Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Посещение на Истанбул парк11.05.2008

• Please log in to reply
32 мнения по тази тема

#1 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 18 април 2008 - 10:24

Колеги с Вени мислим да посетим поредния кръг от F1, който ше се проведе на пистата Истанбул парк на 11.05.2008.Ако има желаещи да дойдат с нас нека заповядат.Билети се купуват на самата писта и са с цена от 100лв. до 2600лв. в зависимост от трибуните и официалните ложи.

Пътуването е с личните автомобили, спането е в хотел на 7км. от пистата но е скъпичак, за сега са ми обявили цена от 180Е за двойна стая, но все пак сме в Турция и там всичко е на пазарлък.

Който желае да дойде, сбирката ще е на Капитан Андреево в 02.00 часа на 10.05.2008. на бензиностанция ШЕЛ, точно на самия изход от България.

Ако някой има някакви въпроси да пита, ще му кажа точно как стоят нещата, тази година ще ми е третото ходене на пистата.
  • 0

#2 SYSO

SYSO

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Stara Zagora
  • Автомобил:
    W210 E290 TD

Публикувано 18 април 2008 - 12:29

Интересно ми е неможе ли да не се спи в турция.Да се отиде няколко часа преди състезанието и после прибиране след него. ??? :dontknow:
  • 0
W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD

#3 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 18 април 2008 - 12:48

Интересно ми е неможе ли да не се спи в турция.Да се отиде няколко часа преди състезанието и после прибиране след него. ??? :dontknow:

Moже, но става голямо натоварване.
Пристига се сутринта в неделя гледа се целия ден състезанието и после се тръгва обратно, но се получават 1200км. за един ден.
Другия начин е да спи в колите на самата писта, няма никакъв проблем първата година като ходих спах в колата на паркинга на самата писта, защото не ми се търсеше хотел, а цените ги вдигат двойно тогава.

Пък и както казва Вени, какво е да гледаш тренировките по телевизията, все едно да чукаш с презерватив.
  • 0

#4 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 18 април 2008 - 21:31

Пък и както казва Вени, какво е да гледаш тренировките по телевизията, все едно да чукаш с презерватив.

Е- поне е безопасно - или няма да плащаш бащинство или няма да се заразиш
  • 0

#5 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 18 април 2008 - 22:01

По време на състезанието миналата година имаше доста свободни места, с изключение на топ местата, които се разпродават бързо. Към цената от 2500Э да не забраяваме питейното обслужване и обкръжението от дълги стройни бедра. Ама това не е за вас, вий сте повече по колите ;) и на километър и нещо от боксовете със здравия екшън.

От касите намясто да се вземе билет изобщо не е проблем. А и ще има предостатъчно. На гишетата изобщо няма опашки - те всички навити вече са си взели.

Там е една гола нива и жегата е яка. Строено в голямата пустош. Представете си през Август какво е, затова го изтеглиха напред в календара тоя старт.
А ако вали ще е кал около пистата :(
Аз лично не знам дали тази писта ще е дълго в шампионата.
не е лоша писта , ама посещаемоста и рекламата не са като в КИТАЙ или Зап. Европа.

Обаче си намерете по-свястно място за спане. Тва 180 Е за хотелЧе 3 звездички не им ги разбирам аз!
Има няколко селца в близост до пистата, а отделно има в близост на 5-10 км. селища от затворен тип ;) - там и 250Э да ви искат няма да искате да си тръгнете от басеина и обслужването. Децата и жени ако има - това е само за тях.
Аз ги оставях там 2пъти - да си обикалят джендемите, музеите и чаршиите...............тати по магазини вече ни ходи.
Аз стартирам от 8ми май през Свиленград в тази посока - и няма да карам, защото все се черпиме с биричка, а съм мека мария и немога да отказвам. Как издържат на сокове тия хора във Випа не ми е ясно :D и пият чай - ужассс...

........п.с. здравни застраховки - обезателно !!!
  • 0

#6 Mr Chen

Mr Chen

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Град:Смолян

Публикувано 18 април 2008 - 23:16

Я да се посъберем, трябва ми някаква ориентировъчна бройка на групата. Ще се опитам да прекарам нощувките на всички през турски туроператор - та да останат парички и за папкане... :icon_welldone:
  • 0

CLS 350 4M Shooting Brake

#7 SYSO

SYSO

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Stara Zagora
  • Автомобил:
    W210 E290 TD

Публикувано 19 април 2008 - 09:17

Ясно , разбирам за какво става въпрос. Значи тази година няма да е !!!

Пожелавам приятно изкарване на всички които ще ходят и много емоции!!!
  • 0
W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD

#8 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 19 април 2008 - 15:36

По време на състезанието миналата година имаше доста свободни места, с изключение на топ местата, които се разпродават бързо. Към цената от 2500Э да не забраяваме питейното обслужване и обкръжението от дълги стройни бедра. Ама това не е за вас, вий сте повече по колите ;) и на километър и нещо от боксовете със здравия екшън.

От касите намясто да се вземе билет изобщо не е проблем. А и ще има предостатъчно. На гишетата изобщо няма опашки - те всички навити вече са си взели.

Там е една гола нива и жегата е яка. Строено в голямата пустош. Представете си през Август какво е, затова го изтеглиха напред в календара тоя старт.
А ако вали ще е кал около пистата :(
Аз лично не знам дали тази писта ще е дълго в шампионата.
не е лоша писта , ама посещаемоста и рекламата не са като в КИТАЙ или Зап. Европа.

Обаче си намерете по-свястно място за спане. Тва 180 Е за хотелЧе 3 звездички не им ги разбирам аз!
Има няколко селца в близост до пистата, а отделно има в близост на 5-10 км. селища от затворен тип ;) - там и 250Э да ви искат няма да искате да си тръгнете от басеина и обслужването. Децата и жени ако има - това е само за тях.
Аз ги оставях там 2пъти - да си обикалят джендемите, музеите и чаршиите...............тати по магазини вече ни ходи.
Аз стартирам от 8ми май през Свиленград в тази посока - и няма да карам, защото все се черпиме с биричка, а съм мека мария и немога да отказвам. Как издържат на сокове тия хора във Випа не ми е ясно :D и пият чай - ужассс...

........п.с. здравни застраховки - обезателно !!!

кви жени, кви деца , кви басейни, аз да не съм тръгнал на почивка, всички на пистата, ако не им харесват условията остават в България.
На 28.06. пътувам за Анаталия на почивка там ще са на басейните и морето, това ходене е за гледане на формулата не е екскурзия да се разберем от сега, не правя никакви круизи не влизам в центъра на Истамбул, никакви магазини, който иска нещо друго да се спасява сам.

Билети има колкото искате на касите, няма никакви проблеми, бира има в изобилие на пистата както и храна, всичко е по 7 лири бройката.
  • 0

#9 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 19 април 2008 - 15:38

Я да се посъберем, трябва ми някаква ориентировъчна бройка на групата. Ще се опитам да прекарам нощувките на всички през турски туроператор - та да останат парички и за папкане... :icon_welldone:

Ще ти я кажа някъде към сряда тази седмица, но кажи за кой хотел става дума и да не е много далеч от пистата.
  • 0

#10 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 19 април 2008 - 22:35

Баси, убава работа, ама паспортаТА ми е за подмяна... :kill_myself:
Тази година явно няма да е, но догодина да ако се съберем повече коли да одим :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

logo-600-1002.png

#11 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 19 април 2008 - 23:02

.... не правя никакви круизи не влизам в центъра на Истамбул, никакви магазини, който иска нещо друго да се спасява сам.

Ама много си лют, бре брате :blink: поне по един шекер ги остави 'ората да си 'земат от чаршията.
Както и да е, де ... ама не четеш ко'ти пиша - 3 дена по 6 часа на пистата им дойдоха лани мнооого на мойте секретарки - анадън му.
  • 0

#12 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 20 април 2008 - 10:13

Ама много си лют, бре брате :blink: поне по един шекер ги остави 'ората да си 'земат от чаршията.
Както и да е, де ... ама не четеш ко'ти пиша - 3 дена по 6 часа на пистата им дойдоха лани мнооого на мойте секретарки - анадън му.

Ква чершия , кви секретарки, не давам никакви шекери, аз да не съм тръгнал на панаир бре, това е частно пътуване за посещение на пистата, не е за пиене на шекерчита, кафенца, бозички и т.н.
Когато ни се допият шекери палим колата и ае в Истамбул на разходка.Аз на тези дати съм специално за формулата, нищо друго не ме интересува.Когато се наглася да посетя Истамбул с друга цел догава се разхождаме по чершията.
Пък да ти имам секретарките, те на пистата като не могат да изкарат 6 часа, как ще изкарат 10 часа в леглото.
  • 0

#13 Mr Chen

Mr Chen

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:

Публикувано 20 април 2008 - 13:15

Ето сайта на пистата, показани са трибуните, цените и изгледа към пистата. :icon_welldone: www.biletix.com/f1
  • 0

#14 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 20 април 2008 - 14:36

Ето сайта на пистата, показани са трибуните, цените и изгледа към пистата. :icon_welldone: www.biletix.com/f1

Аз съм гледал надпреварата от централата трибуна и от трибуна 2, предлагам тая година да си изберем трибуна 5 или 6.
  • 0

#15 Mr Chen

Mr Chen

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:

Публикувано 20 април 2008 - 18:25

Аз съм гледал надпреварата от централата трибуна и от трибуна 2, предлагам тая година да си изберем трибуна 5 или 6.

Да, видимостта е много добра. Аз съм съгласен!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни