Национален МВ Събор 23-25.06.2006 - КазанлъкНационален МВ Събор 23-25.06.2006 - Каза
Започната от KPAHK, 28 май 2006 - 22:32:15
157 мнения по тази тема
Публикувано 20 юни 2006 - 17:43
За софянци които ще пътуват във събота.Сашо въпроса е към теб?Кога мислиш да пътуваш, защото от последният път останах с убеждение , че ще тръгнеш във събота на 24 ти.Понеже съм на бачкане в петък по до късно ще тръгна в събота около 8.30-9.00 часа за да съм за обедната ледена мастиката на уреченото място.Ако имаш идея и някой колега желае да се разберем нещо.Нека чукне някое съобщение.Предварително благодаря.
Публикувано 20 юни 2006 - 21:46
8.30 h е добре.Ще се организирамеЗа софянци които ще пътуват във събота.Сашо въпроса е към теб?Кога мислиш да пътуваш, защото от последният път останах с убеждение , че ще тръгнеш във събота на 24 ти.Понеже съм на бачкане в петък по до късно ще тръгна в събота около 8.30-9.00 часа за да съм за обедната ледена мастиката на уреченото място.Ако имаш идея и някой колега желае да се разберем нещо.Нека чукне някое съобщение.Предварително благодаря.
Публикувано 20 юни 2006 - 22:14
Аз пък ще съм събота в с.Узана (Габровски Балкан) за едно рали и вечерна забава с Ловешката група БМВ ентусиасти и сега обмислям варианта как да го съчетая - да мина замалко да ви видя
Кога ще си тръгвате от Казанлък ? В смисъл - към колко часа ?
Кога ще си тръгвате от Казанлък ? В смисъл - към колко часа ?
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 21 юни 2006 - 15:27
Колега sky чукни едно лично съобщение в петък вечер за да уточним мястото на срещата.Аз лично ще пътувам по І-6 или подбалканската спокойно е пътят е добър.Поне до разклона за Копривщица.Преди два дена ходих до там и е идеално.Ще се чуя със Сашо ако иска да пътуваме заедно.
Публикувано 21 юни 2006 - 16:05
Аз тръгвам около 12 ч. в Петък и ще пътувам по под балканкия пътКолега sky чукни едно лично съобщение в петък вечер за да уточним мястото на срещата.Аз лично ще пътувам по І-6 или подбалканската спокойно е пътят е добър.Поне до разклона за Копривщица.Преди два дена ходих до там и е идеално.Ще се чуя със Сашо ако иска да пътуваме заедно.
Публикувано 22 юни 2006 - 00:10
Вени,много ти благодаря за телефона
Вероятно ще се появя в неделя ,защото в събота имам среща по обяд с Ловешката група БМВ ентусиасти-мои приятели на разклона Ловеч-Троян,да ходим на рали ,което ще се проведе в Габровския Балкан.Поради тази причина пътят ми в събота е неизбежно от северната страна ...
На другия ден ще гледам да измисля ,нещо,че като знам каква вечер ще е Нещо като вашата
Аз през Беклемето ще се прехвърля и ще дойда,та да си пътуваме поне към София ...
Вероятно ще се появя в неделя ,защото в събота имам среща по обяд с Ловешката група БМВ ентусиасти-мои приятели на разклона Ловеч-Троян,да ходим на рали ,което ще се проведе в Габровския Балкан.Поради тази причина пътят ми в събота е неизбежно от северната страна ...
На другия ден ще гледам да измисля ,нещо,че като знам каква вечер ще е Нещо като вашата
Аз през Беклемето ще се прехвърля и ще дойда,та да си пътуваме поне към София ...
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 22 юни 2006 - 04:57
Аз за съжаление отпадам. Най-малкия фен се разболя и сега е на антибиотици. Абе с деца на баня да тръгнеш ...
MB W210 E230
Публикувано 22 юни 2006 - 20:14
За съжаление Саше утре ме чака тежък и гаден ден.Незнам кога ще приключа.Поради тази причина ще почина вечерта и във събота сутринта ще тръгна около 8.30 часа за да мога да пристигна за обедната мастика.Дано да намеря мястото бързо.Ще се видим там.
Публикувано 22 юни 2006 - 20:35
Ще се радваме да дойдешВени,много ти благодаря за телефона
Публикувано 22 юни 2006 - 20:39
И аз мисля от там да мина.Ще се чуемКолега sky чукни едно лично съобщение в петък вечер за да уточним мястото на срещата.Аз лично ще пътувам по І-6 или подбалканската спокойно е пътят е добър.Поне до разклона за Копривщица.Преди два дена ходих до там и е идеално.Ще се чуя със Сашо ако иска да пътуваме заедно.
Публикувано 22 юни 2006 - 20:54
ХОРА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ И ДА НАПРАВИТЕ МНОГО СНИМКИ!!!
Направете снимки да прата на оня сайт (www.fan-gallerie.de)
на следващия събор ще се постарая да дойда, че няма да мога на тоя
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ И ДА НАПРАВИТЕ МНОГО СНИМКИ!!!
Направете снимки да прата на оня сайт (www.fan-gallerie.de)
на следващия събор ще се постарая да дойда, че няма да мога на тоя
Публикувано 22 юни 2006 - 21:00
Тъй като ще съм първи там ще си оставя телофа ако има нужда да звъните 0888 31 21 25 Успех на всички и ви чакам
Публикувано 23 юни 2006 - 10:34
здраве да има само, другото ще се оправи, аз мисля довечера да пътувам за Енина и в Събота живи и здрави да се видим в Горно Изворово Лек и приятен път на всички!
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 23 юни 2006 - 13:21
Дааа, странно нещо е животът! Ето че снощи детето ми вдигна температура, избиха му пъпки и хоп - варицела! Така че и аз отпадам, приятели
По организационните въпроси предавам всичко в ръцете на Алекс, виждам че по-горе си е написал телефона, така че го знаете. Той и без това ще е от днес там, утре ще ви посреща. Но така или иначе, ако има някакви проблеми, звънете, аз ще се свържа с роднините в Казанлък.
Най-искрено ви пожелавам на всички приятно прекарване
По организационните въпроси предавам всичко в ръцете на Алекс, виждам че по-горе си е написал телефона, така че го знаете. Той и без това ще е от днес там, утре ще ви посреща. Но така или иначе, ако има някакви проблеми, звънете, аз ще се свържа с роднините в Казанлък.
Най-искрено ви пожелавам на всички приятно прекарване
Публикувано 23 юни 2006 - 14:49
e браво бе.. баси колко сме сериозни.. а колко човека ще има в наличност?
Аз поне ще тръгна преди обяд, което със сигурност е след 9.30 че ще си правим ремонт и насам - натам и така. Трябва да се видят и магазините в събота сутрин и тога ще отлепяме накъм селото.
Аз поне ще тръгна преди обяд, което със сигурност е след 9.30 че ще си правим ремонт и насам - натам и така. Трябва да се видят и магазините в събота сутрин и тога ще отлепяме накъм селото.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни