Jump to content

•  

Photo
- - - - -

имам V230 и нещо ми грееакмо може малко помощ

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 belor

belor

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:

Posted 07 March 2008 - 08:33

здравейте на всички от форума :)от скоро съм собственик на V230 и бих казал че доста съм очарован от този ван ,по отношение на возене и ниво на оборудване ,има само нещо ,което се появи и ме притеснява малко :
колата е бензин 143 коня и е 97 година ,докато я докарам не ми е правила никъв проблем ,обаче тук вече на градско се опитва да ми дигне 120 градуса ,перката за охлаждане се включва на около 115 градуса ,и то на няква бърза скорост като се едно съм си пуснал климатика , а по бавна не включва .
та нормално ли е това или има някъв проблем и може ли някой да ми помогне как да го оправя или по скоро къде ?
  • 0

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 07 March 2008 - 08:36

здравейте на всички от форума :)от скоро съм собственик на V230 и бих казал че доста съм очарован от този ван ,по отношение на возене и ниво на оборудване ,има само нещо ,което се появи и ме притеснява малко :
колата е бензин 143 коня и е 97 година ,докато я докарам не ми е правила никъв проблем ,обаче тук вече на градско се опитва да ми дигне 120 градуса ,перката за охлаждане се включва на около 115 градуса ,и то на няква бърза скорост като се едно съм си пуснал климатика , а по бавна не включва .
та нормално ли е това или има някъв проблем и може ли някой да ми помогне как да го оправя или по скоро къде ?

Колега, нямам много знания по твоя въпрос, но докато ти дадат нещо конкретно мога да те посъветвам да провериш датчиците за перката и термостата :icon_coolgrin:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 belor

belor

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:

Posted 07 March 2008 - 08:49

Колега, нямам много знания по твоя въпрос, но докато ти дадат нещо конкретно мога да те посъветвам да провериш датчиците за перката и термостата :coolgrin

това го направих , датчиците са си в нормите поне гитествахме с един приятел и се оказаха че си работят а термостата
си отваря поне всички маркучи се нагряват ,а и там малко ми се надуват май маркучите ,но като отвориш капачката за водата като е загряла и работи не духа
нито хвърля .
  • 0

#4 zarko

zarko

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:

Posted 12 March 2008 - 17:33

това го направих , датчиците са си в нормите поне гитествахме с един приятел и се оказаха че си работят а термостата
си отваря поне всички маркучи се нагряват ,а и там малко ми се надуват май маркучите ,но като отвориш капачката за водата като е загряла и работи не духа
нито хвърля .

Сигурен ли си, че надува маркучите- при по-старите Мерцедеси с времето каучука се втвърдява. За греене има няколко причини:
1.Затворен термостат
2.Задръстен радиатор или другаде по охладителната система. Има препарат на Вюрт за промивка
3.Най-неприятното-изпускаща гарнитура на главата. За да си сигурен, че не е това, иди в някой сервиз да направят проверка с течен индикатор за наличие на газ в системата
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users