Национален МВ Събор 23-25.06.2006 - КазанлъкНационален МВ Събор 23-25.06.2006 - Каза
Започната от KPAHK, 28 май 2006 - 22:32:15
157 мнения по тази тема
Публикувано 16 юни 2006 - 13:35
Да подготвя и аз моите рЪждави инструменти. Изобщо не мога да се меря с Вени с неговият професионален КУФАР.
Моето пътуване ще бъде ясно в последният момент - в смисъл дали ще пътувам в петък или в събота. По принцип мога да взема двама човека с мен, но всичко ще се реши в последният момент.
Моето пътуване ще бъде ясно в последният момент - в смисъл дали ще пътувам в петък или в събота. По принцип мога да взема двама човека с мен, но всичко ще се реши в последният момент.
Публикувано 16 юни 2006 - 14:03
Моля не се отклонявайте от темата!!! Ами кажете ще поръчваме ли Грухтящо или не?
Публикувано 16 юни 2006 - 14:23
Пускам анкета тогава!!!Аз лично не познавам възрастен, който да откаже печено прасенце, и дете, което да не обича пържени картофиМоля не се отклонявайте от темата!!! Ами кажете ще поръчваме ли Грухтящо или не?
Ама може да се направи един референдум, а
Публикувано 16 юни 2006 - 20:05
Верно е. През карлово е около 65-70км.
Публикувано 16 юни 2006 - 23:23
Завиждам Ви на всички. Как бих искал да съм сред Вас и да се запозная с много клубни приятели. Обещавам на следвщия национален събор да присъствам и да изкупя "вината си". Пожелавам ви едно незабравимо и безпроблемно из-"кар(в)ане"!
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 18 юни 2006 - 11:21
на събора на VW е имало автожурналисти (АутоБилд)
на нашия ще има ли?
на нашия ще има ли?
Публикувано 18 юни 2006 - 21:32
Здравейте, бройте ме и мене за събота (двама души). Хората, които ще тръгваме от София може да се организираме и да пътуваме заедно.
Най-доброто или нищо!
Публикувано 19 юни 2006 - 13:31
Идеята е добра аз имам но не са много снимки на БГ Мерцедеси но не ми пречи да напрявя малкоХора да направите хубави снимки, да мога да ги пратя Тук - най-големият фотоархив за мерцедес
разбира се с ваше разрешение
B)
така ще популяризираме и клуба и мерцедес-а в Б-я
аз лично пращам редовно снимки там на МБ снимани по българските улици
Mercedes-Benz W201
Публикувано 19 юни 2006 - 13:40
Здравейте пичове.
От мой колега, случайно попаднал на клуба и форума ви, през Гугъл кеша, разбрахме, че си организирте сбирка.
За нас като жители на Казанлък, е доста приятно, когато все повече подобни мероприятия се организират тук. Не съм изчел цялата тема, но все пак искам до колкото е възможно да ви помогна с ориентацията, за да нямате проблеми - особено тези които не са минавали или идвали друг път насам.
За целта БГ Мапс, не е лошо средство но е възпроблемно
Ако искате използвайте live.com - Mappoint на Microsoft
http://local.live.co...snculture=en-US
или http://mappoint.msn.com
Пример тук е пътя за Софиянци по Подбалканския път - по кратко е, по-спокойно се шофира, и позволява поддържане на добра постянна скорост.
Местенцето, което сте си избрали също е сносно - особено откакто вече е частно.
Другите варианти са - София - Казанлък - по магистралата до Пловдив, от там слизате от магистралата и продължавате през Баня, гара Ботев (има доста гаден прелез там), Калофер, и от там нататък само направо здраво газ до Казанлък. Пътя не е лош, но е натоварен доста.
Варианта през Чирпан и Стара Загора,Ягода, Казанлък също не е лош - дори в определени моменти е по-малко натоварен като маршрут. Въпрос на индивидуална преценка.
Понеже доста пътувам, ако някой има конкретни въпроси за маршрути от други градове в страната, до Казанлък от различни точки на страната, мога да споделя опит, а ако нямате нужда от това - МапПойнт-а дава доста адекватни насоки, смятам че е полезно средство.
Селото се казва Горно Изворово (има и Долно хехе) още известно по нашия край и като Гюсово. Ако случайно се объркате, в района винаги може да питате използвайки тези имена.
Желая ви приятно изкарване и не на последно място - Добре дошли!
От мой колега, случайно попаднал на клуба и форума ви, през Гугъл кеша, разбрахме, че си организирте сбирка.
За нас като жители на Казанлък, е доста приятно, когато все повече подобни мероприятия се организират тук. Не съм изчел цялата тема, но все пак искам до колкото е възможно да ви помогна с ориентацията, за да нямате проблеми - особено тези които не са минавали или идвали друг път насам.
За целта БГ Мапс, не е лошо средство но е възпроблемно
Ако искате използвайте live.com - Mappoint на Microsoft
http://local.live.co...snculture=en-US
или http://mappoint.msn.com
Пример тук е пътя за Софиянци по Подбалканския път - по кратко е, по-спокойно се шофира, и позволява поддържане на добра постянна скорост.
Местенцето, което сте си избрали също е сносно - особено откакто вече е частно.
Другите варианти са - София - Казанлък - по магистралата до Пловдив, от там слизате от магистралата и продължавате през Баня, гара Ботев (има доста гаден прелез там), Калофер, и от там нататък само направо здраво газ до Казанлък. Пътя не е лош, но е натоварен доста.
Варианта през Чирпан и Стара Загора,Ягода, Казанлък също не е лош - дори в определени моменти е по-малко натоварен като маршрут. Въпрос на индивидуална преценка.
Понеже доста пътувам, ако някой има конкретни въпроси за маршрути от други градове в страната, до Казанлък от различни точки на страната, мога да споделя опит, а ако нямате нужда от това - МапПойнт-а дава доста адекватни насоки, смятам че е полезно средство.
Селото се казва Горно Изворово (има и Долно хехе) още известно по нашия край и като Гюсово. Ако случайно се объркате, в района винаги може да питате използвайки тези имена.
Желая ви приятно изкарване и не на последно място - Добре дошли!
Публикувано 19 юни 2006 - 15:21
Благодаря за пояснението и за пожеланията.Смятам всеки знае как да стигне да Казъллък,но после как да се ориентира, за да намери точното място на събора е въпроса.
Публикувано 20 юни 2006 - 09:34
За голяма жалост и аз няма да мога да дойда поради простата причина че нямам никакво време да видя какво става във форума ебаси тая работа ме разби само бачкане и бачкане и ми писна. От работа нямам време да проверя какво става във форума. Дано не ми се сърдите много. И дано да ме разберете.
Пожелавам Ви весело искарване
П.С.
Още веднъж се извинявам на всички.
П.С.
Публикувано 20 юни 2006 - 09:43
Ами ти си един от инициаторите на събора и е жалко, че ще оцъстваш.За голяма жалост и аз няма да мога да дойда поради простата причина че нямам никакво време да видя какво става във форума ебаси тая работа ме разби само бачкане и бачкане и ми писна. От работа нямам време да проверя какво става във форума. Дано не ми се сърдите много. И дано да ме разберете.
П.С.
Аз загърбих работата само и само за да мога да се запозная лично с всички пичове.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни