Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Продава се !!!!

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#1 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 29 март 2008 - 11:33

Еее, къде намери тая мерцедесджииница ?!? :bigemo_harabe_net-110:
Въобще не ме интересува дали се продават, стига ми само да ги гледам.
Сигурно си бил като дете в сладкарница?
Аз бях така ей-тук: би-дабълю-джииница - жената трябваше да ми надене найлонова торба на главата че да ме избута от паркинга!
То не че и от тук ще изляза много лесно - от тези класики ми се притопля нещо в стомаха

:allhail:
  • 0

879897.png

#2 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 29 март 2008 - 11:35

Градски,г-н Вицепрезидент,Вие направо отсрамихте всички смешни темички напоследък във форумчето ни с тия снимки..Това е истината за автомобилостроенето за всички времена!!!
:allhail: :icon_welldone:
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#3 p22

p22

Майстор

• Потребители на форума
  • 837 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ML 270 cdi
    A 170 cdi

Публикувано 29 март 2008 - 11:48

Вени, ти уби змея! Не може ли да се разберат цени някакви...
  • 0
Mercedes А 170cdi
Mercedes ML 270cdi
Silentium Universi

#4 ivoboyy

ivoboyy

Чирак

• Потребители на форума
  • 77 Мнения:
  • Автомобил:
    W124,300D

Публикувано 29 март 2008 - 12:41

Направо без дъх!Думите са излишни.Само дай телефонче некакво или адрес...... :bigemo_harabe_net-110: :bigemo_harabe_net-110: :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#5 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 29 март 2008 - 12:58

Хамериканската пура и търси 40 000 евро 300SD на 103 000 мили, за другите не го питах циганина, но отношението му беше под всякаква критика, язък че притежава такава колекция....
Бях тогава когато със златист спрей и пръскаха джантите.... без коментар :kill_myself:
Разправяше ми че била лимитирана версия... смях, но от разговора който проведох с него, разбрах че нищо неразбира от коли, еле от Мерцедеси.
  • 0

logo-600-1002.png

#6 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 29 март 2008 - 13:05

следобед отново съм там - на душевен онанизъм
ще взема координати

Питай за цени да видим на теб какво ще ти каже, ама гледай поне да си седнал :icon_coolgrin:
  • 0

logo-600-1002.png

#7 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 29 март 2008 - 15:19

Хамериканската пура и търси 40 000 евро 300SD на 103 000 мили, за другите не го питах циганина, но отношението му беше под всякаква критика, язък че притежава такава колекция....
Бях тогава когато със златист спрей и пръскаха джантите.... без коментар :kill_myself:
Разправяше ми че била лимитирана версия... смях, но от разговора който проведох с него, разбрах че нищо неразбира от коли, еле от Мерцедеси.

Абе верно изглеждат като нови, но за такава цифра сигурно ще си намериш цялата колекция.
  • 0
W211-Avantgarde

#8 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 29 март 2008 - 16:48

Абе верно изглеждат като нови...

Само на снимки ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#9 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 март 2008 - 16:58

Тая Пура ако е лимитирана тук само тия от лимита ги карат.Па цената няма да коментирам.Далаверата / ако има такава / е кола с голям мотор от тия,ако ще е запазена дизел на 25 години за 50 000$....................направо ми пишете да ви намеря 5-6,за тия пари ще си мрьдна задника.

А иначе колите кефят,малко на сльнце,малко не льщят как трябва ма поне на снимки готинко изглеждат,а и са сьбрани на едно място.Евала поне за сьбирането на тоя,за спрея БЕЗ КОМЕНТАР.

Ето какво имам в предвид.Колица за 850 кинта,митото и обаче мама и тате.

http://sandiego.crai.../622582679.html

Това от БГ,ако има мераклии за нещо такова или по-дьрто и по-рядко ................да ми драскат смело ако ще идват кьм тукашното село.Помагам с каквото мога.
  • 0
.

#10 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 29 март 2008 - 17:05

Днеска и аз бях на такова място тука в немско -съвсем случаино- реставраторница на мерцове .
Кофти че нямах апарат -но цените са си такива - ЦЛ 270 мисля 1952 нещо такова ми се върти -24 000 евро. колата изглеждаше на 6.
още 2 123 -в прекрасноо състояние -цени около 6-7к и осте един дърт мерц ама немога да каже модела - за сефте виждам такав.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#11 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2008 - 17:19

Стига бе, не Ви е срам!!!! Окапах си клавиатурата, ще ми слагат лигавник вече! :blink:
  • 0

#12 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 март 2008 - 17:31

Това щото brpi не е снимал ония Германските,за тия пари наистина трябва да са КУКЛИ колите :icon_coolgrin:

:offtopic1: И сьм сериозен аз - има хора ще идват за контейнери тук с разни далаверки по тях,имам врьзка за превоза,колите ги знам кьде са,града го познавам,превоз все още имам....................та да не му играя на тоя сечено ама ако ще идва някой да си каже,може да помогна да спасим някое бижу.

Ретро раздела като го пуснат може да ви наплякам колко е контейнер до БГ,как вьрвят цените на колите тук,какво се намира,части от кьде и колко................ако има луди де,това ГОЛЯМ МЕРАК иска,а не само спрей за джанти.
  • 0
.

#13 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 29 март 2008 - 17:35

Това щото brpi не е снимал ония Германските,за тия пари наистина трябва да са КУКЛИ колите :icon_coolgrin:
:offtopic1: И сьм сериозен аз - има хора ще идват за контейнери тук с разни далаверки по тях,имам врьзка за превоза,колите ги знам кьде са,града го познавам,превоз все още имам....................та да не му играя на тоя сечено ама ако ще идва някой да си каже,може да помогна да спасим някое бижу.
Ретро раздела като го пуснат може да ви наплякам колко е контейнер до БГ,как вьрвят цените на колите тук,какво се намира,части от кьде и колко................ако има луди де,това ГОЛЯМ МЕРАК иска,а не само спрей за джанти.

Босе, ще те чакам у новия раздел с повече инфо по този въпрос :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

logo-600-1002.png

#14 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 март 2008 - 17:42

Босе, ще те чакам у новия раздел с повече инфо по този въпрос :bigemo_harabe_net-110:

Без такива думички,сьрди се ............. :flagMB new:

Повече инфо ще има,зависи какво тьрсиш.С тоя долар обаче...............40 000 ЕВРО за Пура :kill_myself: не на 103 000 мили ми с НОВ мотор и скорости идва :icon_coolgrin: Е няма да е лимитирана версия ма ще го прегльтнеш :0_yahoo:
  • 0
.

#15 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 30 март 2008 - 03:12