Сервизи в БургасСподелете мнение
Започната от dan3ata, 17 апр 2008 - 11:53:00
15 мнения по тази тема
Публикувано 17 април 2008 - 11:53
Здравейте колеги.
Споделете ако сте запознати, с алтернативите на Дарс Ауто в Бургас. От двама души вече чувам, че работата им е доста калпава, а баща ми си закара бетон помпата за подмяна на ел инсталация и му казаха че трябва да чака 4 месеца. Та въпроса ми е къде мога да отида да ми погледнат катафалката, ей така профилактично, че вече 7 месеца я карам и все нещо трябва да и има за правене, знам ли. Онзи ден на връщане от София нямаше никакво движение, аз полека, полека, по инерция тук там, и разхода излезе 6,25. Не можа да стигне 1/3 от рзервоара да изгори. Пак казвам нямаше движение. Та искам да ида някъде на диагностика да се реванширам пред машинката, не само да я експлоатирам!
Даите препоръки!
п.п. а да и добър бояджия ще ми трябва, тея камъчета много здрави даму се невиди, правят ми предницата на точки!?! Сещам се за Павката в кв. Лозово но за друг още не мога! Така че и там ако имате инфо, давайте пък ще почерпя!
Споделете ако сте запознати, с алтернативите на Дарс Ауто в Бургас. От двама души вече чувам, че работата им е доста калпава, а баща ми си закара бетон помпата за подмяна на ел инсталация и му казаха че трябва да чака 4 месеца. Та въпроса ми е къде мога да отида да ми погледнат катафалката, ей така профилактично, че вече 7 месеца я карам и все нещо трябва да и има за правене, знам ли. Онзи ден на връщане от София нямаше никакво движение, аз полека, полека, по инерция тук там, и разхода излезе 6,25. Не можа да стигне 1/3 от рзервоара да изгори. Пак казвам нямаше движение. Та искам да ида някъде на диагностика да се реванширам пред машинката, не само да я експлоатирам!
Даите препоръки!
п.п. а да и добър бояджия ще ми трябва, тея камъчета много здрави даму се невиди, правят ми предницата на точки!?! Сещам се за Павката в кв. Лозово но за друг още не мога! Така че и там ако имате инфо, давайте пък ще почерпя!
ON THIS WORLD THERE IS NO BUSINESS, IT'S ALL PERSONAL - Vito Corleone
Публикувано 17 април 2008 - 12:04
Здравейте колеги.
Даите препоръки!
Щом толкова те слушка колицата, можеш да и се отблагодариш по хиляди други начини,
но не и като я закараш в сервиз
Вземи и едни нови джанти или просто я заведи на кино -
Не я тормози със сервизи приятелю
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 17 април 2008 - 14:34
Принципно си напълно прав колега, но нали пък съм я пуснал за продажба.
А пък искам да съм коректен и да съм на 100% убеден че и купувача че е доволен. Затова по скоро от профилактична гледна точка ще ида да я прегледа някой доктор. Пък и нямам самочувствието че съм голям разбирач, туи че може да има нещо което не съм забелязал!Дано само да не попадна на някои "Пирогов"-ски доктор, които с удоволствие да ми съдере кожата само щото карам Мерцедес!
Затова призовавам колегите да дадат мнение!
А пък искам да съм коректен и да съм на 100% убеден че и купувача че е доволен. Затова по скоро от профилактична гледна точка ще ида да я прегледа някой доктор. Пък и нямам самочувствието че съм голям разбирач, туи че може да има нещо което не съм забелязал!Дано само да не попадна на някои "Пирогов"-ски доктор, които с удоволствие да ми съдере кожата само щото карам Мерцедес!
Затова призовавам колегите да дадат мнение!
Публикувано 18 април 2008 - 14:56
На Гладстон след Младежкия дом по посока на движението, отиваш в магазин Авто-микс, вътре говориш с човека кога ще му е удобно да те приеме за преглед в сервиза му......
другия вариант е Несебър и Краси .............
а за бояджия ............. Павката е доста добър, може би затова само за него се сещаш ............
другия вариант е Несебър и Краси .............
а за бояджия ............. Павката е доста добър, може би затова само за него се сещаш ............
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 18 април 2008 - 15:06
Абе що ще караш колата зорлем на диагностика?!?!?Рядко "майстор" ще те пусне без да ти одере някой квадратен метър кожа-както и доктор! И е много вероятно да ти предобрят нещо и да я скапят от некомпетентно ръчкане тук-там!А,после:така си беше! Ич не се занимавай с глупости,ама ти си знаеш,де!Казва ти го спешалист,като мен,който умре да експериментира,ама чак дотам нямам сърце!
Публикувано 18 април 2008 - 16:17
Иначе за Краси и аз чух че е доста добър, и в краен случай и там ще мина, ама първо Авто Микс-а че ми е под блока а аз не съм знаел
Но си мисля че е прав колегата! По добре е някои приятел да я види и да каже мнение от колкото някои майстор.
Та затова ще променя малко темата и ще попитам дали има колега от Бургас които има желание и време да се качи и да чуе колата как работи, може да даде някой друг ценен съвет. Все пак аз съм шофьор ама си признавам че не съм разбирач и техническата част на много места ми куца!
Пък почерпката ще е от моя страна то е ясно!
Поздрави!
Но си мисля че е прав колегата! По добре е някои приятел да я види и да каже мнение от колкото някои майстор.
Та затова ще променя малко темата и ще попитам дали има колега от Бургас които има желание и време да се качи и да чуе колата как работи, може да даде някой друг ценен съвет. Все пак аз съм шофьор ама си признавам че не съм разбирач и техническата част на много места ми куца!
Пък почерпката ще е от моя страна то е ясно!
Поздрави!
Публикувано 19 април 2008 - 15:57
Ако е за возене и акъл - готово, пари не искай ..........
Публикувано 19 април 2008 - 17:35
При сериозни проблеми при Краси
Публикувано 19 април 2008 - 17:35
Нещо за срещичка в Бургас трябва да се помисли
Публикувано 22 април 2008 - 10:35
Нещо за срещичка в Бургас трябва да се помисли
Ей това вече е приказка, аз съм за с двете ръце!
Публикувано 22 април 2008 - 10:43
Ей това вече е приказка, аз съм за с двете ръце!
В добра посока вървите колеги, но малко в страни от темата
Можете да пуснете една нова тема тук, където
са темите за регулярни сбирки на Клуба по зони
Аз също подкрепям идеята и бих дошъл на среща , ако съм в гарада по това време разбира се
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 03 май 2008 - 00:38
Здравейте колеги.
Даите препоръки!
Публикувано 03 май 2008 - 01:03
Здравей има един сервиз на 5км теса в час аз си подържам Ската там. Дарса много вдигнаха цените,и ги отсвирих.Там се води сервиз на BMW но разбират.Здравейте колеги.
Даите препоръки!
Публикувано 07 май 2008 - 13:36
Здравей има един сервиз на 5км теса в час аз си подържам Ската там. Дарса много вдигнаха цените,и ги отсвирих.Там се води сервиз на BMW но разбират.
това е сервиза на Стоян ............
Публикувано 11 май 2008 - 10:56
Аз лично си карам колата на 5-ти килеметър (при Стоян) и не мога да се оплача.
Един път ходих ди Краси в Сл. Бряг , но ми каза след 1 седмица и не успях да го изчакам ....
Ходих и в Бош сервиз, но не искам да го коментирам .....
ПС.. За среща не сте казали не сме направили, само да съм в Бургас.
Поздрави.
Един път ходих ди Краси в Сл. Бряг , но ми каза след 1 седмица и не успях да го изчакам ....
Ходих и в Бош сервиз, но не искам да го коментирам .....
ПС.. За среща не сте казали не сме направили, само да съм в Бургас.
Поздрави.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни