календара тоя старт.
А ако вали ще е кал около пистата
Аз лично не знам дали тази писта ще е дълго в шампионата.
не е лоша писта , ама посещаемоста и рекламата не са като в КИТАЙ или Зап. Европа.
Обаче си намерете по-свястно място за спане. Тва 180 Е за хотелЧе 3 звездички не им ги разбирам аз!
Има няколко селца в близост до пистата, а отделно има в близост на 5-10 км. селища от затворен тип
- там и 250Э да ви искат няма да искате да си тръгнете от басеина и обслужването. Децата и жени ако има - това е само за тях.
Аз ги оставях там 2пъти - да си обикалят джендемите, музеите и чаршиите...............тати по магазини вече ни ходи.
Аз стартирам от 8ми май през Свиленград в тази посока - и няма да карам, защото все се черпиме с биричка, а съм мека мария и немога да отказвам. Как издържат на сокове тия хора във Випа не ми е ясно
и пият чай - ужассс...
........п.с. здравни застраховки - обезателно !!!

От касите намясто да се вземе билет изобщо не е проблем. А и ще има предостатъчно. На гишетата изобщо няма опашки - те всички навити вече са си взели.
Там е една гола нива и жегата е яка. Строено в голямата пустош. Представете си през Август какво е, затова го изтеглиха напред в календара тоя старт.
А ако вали ще е кал около пистата

не е лоша писта , ама посещаемоста и рекламата не са като в КИТАЙ или Зап. Европа.
Обаче си намерете по-свястно място за спане. Тва 180 Е за хотелЧе 3 звездички не им ги разбирам аз!
Има няколко селца в близост до пистата, а отделно има в близост на 5-10 км. селища от затворен тип

Аз ги оставях там 2пъти - да си обикалят джендемите, музеите и чаршиите...............тати по магазини вече ни ходи.
Аз стартирам от 8ми май през Свиленград в тази посока - и няма да карам, защото все се черпиме с биричка, а съм мека мария и немога да отказвам. Как издържат на сокове тия хора във Випа не ми е ясно

Публикувано 18 април 2008 - 23:16
Я да се посъберем, трябва ми някаква ориентировъчна бройка на групата. Ще се опитам да прекарам нощувките на всички през турски туроператор - та да останат парички и за папкане...

CLS 350 4M Shooting Brake
Публикувано 19 април 2008 - 09:17
Ясно , разбирам за какво става въпрос. Значи тази година няма да е !!!
Пожелавам приятно изкарване на всички които ще ходят и много емоции!!!
Пожелавам приятно изкарване на всички които ще ходят и много емоции!!!
W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD
Публикувано 19 април 2008 - 15:36
По време на състезанието миналата година имаше доста свободни места, с изключение на топ местата, които се разпродават бързо. Към цената от 2500Э да не забраяваме питейното обслужване и обкръжението от дълги стройни бедра. Ама това не е за вас, вий сте повече по колите
и на километър и нещо от боксовете със здравия екшън.
А ако вали ще е кал около пистата![]()
Има няколко селца в близост до пистата, а отделно има в близост на 5-10 км. селища от затворен тип- там и 250Э да ви искат няма да искате да си тръгнете от басеина и обслужването. Децата и жени ако има - това е само за тях.
Аз стартирам от 8ми май през Свиленград в тази посока - и няма да карам, защото все се черпиме с биричка, а съм мека мария и немога да отказвам. Как издържат на сокове тия хора във Випа не ми е яснои пият чай - ужассс...
кви жени, кви деца , кви басейни, аз да не съм тръгнал на почивка, всички на пистата, ако не им харесват условията остават в България.
На 28.06. пътувам за Анаталия на почивка там ще са на басейните и морето, това ходене е за гледане на формулата не е екскурзия да се разберем от сега, не правя никакви круизи не влизам в центъра на Истамбул, никакви магазини, който иска нещо друго да се спасява сам.
Билети има колкото искате на касите, няма никакви проблеми, бира има в изобилие на пистата както и храна, всичко е по 7 лири бройката.
Публикувано 19 април 2008 - 15:38
Я да се посъберем, трябва ми някаква ориентировъчна бройка на групата. Ще се опитам да прекарам нощувките на всички през турски туроператор - та да останат парички и за папкане...
Ще ти я кажа някъде към сряда тази седмица, но кажи за кой хотел става дума и да не е много далеч от пистата.
Публикувано 19 април 2008 - 22:35
Баси, убава работа, ама паспортаТА ми е за подмяна...
Тази година явно няма да е, но догодина да ако се съберем повече коли да одим

Тази година явно няма да е, но догодина да ако се съберем повече коли да одим

Публикувано 19 април 2008 - 23:02
.... не правя никакви круизи не влизам в центъра на Истамбул, никакви магазини, който иска нещо друго да се спасява сам.
Ама много си лют, бре брате

Както и да е, де ... ама не четеш ко'ти пиша - 3 дена по 6 часа на пистата им дойдоха лани мнооого на мойте секретарки - анадън му.
Публикувано 20 април 2008 - 10:13
Ама много си лют, бре брате
поне по един шекер ги остави 'ората да си 'земат от чаршията.
Както и да е, де ... ама не четеш ко'ти пиша - 3 дена по 6 часа на пистата им дойдоха лани мнооого на мойте секретарки - анадън му.
Ква чершия , кви секретарки, не давам никакви шекери, аз да не съм тръгнал на панаир бре, това е частно пътуване за посещение на пистата, не е за пиене на шекерчита, кафенца, бозички и т.н.
Когато ни се допият шекери палим колата и ае в Истамбул на разходка.Аз на тези дати съм специално за формулата, нищо друго не ме интересува.Когато се наглася да посетя Истамбул с друга цел догава се разхождаме по чершията.
Пък да ти имам секретарките, те на пистата като не могат да изкарат 6 часа, как ще изкарат 10 часа в леглото.
Публикувано 20 април 2008 - 13:15
Ето сайта на пистата, показани са трибуните, цените и изгледа към пистата.
www.biletix.com/f1

Публикувано 20 април 2008 - 14:36
Ето сайта на пистата, показани са трибуните, цените и изгледа към пистата.
www.biletix.com/f1
Аз съм гледал надпреварата от централата трибуна и от трибуна 2, предлагам тая година да си изберем трибуна 5 или 6.
Публикувано 20 април 2008 - 18:25
Аз съм гледал надпреварата от централата трибуна и от трибуна 2, предлагам тая година да си изберем трибуна 5 или 6.
Да, видимостта е много добра. Аз съм съгласен!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни