Бро, нормално е... На нашите срещи отдавна не се обръща внимание на факта, че сме автомобилен форум и колите са просто средството с което се е стигнало до съответната среща....
Иначе, добре че си ти.. да им закараш една хубава 140ка
Публикувано 06 май 2018 - 00:49
Бро, нормално е... На нашите срещи отдавна не се обръща внимание на факта, че сме автомобилен форум и колите са просто средството с което се е стигнало до съответната среща....
Публикувано 06 май 2018 - 09:18
Публикувано 06 май 2018 - 09:33
НевскиДнес има ли среща и къде е?
Публикувано 06 май 2018 - 10:08
Публикувано 06 май 2018 - 10:09
На Оборище и на Сакъзов има места. А можеш да паркираш и до Ракия Ракета бар. Между блоковете има много място.Направих голяма обиколка, няма къде да се паркира. Днес ще пропусна.
Този пост е редактиран от hipopotyk: 06 май 2018 - 10:14
Публикувано 06 май 2018 - 10:09
Невски
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Публикувано 06 май 2018 - 10:11
Венци няма да дойде ама ти пак елаИма ли хора, ей сега тръгвам от лозенец
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 06 май 2018 - 10:25
Хамър аз знам че е така ама не е нормално това.В Пловдив също се събират по много коли виждал съм срещи много сериозни.
Имат си регионални Фейсбук групи и така стават нещата.
Публикувано 06 май 2018 - 10:51
Събират се, но без кауза. Не са членове. Причина - неясна, при 40лв годишна таксаХамър аз знам че е така ама не е нормално това.В Пловдив също се събират по много коли виждал съм срещи много сериозни.
Имат си регионални Фейсбук групи и така стават нещата.
Публикувано 06 май 2018 - 14:42
може би имаш предложение за промяна? би било добре да го изкажеш... знаеш аз съм за да преместим неделните сбирки... ако е за камбаните, то това е същото - дали ще седиш на пица или на пържола, каква е разликата? как да станат с повече автомобилна насоченост?
Събират се, но без кауза. Не са членове. Причина - неясна, при 40лв годишна такса
отговорът е много прост... за каращите мб в бг 40лв са много за година
Публикувано 06 май 2018 - 15:18
Аз предложението съм го имал винаги
Да ходим и на местата на които хората си правят срещи (независимо друга група, друг форум, друго каквото и да е), защото на всички други на които съм бил.. хората се събират около колите и си говорят за тях, а ние се набутваме основно в някое кафе.
Преди поне имаше алтернативи на Невски - Студентски град и Лабиринта в Люлин, а от бая време.. няма нищо друго. Показателен е и факта, че миналата година направихме 1 или 2 барбекюта. Друго показателно е, че няма записвания за трип до Гърция и тн, и тн...
Публикувано 06 май 2018 - 19:24
Точно това е истината, че всички са наобиколили колите и си говорят за тях.Хората вече са във фейсбук не по форумите.Чудно ми е и на мен, зашо се стискат за 40 лева на година, но съм сигурен че фейсбук групите даже незнаят за такова нещо.Те не влизат във форума, а си пишат там.Ако се направи едно фейсбук събитие за София във Фейсбук съм сигурен че ще дойдат много хора, и именно там може да се офертират за членове.
Публикувано 07 май 2018 - 08:45
Принципно, аз съм против агресивна кампания за набиране на членове, по какъвто и да било начин.
Наистина, хората от много места се събират, говорят си за колите, в което няма нищо лошо.
Когато развият истински интерес към Мерцедес, ще се запишат в единствения официален клуб на Марката, ще се влеят в клубният живот, със своите предложения, знания, опит и позитивизъм, с което ще растем като клуб, а не като ги събираме насила по ФБ, или други места.
Това си е само мое мнение, разбира се и нямам предвид да се крием, просто да оставим нещата да се развиват естествено, па даже и с цената на западане на форума. Днес е така, но утре ще е иначе, когато хората разберат, че ФБ е място без контрол на това кой влиза, какво пише, както и че 90 % от хората там имат комерсиални интереси, докато във форума има кумулативно знание, което е подредено, стои неопределено дълго и може да се получи съвет от истински ентусиасти. Трябва да си достигнал определено състояние на мисленето, за да си истински готов да си член на такъв клуб.
Но определено имаме проблем с неразвиването на Регионалните структури. Навремето коментирахме това, съгласихме се че е жизненоважно за клуба, мисля че и Устава се промени, но е факт, че регионално хората се събират, но не обързано с клуба, няма регионални отговорници и не се работи за популяризиране на клуба, което е почти в унисон с това, което Генгста казва, само не се съгласих за ФБ, но го написах малко по-дълго
Публикувано 07 май 2018 - 13:33
Аз също съм против агресивна кампания за набиране на членове, по какъвто и да било начин.
Даже съм и още по краен, трябва да се вдигнат критериите за приемане на нови членове.
Ако може да се увеличава популяризирането на клуба ще е най добре и повече от достатъчно.
Публикувано 07 май 2018 - 16:55
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни