Среща с член на МБ Клуб Гърция
Започната от Psyho, 19 мар 2008 - 12:09:05
29 мнения по тази тема
Публикувано 19 март 2008 - 12:09
Моля да уточните с човека кой ден ще му е удобно да се срешне с членовете на МБ Клуб България.
От страна на УС ще присъства mbenz Пламен Марков, който ще е в София.
На срещата говорете с него за възможности края на септември или догодина януари /февруари за среща в Гърция.
Ще Ви бъда благодарен.
Николй Чалъков
От страна на УС ще присъства mbenz Пламен Марков, който ще е в София.
На срещата говорете с него за възможности края на септември или догодина януари /февруари за среща в Гърция.
Ще Ви бъда благодарен.
Николй Чалъков
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 19 март 2008 - 12:37
голяма обърквация стана, без скандали не минахме така и предположих, че ще стане
MTZ и Vladek, към тях беше отправена забележката на fiveq, която си беше съвсем основателна.
Въпросният гост не идва, за да дойде на върховръх или някъде другаде, има работа и междувременно ще се види с нас
Само не можах да разбера защо Vladek пусна мухата, да сме го били завели на Върховръх???? Човека не идва за Върховръх.
MTZ показа типична българска черта, затова и тръгна на лошо темата. Картата, която бях пуснал, не съм я начертал специално за него! Няма кой да следи темите....
Сега си осъзнавам и моята грешка, трябваше да напиша "всеки, който е свободен да дойде", но все пак мисля, че ще бъде тъпо ако не успеем да се организираме.
И на въпроса
stelios говори английски
http://www.mbclub.bg...mp;#entry107159
за немски не съм сигурен
час още не е уговорен
MTZ и Vladek, към тях беше отправена забележката на fiveq, която си беше съвсем основателна.
Въпросният гост не идва, за да дойде на върховръх или някъде другаде, има работа и междувременно ще се види с нас
Само не можах да разбера защо Vladek пусна мухата, да сме го били завели на Върховръх???? Човека не идва за Върховръх.
MTZ показа типична българска черта, затова и тръгна на лошо темата. Картата, която бях пуснал, не съм я начертал специално за него! Няма кой да следи темите....
Сега си осъзнавам и моята грешка, трябваше да напиша "всеки, който е свободен да дойде", но все пак мисля, че ще бъде тъпо ако не успеем да се организираме.
И на въпроса
stelios говори английски
http://www.mbclub.bg...mp;#entry107159
за немски не съм сигурен
час още не е уговорен
Hi Stelios! I'm very glad to hear that you'll come to Sofia this weekend. As k79 has mentioned however, there's another meeting outside of Sofia, in which many members of our forum will take part. I and my wife (fiveq) are in Sofia and can come. W140 and k79 maybe will come too. There is a posting in the bulgarian section of the forum, to tell the people about your visit in Sofia, and to see how many people will come. The meeting will be in the centre of Sofia - the Alexander Nevski cathedral. At the same place we make our regular weekend meetings. But please, just tell me at what time you think you can come here. I'll wait your answer. Bye for now.
Публикувано 19 март 2008 - 13:35
Чета и нещо сякаш ми се губи - имало е свада явно, още мирише на барут
А сега сериозно - Това ли е темата, която Коцев беше обещал да пусне за срещата със Стелиос?
А сега сериозно - Това ли е темата, която Коцев беше обещал да пусне за срещата със Стелиос?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 19 март 2008 - 13:58
да имаше свадаЧета и нещо сякаш ми се губи - имало е свада явно, още мирише на барут
но да иначе това е темата, с която се уведомяваме за идването на стелиос
и който може нека дойде в събота на невски, но нека се уточни час
Публикувано 19 март 2008 - 14:13
ОК, това за събота ми стана ясно, но човека си има малко работа и иска да е привечер - онази кръчмичка от снимките - там ли ще ходим?да имаше свада
но да иначе това е темата, с която се уведомяваме за идването на стелиос
и който моце нека дойде в събота на невски, но нека се уточни час
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 19 март 2008 - 14:18
ами вечерта - вечерта ще еОК, това за събота ми стана ясно, но човека си има малко работа и иска да е привечер - онази кръчмичка от снимките - там ли ще ходим?
да принципно там се срещане през съботно-неделните срещи
Публикувано 19 март 2008 - 18:51
Доколкото прочетох в другата тема човека пишеше че ще дойде на 23-24, т.е. може да се насрочи специална среща някъде и ще дойдат и други хора... УС също
Публикувано 19 март 2008 - 20:11
Доколкото прочетох в другата тема човека пишеше че ще дойде на 23-24, т.е. може да се насрочи специална среща някъде и ще дойдат и други хора... УС също
Да, явно има промяна. Първо беше написал за събота 22 Март.
Marty
Публикувано 19 март 2008 - 22:59
та така значи, срещата ще бъде в понеделник, най-вероятно вечерта
час ще се уточни допълнително
аз предлагам на невски да е
тогава и всички ще бъдат тук и се надявам на повечко присъствие
освен стелиос ще бъде и в123маниа, който разбира и български
Публикувано 20 март 2008 - 02:14
Не бих го нарекла свада, просто на конкретни елементи ме вбеси пренебрежителният коментар към госта от Тесалоники и затова реагирах по-грубо.
Иначе към купонясващите в Пловдивско - нищо към вас (тъй като никой от там не е казал нещо лошо за гръцкият гост) , щом сте си платили и резервирали - веселете си се там. Просто на мен ми се струва, че е по-важно тук да има кой да посрещне човека и да се уговорят нещата (което си е и част от организационната дейност за клуба) като така или иначе всички (или почти всички) искат да отпрашат в един момент за Гърция. И след като Стелиос е казал,че ще идва до София,никак не върви да му кажеш "ама аз не съм си у нас, ела в съседа, там ще съм по пантофи". Така че, весело ви изкарване и не се сърдете така, сякаш вие сте казали нещо в оная тема срещу Стелиос, защото не сте.
Всъщност, добре,че Стелиос промени датата на идването си от 22 на 24 и 25 - това решава доста от проблема за това кой би дошъл и кой не.
Иначе към купонясващите в Пловдивско - нищо към вас (тъй като никой от там не е казал нещо лошо за гръцкият гост) , щом сте си платили и резервирали - веселете си се там. Просто на мен ми се струва, че е по-важно тук да има кой да посрещне човека и да се уговорят нещата (което си е и част от организационната дейност за клуба) като така или иначе всички (или почти всички) искат да отпрашат в един момент за Гърция. И след като Стелиос е казал,че ще идва до София,никак не върви да му кажеш "ама аз не съм си у нас, ела в съседа, там ще съм по пантофи". Така че, весело ви изкарване и не се сърдете така, сякаш вие сте казали нещо в оная тема срещу Стелиос, защото не сте.
Всъщност, добре,че Стелиос промени датата на идването си от 22 на 24 и 25 - това решава доста от проблема за това кой би дошъл и кой не.
Публикувано 20 март 2008 - 03:12
Ще Ви бъда благодарен.
Николй Чалъков
Защо толкова далече (септември или януари/февруари) във времето
Не е ли хубаво да е някъде в началото на лятото, примерно юни/юли, да е хубаво времето (па може и в тяхното моренце да си топнем Д-то) , че и без това там на Кресненското дефиле да се минава в лошо време си е доста опасно. Поне да е хубаво и сухо времето (с добра видимост, без мъгли) не е зле ,да има слънчице, че да станат и снимките хубави, ясни...
Всъщност и септември не е зле, ама само да отбележа, вече други клубове си направиха срещите с гръцките колеги по клуб на територията на Гърция.
Публикувано 20 март 2008 - 09:47
ЗА модератора:Никой не е спорил,а просто обсъждахме темата,ако си спомняш казах,че ЩЕ дойда на Невски дори и в събота,та ако обичаш ТИ като европеец не коментирай БЪЛГАРСКИТЕ ми черти,както аз не коментирам теб...
Поздрави: Мишо
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 март 2008 - 10:03
Споко ,колегиЗА модератора:Никой не е спорил,а просто обсъждахме темата,ако си спомняш казах,че ЩЕ дойда на Невски дори и в събота,та ако обичаш ТИ като европеец не коментирай БЪЛГАРСКИТЕ ми черти,както аз не коментирам теб...
Нещата се нормализираха и вече си върви гладък и почтен диалог
Няма съмнение ,че колегите ще се подготвят добре за срещата и ще посрещнат гръцкия колега , топло и радушно
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 22 март 2008 - 10:47
Мен ме командироват за морето по работа в неделя вечер и се връщам тука в София чак във вторник. Нито една среща не мога да хвана...та така значи, срещата ще бъде в понеделник, най-вероятно вечерта
Публикувано 24 март 2008 - 00:24
така, значи утре w123mania ще ми звънне по телефона и ще се разберем за вечерта
най-вероятно срещата ще се състои след 8 часа вечерта
мястото за среща е това
пицария "Мания" намираща се на:
ул. Цар Асен I N:6, тел.: 980 80 52
от гръцка страна ще бъдат w123mania и stelios
който иска, да идва