Към съдържанието

•  

Снимка

Ключ за W202

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 embeko

embeko

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 06 март 2008 - 01:31

Здравеите моя ключ е такъв които се отваря като нож с инфраред има само едно крагло копче,но преди време металната част която всъщност е и ключа се строши на две ,и тогава един ключар ми направи нов ключ които си го нося отделно,и сега искам да си го направя,та вапроса ми е има изобщо някаде такива ключове или само металната част и тя ми варши работа.на мен не ми трябва нов ключ от германия защото инфрареда си ми работи и сичко си е точно просто искам ключа ми да баде какавто трябва.ако някои знае каде продават да каже много ще съм благодарен
  • 0

#2 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2110 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 март 2008 - 01:45

Здравеите моя ключ е такъв които се отваря като нож с инфраред има само едно крагло копче,но преди време металната част която всъщност е и ключа се строши на две ,и тогава един ключар ми направи нов ключ които си го нося отделно,и сега искам да си го направя,та вапроса ми е има изобщо някаде такива ключове или само металната част и тя ми варши работа.на мен не ми трябва нов ключ от германия защото инфрареда си ми работи и сичко си е точно просто искам ключа ми да баде какавто трябва.ако някои знае каде продават да каже много ще съм благодарен

Ето това с номер 112 ти трябва, което само металната част:

Публикувано изображение

Трябва да отидеш до Балкан Стар и да ги питаш какви са възможностите да ти доставят само тая част, аз съм поръчвал цялото инфра ред дистанционно и ми искаха талона на колата и новото дойде направено и готово за работа.
  • 0

#3 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 06 март 2008 - 08:47

Виж колега, аз направих същото и операцията е много елементарна, но ако не се чувстваш уверен по-добре го носи на ключар да го направи:
- като разглобиш кутийката ще видиш един шплент на металната част, за която питаш. Той се маха, след което остатъка от стария ти ключ изпада. Взимаш го и по него изпилваш внимателно новата заготовка, след което я поставяш и връщаш шплента на мястото му! :icon_coolgrin:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#4 архитекта

архитекта

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Интереси:АЙКИДО
  • Автомобил:
    CLK 320 (W209) 2002 г.

Публикувано 06 март 2008 - 09:21

Тук реших да споделя вчерашната си неволя. Сутринта си изкарвам колата от гаража (CLK 320), заключвам я и след около 10 мин. се опитвам отново да я отворя, но не става. Пробвах и с двете дистанционни – не става. Алармата е включена, колата заключена и нищо не реагира. Леко се притесних, че ми предстоеше пътуване. Звъннах за помощ. (Благодарности за г-н Шейтанов от Мерцедес-Русе!) При такава ситуация колата се отваря с аварийния ключ – алармата се разписква, инфраред ключа се поставя в гнездото си и всичко е ОК.
  • 0

#5 Inkas

Inkas

Напреднал

• Потребители на форума
  • 732 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 06 март 2008 - 09:33

Колега, само не ми казвай, че си от Русе, че още неска ще искам да ме повозиш :)
  • 0
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ

#6 архитекта

архитекта

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Интереси:АЙКИДО
  • Автомобил:
    CLK 320 (W209) 2002 г.

Публикувано 06 март 2008 - 13:29

От София съм, но ми препоръчаха сервиза в Русе и съм много доволен.
  • 0

#7 zuhen

zuhen

Напреднал

• Потребители на форума
  • 334 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W211 280 CDI, 2007,
    OM642, 7G-Tronic

Публикувано 06 март 2008 - 17:37

Виждал съм да продават кутийката на ключа заедно с металната част - ненарязана (пак опираме до ключар, който да ти оформи ключа) за 20лв.
Ти само трябва да прехвърлиш "вътрешностите"от старата в новата.
Дано съм ти бил полезен
  • 0

#8 embeko

embeko

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 07 март 2008 - 13:12

Виждал съм да продават кутийката на ключа заедно с металната част - ненарязана (пак опираме до ключар, който да ти оформи ключа) за 20лв.
Ти само трябва да прехвърлиш "вътрешностите"от старата в новата.
Дано съм ти бил полезен

А каде си ги виждал,някой ако знае каде ги има в момента да каже
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни