ами скобата се вижда на тез снимки-и не може да липсва-става реч от дясно(където я нямаше) накладките и диска бяха неравномерно износени,аз мисля,че тази скоба държи апарата стегнат.....проблема е ,че ми омекна педала а не съм пипал маркучите......спирачния цилиндър го прибрах малко,щот иначе вкарване накладки на най си

)) тва стържене,за което писах се получава в самиа педал-при натискане-не е от накладки или диск,от самиая педал- и при спряло положение......вчера УЖ обезвъздушавах,ма кат се замисля само предните колела-трябва ли да пробвам цялата процедура( задно-ляво,задно дясно,предно ляво,предно дясно) и как по дяволите се наби въздух,като не съм отварял системата и една капка не бе пролята

)))) а за уважаемия Мерцовод-знай,че всичко е мафия-работих на автомивка преди и се възползвах от свалената джанта да я почистя от феродото-мойто падна само с безконтатно и пара,но при по тежки случаи се нанася една киселина,която разтваря нагар-даже кат капне по асфалта и се образува яко пяна(некво кипене-баси и отварата

)