Здравейте колеги! Отскоро ми се появи следния проблем. Когато дам на контакт и деактивирам имобилайзера и след това завъртя ключа в положение за стартиране на мотора не се случва нищо-все едно не е деактивиран имобилайзера. След това съм принуден да я запаля на бутане Следващия път като се опитам да запаля си пали нормално или иначе казано се самооправя и така до вчера, когато повече не пожела да запали по нормалния начин. Алармата ми е някаква българска и все си мисля, че проблема идва точно от нея. Човекът, който ми постави алармата твърди, че най-вероятно не е от нея(все още не е дошъл да погледне дали проблема е от алармата). Ако може някой да ми подскаже дали е възможно да идва този проблем от друго място, за да знам накъде да се насоча. Майстора с алармата ми каза да илиминирам имобилайзера и да разбера дали е от него, но е набутал модулчето много навтре под таблото пред шофьора, а незнам как се разглобява то. Един приятел бивш собственик на МВ124 ми каза, че може да е от четките на стартера ПОМОЩ!!!
проблем със запалванетоW124 Е200
Започната от El Greco, 08 апр 2008 - 10:21:32
4 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2008 - 10:21
Публикувано 09 април 2008 - 07:29
Проблема излезе наяве. Оказа се стартера. Като завъртиш ключа и не се стартира, чукваш стартера с една летвичка и тръгва. Ще се разглобява, няма как. После ще пиша къде точно е проблема.
Публикувано 13 април 2008 - 10:16
Както се и предполагаше проблема се оказа в четките. Сменихме ги и сега мерцедеса е огън Добре че са се обадили навреме, че още малко и ротора щеше да е за смяна.
Публикувано 22 април 2008 - 11:27
Дали някой знае защо пали трудно 124 - 2000cc 1992,пали след втори или трети опит,ама имам чувството ,че ще си замине стартера скоро
Публикувано 22 април 2008 - 21:47
колега не е лошо като питаш за проблем по двигателя да пишеш и за кой точно става въпрос /двигател>102....103.....111.... и тн./а също може да впишеш и от кой град си че колегите да те опътят при необходимост към съответния сервиз.Дали някой знае защо пали трудно 124 - 2000cc 1992,пали след втори или трети опит,ама имам чувството ,че ще си замине стартера скоро
S 124 200 TE 16
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни