Селски тунинг
Започната от phantasm, 30 май 2006 - 09:56:17
650 мнения по тази тема
Публикувано 18 ноември 2009 - 23:53
А този екземпляр?
Това е W208 с предница като от SLR
Дано човекът дето ми го прати да не се обиди, че го пускам точно тук
Това е W208 с предница като от SLR
Дано човекът дето ми го прати да не се обиди, че го пускам точно тук
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 ноември 2009 - 02:08
аааа, споко, надали ще ти се обиди, все пак си го пуснал в "селски тунинг"....
Публикувано 19 ноември 2009 - 12:55
Айде и от мен една фешък кар:
Прикачени файлове
Публикувано 22 ноември 2009 - 12:24
Най-якия тунинг, на който съм се натъквал напоследък: пластмасова емблема за Мерцедес с перка отдолу. При движение, от вятъра перката се върти и прави ток, а от тока светят диоди отдолу. Понеже емблемата е от прозрачна пластмаса - нощно време цялата емблема свети
Цена под $5 в DX!
Освен това има и вградена високоефективна защита от кражби - толкова е отблъскващо на външен вид, че дори и идиот не би го откраднал!
Цена под $5 в DX!
Освен това има и вградена високоефективна защита от кражби - толкова е отблъскващо на външен вид, че дори и идиот не би го откраднал!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 22 ноември 2009 - 16:56
Audi A8
Публикувано 16 януари 2010 - 01:50
Публикувано 16 януари 2010 - 10:47
Сашееее... тука пред блока, дето е успоредно на Практикер, редовно засичам една 124-ка с огромни ролбари отпред. Направо щях да падна като я видях първия път. Ако я засечеш - снимай я моля те, че аз не се разхождам често с фотоапарат. Един ден я видях, като се прибрах взех апарата и отидох да я снимам, ама беше си тръгнала
Публикувано 16 януари 2010 - 11:31
Ето още една бруталия. Съжалявам за качеството, но снимката е crop-ната, направена през двойно тонирано стъкло и от огромно разстояние, телефона толкова може.
Публикувано 16 януари 2010 - 12:20
ще ми се да видя 124 с рол барСашееее... тука пред блока, дето е успоредно на Практикер, редовно засичам една 124-ка с огромни ролбари отпред. Направо щях да падна като я видях първия път. Ако я засечеш - снимай я моля те, че аз не се разхождам често с фотоапарат. Един ден я видях, като се прибрах взех апарата и отидох да я снимам, ама беше си тръгнала
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2010 - 12:15
като танк
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 януари 2010 - 02:28
Публикувано 28 януари 2010 - 11:37
бааси чудото.
Обикновенно човешко същество, колко време може да издържи в тези коли, преди да му стане нещо?? имам чувството че ще му се пръсне сърцето или главата на седящия вътре
Обикновенно човешко същество, колко време може да издържи в тези коли, преди да му стане нещо?? имам чувството че ще му се пръсне сърцето или главата на седящия вътре
Публикувано 29 януари 2010 - 10:18
Това не са човешки същества, а мутанти. И не може да им се пръснат главите-за това трябва налягане, а в техните е вакуум!бааси чудото.
Публикувано 20 февруари 2010 - 00:30
Хора незнам!!! На такъв Мерцедес кой нормален човек ще сложи такъв спойлер Незнам защо е сложен - може би да разваля аеродинамиката
Прикачени файлове
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни