Днес е един много хубав празник. Свързан с повод, който може само да ни радва и да ни прави още по-горди българи. Весели деца развяват трибагреника. Щастливи родители снимат с камери и апарати, някои с гордост снимат лентата "Отличник". После всички ще отидат да се почерпят в някоя сладкарница, по-големите ще слязат на плажа да изпият по една бира. Абитуриенти трескаво се приготвят за своя празник, а други се връщат назад към своя.
И по тоя повод реших да подаря малко празнично настроение и на немската кола и да я поразходя малко. Здрав (български) дух, в здраво (немско) тяло.
Честит празник!
Започната от Capt.Vimes, 24 май 2006 - 12:00:07
2 мнения по тази тема
Публикувано 24 май 2006 - 12:00
Публикувано 24 май 2006 - 12:21
Честит Празник и от мен и наздраве
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 24 май 2006 - 16:23
Честит празник на всички.
Днес дъщеря ми завърши първи клас и едни смесени чуства ме обвзеха, хем ми беше радостно от този факт, хен ми се доплака за родното мило училище на какво е заприличало и колко комерсиални са станали Учителите.
Днес дъщеря ми завърши първи клас и едни смесени чуства ме обвзеха, хем ми беше радостно от този факт, хен ми се доплака за родното мило училище на какво е заприличало и колко комерсиални са станали Учителите.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни