За регулярните сбирки... пл.Александър НевскиСофия, всяка неделя от 11:00 в La Cattedrale
Започната от p22, 26 май 2006 - 17:25:52
2466 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2018 - 11:06
Тук сме
Публикувано 15 декември 2018 - 18:27
Предлагам утре да се съберем в секцията за непушачи. Миналият път беше доста задимено в зимната градина
Публикувано 15 декември 2018 - 18:47
Аз съм за. Поне през зимата да сме в непушачи, а лятото сме навън така или иначе. И аз ще мина.Предлагам утре да се съберем в секцията за непушачи. Миналият път беше доста задимено в зимната градина
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 16 декември 2018 - 10:43
До прозореца съм взел маса
Публикувано 16 декември 2018 - 12:32
Аз ви предлагам, както и сега сте писали къде ще седнете, така и в бъдеще да казвате къде ще се събираме-пушачи или непушачи. Да си правя планове дали да идвам.
Публикувано 16 декември 2018 - 13:22
Аз ви предлагам, както и сега сте писали къде ще седнете, така и в бъдеще да казвате къде ще се събираме-пушачи или непушачи. Да си правя планове дали да идвам.
Публикувано 16 декември 2018 - 17:06
Иване сакън, недей един фас да ни дели
Публикувано 16 декември 2018 - 18:03
Само не искам да става драма. Резонно е кой където иска там да си седи, аз само питам и предлагам да се казва предварително. Не ми се пие кафе на клубна сбирка отново сам. Може и да предложа да гласуваме, членовете да станат пълни въздържатели. Никакви пороци.
Публикувано 16 декември 2018 - 18:16
Не видя къде сме седнали ли? Аз просто влязох, огледах се и видях масата. Или изпускам нещо...
Публикувано 16 декември 2018 - 19:02
Аз сутринта като видях какво е написал subsonic реших да не му развалям кефа за неделно кафе на александър невски . Звъннах на приятели и си пихме кафето както на нас ни е кеф.
По принцип си мисля, че който отиде пръв той определя масата за неделно кафе на МБкБ. Не ми се вярва някой да те види и да отиде да седне на друга маса.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 16 декември 2018 - 19:06
Публикувано 16 декември 2018 - 19:19
Really? За протокола, аз бях първи на кафето, но това твърдение е меко казано абсурдно. При положение, че повечето присъстващи са непушачи, а други ползват IQ цигари, които се приемат в салона за непушачи.Аз сутринта като видях какво е написал subsonic реших да не му развалям кефа за неделно кафе на александър невски . Звъннах на приятели и си пихме кафето както на нас ни е кеф.
По принцип си мисля, че който отиде пръв той определя масата за неделно кафе на МБкБ.
Толкова ли е странно в един момент хората да искат да не се тровят и вмирисват при положение, че всеки пушач може да излезе и запали навън. А и закона го повелява.
Толерантност, компромиси е спазване на закона не се учат на 40г, а в първите 7 колега IIVVOO.
----------
Ванка, извинявай! Аз лично съм за първи път навън след операцията ми, не мога дори да си измия косата още, нямам намерение да вмирисвам всичките си дрехи, когато спокойно можем да пием кафе и без цигарите да стоят между нас. Лятото е различно и на 99% от срещите сме правили компромиси все пак. Зимата с дебелите якета и блузи е отвратително. За здраве дори не говоря. Не предполагам, че цигари могат да стоят между една среща да се случи или не, особено когато в заведения в които няма такъв салон, хората си пушат навън и пак са заедно. Включително и аз, когато съм пушил.
Весели празници!
Публикувано 16 декември 2018 - 20:26
време беше пак да има драма, иначе форумът става много скучен...
а ако си организираме пак сбирка с бой може и повече хора да се съберат. все пак зрелище да има
Публикувано 16 декември 2018 - 20:33
Ами после що не идваме на сбирките....ми ако ме набият?
Сега, чисто човешки, да помоля да не се дърлите повече, освен това, за да стане ясно, какъв е проблема, нека Ванката да се доуточни, понеже не съм сигурен, че разбрах-няма да ходи на сбирки, защото са в салона за непушачи ли?
Публикувано 16 декември 2018 - 20:41
Модератора, може да изтрие мненията ми, които не са свързани с казуса и темата. По негово усмотрение. Аз я приключвам. Коледа е и е важното да сме весели и усмихнати.
Хубава вечер на всички
MOD edit:
Така и ще направи Модератора, включително и с на Иво писаниците
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 16 декември 2018 - 20:43
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни