нови дискове и накладкисвирене
Започната от kisho, 02 мар 2008 - 23:28:36
6 мнения по тази тема
Публикувано 02 март 2008 - 23:28
Сложиха ми нови дискове и накладки /Pagid/. При спиране силно свири предно ляво. Дали само ще се оправи или трябва отново да се види?
Публикувано 02 март 2008 - 23:33
Sвали накладките и ги тръкни малко на шкурка 300 или 200.Шкурката я сложи на парче стъкло за да е на абсолютно равно.Просто свали филма който е на самото феродо и ще се опрви.Ама стъклото да е от прозорец а не на бутилка бира
Публикувано 03 март 2008 - 09:06
А после направи канал/-и на феродото на накладките с ножовка, за да се почистват и да не се повтори свиренето.
И нали знаеш - първите 200-500км никакви рязки спирания, както и имай едно наум, че не спираш на 100%.
Успех!
И нали знаеш - първите 200-500км никакви рязки спирания, както и имай едно наум, че не спираш на 100%.
Успех!
Публикувано 05 март 2008 - 20:14
При разглобяването на апаратите се намериха асиметрично изхабени накладки - външни и разбити канали на водачите на съпортите. Като ги оправя ще се обадя.
Публикувано 09 март 2008 - 17:08
Нови супорти струват между 300 и 500 лв. / 190 2.5Д, автомат/.Отидох на ул. Симеон /Али Баба и 40 разбойници/ и установих, че всичките - над 20 супорти, които проверих страдат от същия проблем /голям луфт между гнездото на водача в супорта и самият водач/. А колкото други майстори да питах, казваха че тези апарати нямат проблеми. Следователно, си казах аз, този луфт е допустим, смених накладките с textar и всичко заспа.
Публикувано 09 март 2008 - 17:14
Нови супорти струват между 300 и 500 лв. / 190 2.5Д, автомат/.Отидох на ул. Симеон /Али Баба и 40 разбойници/ и установих, че всичките - над 20 супорти, които проверих страдат от същия проблем /голям луфт между гнездото на водача в супорта и самият водач/. А колкото други майстори да питах, казваха че тези апарати нямат проблеми. Следователно, си казах аз, този луфт е допустим, смених накладките с textar и всичко заспа.
Аз отдавна разправям,че у наше село накладките са само"Текстар"!И то по-скъпия вариант(в жълтите кутии,ако не се лъжа),защото има и едни "Текстар"на половин цена в сини кутии.
Публикувано 09 март 2008 - 18:29
Към Текстар бих добавил и АТЕ - не съм имал проблем с едните или другите.Аз отдавна разправям,че у наше село накладките са само"Текстар"!И то по-скъпия вариант(в жълтите кутии,ако не се лъжа),защото има и едни "Текстар"на половин цена в сини кутии.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни