Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Mercedes E 200 или E 220Какво да избирам ???

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 мерчо

мерчо

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Град:СОФИЯ

Публикувано 25 май 2008 - 14:43

Колека,моето Л И Ч Н О мнение е,категорично за :flagmbcb 220/ 150к.с.Моята я взех миналата година от Германия 124-220ТЕ, 16 клапана двувалка с всички екстри за модела /без кожа а и съм противник на кожата-много запарява/.Въртяшият момент е 210 нМ на старт и на дълъг път е без грешка.В челните редици си, :madcroud BMW-520 24V-150к.с. пасти да яде.Гледам ги в огледалото за обратно виждане...Разхода на гориво е същият като при по-малкият мотор.Който иска може да провери в ръководството на МБ.След дълго четене и колебания Преди 3 месеца си сложих пълен инжекцион "Ловатто" -последен модел, ІV поколение с евросонда.Меро върви перфектно Няма разлика в разхода на гориво и в скоростта.Върха е!!!Само дето плащам на половина ,че и по малко с газтта-1,08лв./л. С дизелово гориво наистина идва по-скъпо,а и ще си по-тромав,приятели с МБ взеха да негодуват с тези цени на дизеляка/в тези задръствания в София стана мама си джейс/,Успех в избора.
  • 0

#17 kompressor

kompressor

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:
  • Автомобил:
    C200 kompressor 2001 120 163

Публикувано 07 януари 2010 - 23:58

Колега схемата е проста. Не само за мерцедес, а за всички автомобили. Гледаш дали двигателят, който ти харесва продължава да излиза в следващите поколения. Щом не излиза, макар и подобрен, значи нещо му куца. Ето ти един пример Е290TD, Излиза само на 210 и то само в периода 96-99г.

Спират го защото има нова технолигия каман реал с директно впръскване на горивото.Знаеш че неможеш да слагаш каква да е нафта.От скрънзотия да спестим от горивото.
Както правят накой хора.За това не се произвежда този мото нече е лош или некачествен.Преди време ми предлагаха Е класа точно с този мотор. А не масовия 220 който не е хубав и трамяв.На това голямо купе този малак мотор просто не върви.Брата ми я избра той прадава коли и кара само Мерцедес
  • 0

#18 kompressor

kompressor

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:
  • Автомобил:
    C200 kompressor 2001 120 163

Публикувано 08 януари 2010 - 00:00

Спират го защото има нова технолигия каман реал с директно впръскване на горивото.Знаеш че неможеш да слагаш каква да е нафта.От скрънзотия да спестим от горивото.
Както правят накой хора.За това не се произвежда този мото нече е лош или некачествен.Преди време ми предлагаха Е класа точно с този мотор. А не масовия 220 който не е хубав и трамяв.На това голямо купе този малак мотор просто не върви.Брата ми я избра той прадава коли и кара само Мерцедес .Караше коли от Германия за Капитолия

• 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни