Трабант и Мерцедес
Започната от KPAHK, 25 май 2006 - 15:44:53
17 мнения по тази тема
Публикувано 25 май 2006 - 15:44
Като стана дума за Трабант и Мерцедес някой от вас гледа ли новините снощи по БТВ????
даваха за сбирка на трабантаджии от Русенско - имаше поне 30-тина коли. Ралита, дрифтове - чудеса
а ние едвам 15-тина човека се събираме
даваха за сбирка на трабантаджии от Русенско - имаше поне 30-тина коли. Ралита, дрифтове - чудеса
Публикувано 25 май 2006 - 16:03
По принцип хората се сдружават когато имат проблеми да решават, а Ние проблеми нямаме
Публикувано 25 май 2006 - 16:47
Иначе евала на хората, щотото колите им бяха с любов гледани.
Публикувано 25 май 2006 - 17:58
Абе траби си е колица, заеби ти.. бих я предпочел пред ...
Публикувано 25 май 2006 - 18:21
Да и намен ми стана страшно неприатно когато гледах репортажа Но се надявам това да се промени и след време да напълним еди площад с МерцоводиКато стана дума за Трабант и Мерцедес някой от вас гледа ли новините снощи по БТВ????
Публикувано 25 май 2006 - 18:49
Aз за сборове няма да говоря
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 25 май 2006 - 19:49
Или казано по друг начин:МИ то всеки техен сбор е като за последно, така че...
КАто секса със възрастна жена, било много хубаво, щото можело да и е за последно
"Невнимателната геронтофилия може да доведе до некрофилия"
Край на цитата :-)))))
Публикувано 25 май 2006 - 20:14
За Трабанта не бих казал нищо лошо защото 10 години бях притежател на такъв 601S. Чудесна машинка 12 волтова в зимата само чукнеш и пали пък за подръжка да не говорим защото е елементарна работа. Дори и теглич му бях сложил че имам от малките туристически ремаркета.Толкова удобно се превключваха скоростите с тази патерица горе до кормилото че просто му завиждам.Единствения недостатък че малко твърдо вози но това се ядва.
Публикувано 25 май 2006 - 20:28
От Трабант на Мерцедес(от магаре на кон)За Трабанта не бих казал нищо лошо защото 10 години бях притежател на такъв 601S. Чудесна машинка 12 волтова в зимата само чукнеш и пали пък за подръжка да не говорим защото е елементарна работа. Дори и теглич му бях сложил че имам от малките туристически ремаркета.Толкова удобно се превключваха скоростите с тази патерица горе до кормилото че просто му завиждам.Единствения недостатък че малко твърдо вози но това се ядва.
Публикувано 29 май 2006 - 13:23
бе и аз съм бивш трабантаджия- имах един 601S производство 1986, 4пъти му сменях мотора , както останалите автомобили, които ползвах и "трабаНа" беше без документи , накрая го бях "тунинговал" за офроуд- обърнати джанти, изрязани калници, бели циферблати на скоростомера и економайзера, ел. пръскалка на стъклото, бях му изкривил педала за газта така че да дава повече газ, запалителни свещи от Ровър (шампион с закрити в керамика централен електрод), ЛЕПЕНКИ, багажник на покрива, стартер на копче. Бях приготвил още други доработки за него като ел. седалки от алфа ромео и шнорхел, ама братовчед ми го подкара и го разби .Иначе трабанта си е яка машина!
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 29 май 2006 - 17:40
явно тук има и други трабантаджии освен мен, но аз съм най-скорошния, поздрави, защото в момента притежавам и двата расови немски звяра
Десет години карам Траби - на път никога не ме е оставял, сто хиляди километра имам на него и моторът му е на 210 000 км (по спецификации имат около 80 000 живот на коляновия вал) - само с една смяна на сегменти. Нищо повече няма да кажа, в най-трудните ми моменти е бил с мен и никога не ме е предал, цялата страна съм обиколил с него и къщата си построих, а очите на немските туристи на морето с всяка година са все по-опулени и дори ми искат да се снимат с него.
Мога да кажа, че е като член на семейството.
Мога само да си пожелая и настоящия ми Мерцедес да служи толкова вярно колкото и първата ми кола - трабанта. Един стоп струваше 1,50 лв., но както и да е - сега разбрах, че и в Мерцедеса има нещо специално и то е: удоволствието да се возиш в Мерцедес, което от няколко дни насам разбрах - май не се измерва с пари...
Десет години карам Траби - на път никога не ме е оставял, сто хиляди километра имам на него и моторът му е на 210 000 км (по спецификации имат около 80 000 живот на коляновия вал) - само с една смяна на сегменти. Нищо повече няма да кажа, в най-трудните ми моменти е бил с мен и никога не ме е предал, цялата страна съм обиколил с него и къщата си построих, а очите на немските туристи на морето с всяка година са все по-опулени и дори ми искат да се снимат с него.
Мога да кажа, че е като член на семейството.
Мога само да си пожелая и настоящия ми Мерцедес да служи толкова вярно колкото и първата ми кола - трабанта. Един стоп струваше 1,50 лв., но както и да е - сега разбрах, че и в Мерцедеса има нещо специално и то е: удоволствието да се возиш в Мерцедес, което от няколко дни насам разбрах - май не се измерва с пари...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 29 май 2006 - 18:22
То ще излезе че всички тук сме имали трабанти - и аз съм имал, а и още си го пазя въпреки че не съм го палил и карал от години.
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 29 май 2006 - 18:47
Абе дето пипне немеца си личи :P
Публикувано 29 май 2006 - 21:14
Но и руснака не остава назад.Я вижте какъв ЗАЗ се движи в Рибарица като такси :P
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни