Ами ще потърсия такива на Филипс тогава дано станат BLue Vision такива те са горе долу с цвета на кеснона нали ?
Габарит за W211, какъв тип е ?И може ли да си сложа такива габарите на W140 ?
Started by top, 18 Mar 2008 - 00:18:15
85 replies to this topic
Posted 15 October 2013 - 09:07
NAV1 Много благодаря .
<Мерника от пред... и газ до ламарина > ....
Posted 15 October 2013 - 19:55
Днес взех BLue Vision на филипс, пълно менте са ... светят по жълто от нормалните.
Ще търся явно нещо друго, мисля да пробвам с диодни ако не изпишат грешка.
Posted 16 October 2013 - 00:50
Трябва да търсите диоди тип W5W CANBUS(с вградено съпротивление за да не дават грешка) Такива габарити да търсите колеги,поне доколкото знам аз.От този сайт може да си ги поръчате. http://autopro.bg/св...-тип-w5w-canbus
Не съм ги пробвал лично,но мисля,че трябва да станат без проблеми,ако се колебайте нещо по-добре звъннете на посочените телефони.Аз от тях си взех много добри стелки за моята кола
Edited by SLav_, 16 October 2013 - 00:52 .
Posted 16 October 2013 - 08:12
Ок, ще ги пробвам и тези от линка, дано са по добри
Posted 16 October 2013 - 10:14
Колега не взимай няма смисъл при мен дават проблеми .. Ако искаш ще ти дам мойте ако стават ако идваш на срещите и CAMBUS не помагат поне при мен
Posted 16 October 2013 - 11:16
Явно трябва да се търси друг варянт. Какви проблеми дават? Би трябвало да не дава грешка, или светлината е кофти.
Posted 16 October 2013 - 12:00
Напротив аз в темата обясних какво дава но на кратко ще ти кажа слагам ги паля колата светят ксеноново няма проблем но дава грешка на изгоря ляв габарит . Гася колата заключвам и при отключването се включват приципно габарит и халогени . Единия габарит светва другия не само премигва от време на време запалиш ли няма проблем светят уникално . Но зааписва грешка , затова ти казах ако искаш ще ти ги дам да проваш може само при мен да има някакъв страмен проблем . Довечера има среща на форума аз ще съм там ако идваш може пробваме на теб .
Posted 16 October 2013 - 19:15
Няма как да мина тази вечер за съжаление. Утре ще мина да пробвам на мойта тези крушки и ще пиша какво е станало. Иначе човека от сайта по горе ми обясни по телефона че крушките са със съпротивлемие и няма как да дава грешка, било пробвано на много мерцедеси.
Posted 17 October 2013 - 09:27
Пробвах тези от линка по горе, с предварителна уговорка че всичко ще е ок.
Преди малко ги монтирах и светна само едната, завъртях тази която не свети и веднага светна. Сега всичко е ок , светят и при отключване и при работещ двигател.
Светлината е много добра, няма нищо общо с тези на филипс.
Posted 17 October 2013 - 09:52
Е идеално колега , явно само аз съм карък .. хаха честито . И на мен ми каза че не трябва да има проблеми но само 1 та свети при отклюяване и ми дава грешка на компа като запаля . Уви късмет .
Posted 17 October 2013 - 10:01
А като ги размениш какво става ? може да е проблемна крушката .
Posted 18 October 2013 - 08:39
Най вероятно и аз така предполагам ,чуда се дали от autopro . да не поръчам още една или комплект пак . Как бихте ми прерпоъчали . А като ги разменя е пак същото което ме навява на мисълта ,че явно имам проблем нещо с окабеляването на кабарита точно този който е от дясно на колата , незнам вече чесно казано . Имах желание и на халогените слагам ксенон е при тва положение се разколебах ,че ще е доста грозно .
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users