Бутона за аварийните светлиниW124 Е 250
Started by hyyd, 15 Apr 2008 - 16:39:47
27 replies to this topic
Posted 15 April 2008 - 16:39
Имам следният проблем - Копчето за аварийните светлини се повреди. Неможе да се натиска , в смисъл като го натисна и не щраква ами си седи както си е и не се пускат аварийните ... Въпросът ми е как може да се оправи без да се хвърлят излишни пари (защото ми казаха че струвало около 80-90 лева да се оправи)?
Ако това ще помогне , колата е W124 Е 250.
Ако това ще помогне , колата е W124 Е 250.
Posted 15 April 2008 - 19:31
сваля се!
не целото табло,...а махагона/обшивката/!
Писано е един тон теми на тази тема,....потърси!
не целото табло,...а махагона/обшивката/!
Писано е един тон теми на тази тема,....потърси!
Posted 16 April 2008 - 10:43
Аз лично бих свали "махагона", бих извадил копчето и .......... в къщи на спокоиствие, на операционната маса бих го разглобил........
как се сваля тоз панел наистина е написано много - общо взето издърпват се врътките на вентилатора и клапите за въздуха (ако е с врътки), развиват се големите гайки отдолу под въртоците, вади се касетофона и над него има два винта дето държат панела - развиват се, подръпва се отдолу напред панела и се откачат куките от горния край - нищо сложно ..............
снимки централна конзола
как се сваля тоз панел наистина е написано много - общо взето издърпват се врътките на вентилатора и клапите за въздуха (ако е с врътки), развиват се големите гайки отдолу под въртоците, вади се касетофона и над него има два винта дето държат панела - развиват се, подръпва се отдолу напред панела и се откачат куките от горния край - нищо сложно ..............
снимки централна конзола
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Posted 16 April 2008 - 21:34
При по внимателни деиствия не е неоходимо сваляне на табълцетъо,
пък 80-90 лвчета, това е смешно,
Успех, винаги има първи път.
пък 80-90 лвчета, това е смешно,
Успех, винаги има първи път.
Posted 17 April 2008 - 12:47
Благодаря на всички за отзивчивите мнения!
Само да попитам Veni® как става номера с ваденето на самото копче , когато напъна с отверката да го измъкна имам чувството, че ще се счупи а при малко повече натиск се наранява отстрани махагона ? Къде точно се намират щипчиците на които се държи копчето (от двете страни или долу и горе)?
Само да попитам Veni® как става номера с ваденето на самото копче , когато напъна с отверката да го измъкна имам чувството, че ще се счупи а при малко повече натиск се наранява отстрани махагона ? Къде точно се намират щипчиците на които се държи копчето (от двете страни или долу и горе)?
Posted 17 April 2008 - 13:51
Благодаря на всички за отзивчивите мнения!
Колега без да махнеш махагоне не можеш да свалиш копчето.Махагона се сваля за 5 минути.Има доста материал във форума.Ползвай търсачката за по-подробна информация
Posted 17 April 2008 - 22:55
Утре ще ти пусна снимки
Стъпка по стъпка
4,5 минути и си готов със ...... свалянето на копчето
Поздрави
П.П. Да си правя ли трудът или ще се оправиш
Стъпка по стъпка
4,5 минути и си готов със ...... свалянето на копчето
Поздрави
П.П. Да си правя ли трудът или ще се оправиш

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 18 April 2008 - 20:10

Posted 18 April 2008 - 20:15

Posted 18 April 2008 - 20:27

Posted 18 April 2008 - 20:34

Почистих копчето ,че беше замърсено и започнах поставянето на детайлите по местата им

Готово
Разликата във времето ,по часа на снимките е реалното враме за монтажа
Поздрави
Давай , лесно е

Posted 18 April 2008 - 21:41
Явно има много луди тука..... Поне ще се чувствам в свои води
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users