До сега си мислех, че веднъж бракуван повторно автомобил не може да бъде регистриран.Днес ходих до човека, от който ще купуваме колата донор за моя сом, и се оказа, че колата има документи за бракуване.(Снимах колата, имам и клипче, които качвам сега) Не е чак толкова окаяна, запали, работи добре, има нужда от изкърпване тук там, Салона е в добро състояние, даже много по-добро от на моя, трябва едно задно гърне, важното е че отдолу няма изгнило има повърхностно тук там.И така решихме с вуйчо ми колата да не е ползваме за части, а да си е регистрираме и боядисаме.Тук изникнаха и няколко въпроса:
- като мина технотеста колата с дата на първа регистрация ще бъде 2008 или? (данъка става си е "таковало таковата")
- какви са таксите, които се заплащат в КАТ
- какви документи ще ми трябват освен този за бракувания автомобил
Надявам се, че следващата седмица колата ще е докараме в гараж до моя блок.Започвам да е разглобявам малко по малко за да ходи до бояджията.Таа надявах се... ако опра до нещо, с което не мога да се справя Гроса да удари 1 рамо

Четвъртак ще дойда на ОПЕТ, че е време вече.
P.S. Модела е w116 350SE (Бях до КАТ и попитах и наистина може, трябвало да мина Технотест и ако ми дадат положителен отговор- регистрация

)