Пускам тема, та ако някой има идея, да каже как да се оправя със следната неприятна ситуация:
Имам новия МЛ-500, много е добре колата и съм много доволен от нея, но е внесена от щатите само с един контактен ключ.
Онзи ден ходих за смяна на консумативи в Балкан Стар и реших да си поръчам резервен ключ, та ако нещо се повреди сегашния да не изям дървото....или ако го изгубя случайно..всичко се случва.
Каква беше изненадата , когато ме ЗАРАДВАХА, че моя автомобил, поради факта , че е за американския пазар , нашенците не могат да ми поръчат резервен ключ.
Щатските коли ги нямало в базата данни на Балкан Стар и не могат да ми помогнат. Вчера даже писах мейл на Съпорта в сайта на Мерцедес-Германия , но не очаквам да ми отговорят.
БенцБос ми каза , че не мога дори да го поръчам и в щатите, въпреки че имам познати там, на които мога да изпратя всякъкви документи за произход и прочие, ставало само "при дилъра с колата и прочие".....купон!
Ако някой има идея къде да разчовъркам, та да потръгне работата, да казва.
Ще пиша писма и до Дядо Боже, ако е нужно, езиците не са проблем, стига да се оправя някъкси.....
Този пост е редактиран от hektor: 28 март 2008 - 22:49
преместена от Проблеми и ремонти