Препоръчайте служебна кола
Започната от lamateur, 01 мар 2008 - 18:54:44
30 мнения по тази тема
Публикувано 01 март 2008 - 18:54
Имаме такъв проблем:
-Искаме да си купим служебна кола. Нова, ценови диапазон до 60к. (без ДДС) (най-вероятно ще е лизинг)
На нас ни трябва за: дълги пътувания из страната, ходим по заводи и предимно в индустриялни зони, пътища там няма, само дупки и локви.
Почти няма да я караме градско. Ориентирахме се към мерцедес защото ни трябва представителност
Сега, харесахме си мерцедес, но чухме много противоречиви мнения , затова ви питам струва ли си и кой модел си струва да вземем за такива нужди.
Във фирмата никой не е монтьор, само караме.
Искаше ни се джипка, но май парите са малко и стигат за седан или хечбек.
Ако не намерим некой дуракоустойчив мерджан, втория ни избор е Рекстон.
пп>>само нова кола, на старо не става.
Благодаря за съветите!
-Искаме да си купим служебна кола. Нова, ценови диапазон до 60к. (без ДДС) (най-вероятно ще е лизинг)
На нас ни трябва за: дълги пътувания из страната, ходим по заводи и предимно в индустриялни зони, пътища там няма, само дупки и локви.
Почти няма да я караме градско. Ориентирахме се към мерцедес защото ни трябва представителност
Сега, харесахме си мерцедес, но чухме много противоречиви мнения , затова ви питам струва ли си и кой модел си струва да вземем за такива нужди.
Във фирмата никой не е монтьор, само караме.
Искаше ни се джипка, но май парите са малко и стигат за седан или хечбек.
Ако не намерим некой дуракоустойчив мерджан, втория ни избор е Рекстон.
пп>>само нова кола, на старо не става.
Благодаря за съветите!
Публикувано 01 март 2008 - 19:07
Веднага ти давам прeдложение, не се лъжете по новото, а за тези пари можете да си вземете доста арна G-класа дълга база например.
Също така можете да погледнете W126 и W140 (за доста под тази сума ще се сдобиете с доста приличен и читав автомобил)
Също така можете да погледнете W126 и W140 (за доста под тази сума ще се сдобиете с доста приличен и читав автомобил)
Публикувано 01 март 2008 - 19:11
Не става на старо не че се лъжем.
Ние сме дъщерна фирма и нямаме бюджет.
Отпуснаха ни пари и казаха отвънка: ново и на лизинг.
А повярвай ми никой от офиса няма да седне да обяснява че е по-добре на старо,щото първо ония нема а разберат, второ ако недай боже спрат парите, требва да го линчуваме.
Та така, не че ние искаме ново..
Ние сме дъщерна фирма и нямаме бюджет.
Отпуснаха ни пари и казаха отвънка: ново и на лизинг.
А повярвай ми никой от офиса няма да седне да обяснява че е по-добре на старо,щото първо ония нема а разберат, второ ако недай боже спрат парите, требва да го линчуваме.
Та така, не че ние искаме ново..
Публикувано 01 март 2008 - 20:04
Ц или Е класа 4-матик, има варианти да е комби, 4х4, добро окачване, представителност. От Мерцедес толко, иначе некой азиатски джип (Pathfinder, Navara...) - масивни са, здрави, евтини... По нашия край ги ползваме активно из рудници, кариери и индустриални зони.
Поздрави.
Поздрави.
Публикувано 01 март 2008 - 20:51
Без да знам кое колко вьрви из БГ ви препорьчвам да огледате Тойота джипка някаква.Ако ли не...........Субаро Форестар ли беше,там какво му беше именцето.
За Мерцедес трудно - парите малко,а ви трябва кола поне среден клас,Цедка из баирите пьрво не е представително / не че Субарото голяма лимузина ма за тия кинти толко свири / и второ ше му земете огьня за нула време.
И лизинг на старо няма ли?
За Мерцедес трудно - парите малко,а ви трябва кола поне среден клас,Цедка из баирите пьрво не е представително / не че Субарото голяма лимузина ма за тия кинти толко свири / и второ ше му земете огьня за нула време.
И лизинг на старо няма ли?
.
Публикувано 01 март 2008 - 23:33
Бе не че няма, ама са ни дали пари изрично за нова служебна.
Шефката ше купи нова и тва е. Ние нямаме собствен бюджет, дъщерна фирма сме и квот ни кажат тука го праим кат коне с капаци.
То аз натискам за мерцедес най-много, ама верно са ни малко парите.
Май ше се наложи да се преориентираме, макар че съм сигурен че стара г-класа ще ни изкара повече от тойота. ( поне от това което изчетох тука и по интернет)
Ами майната му, много исках да си зеем служебно мече че ми е мерак, явно ще си купувам на частно.
Шефката ше купи нова и тва е. Ние нямаме собствен бюджет, дъщерна фирма сме и квот ни кажат тука го праим кат коне с капаци.
То аз натискам за мерцедес най-много, ама верно са ни малко парите.
Май ше се наложи да се преориентираме, макар че съм сигурен че стара г-класа ще ни изкара повече от тойота. ( поне от това което изчетох тука и по интернет)
Ами майната му, много исках да си зеем служебно мече че ми е мерак, явно ще си купувам на частно.
Публикувано 01 март 2008 - 23:38
Една Тойота те ши свьрши работа,номера е да е голямо и здраво,Цедката не е много за дьлго и обикаляне,а ич не е за каманаци.
Г класата е друга бира,даже тук като се сьберат 2 Г класи или 2 от модела 140 черни и третия е ...............КУКА говорещ по радиото.
Г класата е друга бира,даже тук като се сьберат 2 Г класи или 2 от модела 140 черни и третия е ...............КУКА говорещ по радиото.
.
Публикувано 01 март 2008 - 23:38
Колега,
Какво ще кажеш за VW Tiguan. Напълно се вписва в посочените от теб изисквания - цена, проходимост, а и смятам че качеството също ще е ОК?
Какво ще кажеш за VW Tiguan. Напълно се вписва в посочените от теб изисквания - цена, проходимост, а и смятам че качеството също ще е ОК?
Публикувано 01 март 2008 - 23:48
.
Публикувано 02 март 2008 - 07:03
Тойота ланд круизер е далеч над този бюджет и е най-доброто в класа си.... Но цените започват от 100к някъде. За вашата цел ми се струва най-удачен избор - високо комби, за представителен нов джип е малък бюджета. Рекстън - отзивите са разделени - от пълен боклук не излизащ от сервиза, до умерени мнения че става.... По скоро Шевролет или Кия джипките огледайте..... Докато са нови са представителни...
Публикувано 02 март 2008 - 07:44
Това според мен е най - доброто съотношение качество / цена : Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D . Имаме такава служебна , за сега сме много доволни а и цената е в рамките на вашият бюджет
П.П. Не че има много с Mitsubishi , платформата е разработка на Daimler-Benz, а двигателя е помпа-дюза на WV 140 к.с.
П.П. Не че има много с Mitsubishi , платформата е разработка на Daimler-Benz, а двигателя е помпа-дюза на WV 140 к.с.
The Gods Made Heavy Metal
Публикувано 02 март 2008 - 07:44
Land Cruiser 120 Executive 3.0 D-4D 174 к.с.
70 371 без ДДС или около 10 бона горница на бюджета,не са по 100.Линк сьм пуснал,там се вижда.
Това е колата която от години е водеща фирмена кола на лизинг в БГ.Ако могат да си я позволят ТОВА Е КОЛАТА,ако ли не аз идеи нямам.Тиган/миган.............след годинка из баирите ше му излезе джигера.Талибан с Тигуан аз не сьм виждал.Шеви малкото си е скапан Опел,а КИА се кара с ваденка ЛИМОН на задния джам.
Моето разбиране по вьпроса - вози ли ме някой искам да е голямо,че не го знам кой кьде блее и кьде ше ме фрасне.Има ли зима,катерят ли се баири............гледам нещо с традиции в ОФФроуда,а там КИА ич я няма.Кола която да е здрава,да вози добре,да драска и да е сигурна...........джип от класа - Тойота,Нисан,Паджеро ако ще е японско,Мерцедес Г ако е друго.Ако рови за луноход - Секвоя на Тойота или Навигатор/авиатор ма цените са тройно.
Да го тресне тоя вьпрос из ОФФРОУД форума и ще се види резултата,поне 30% ще са за Тойота Ланд Круизер 120.
70 371 без ДДС или около 10 бона горница на бюджета,не са по 100.Линк сьм пуснал,там се вижда.
Това е колата която от години е водеща фирмена кола на лизинг в БГ.Ако могат да си я позволят ТОВА Е КОЛАТА,ако ли не аз идеи нямам.Тиган/миган.............след годинка из баирите ше му излезе джигера.Талибан с Тигуан аз не сьм виждал.Шеви малкото си е скапан Опел,а КИА се кара с ваденка ЛИМОН на задния джам.
Моето разбиране по вьпроса - вози ли ме някой искам да е голямо,че не го знам кой кьде блее и кьде ше ме фрасне.Има ли зима,катерят ли се баири............гледам нещо с традиции в ОФФроуда,а там КИА ич я няма.Кола която да е здрава,да вози добре,да драска и да е сигурна...........джип от класа - Тойота,Нисан,Паджеро ако ще е японско,Мерцедес Г ако е друго.Ако рови за луноход - Секвоя на Тойота или Навигатор/авиатор ма цените са тройно.
Да го тресне тоя вьпрос из ОФФРОУД форума и ще се види резултата,поне 30% ще са за Тойота Ланд Круизер 120.
.
Публикувано 02 март 2008 - 08:57
Колега, само ще ти покажа едно доста представително автомобилче на цената от 26000 евро базова. Ето ти линкове към нея. Ако не бях взел мерцана, щях да се возя на тва чудо, но по стария вариант. Визия страхотна, да не говорим за комфорт. За мене това е азиатския мерцедес
http://www.hyundai-i...1/typeid/1#cars
Ако случайно линка не ми работи влез в страницата на представителите на Хюндай.
Само за допълнение да кажа, че с всички екстри тази кола излиза 29 000 евро, точно колкото имате, но дет се вика няма да мръднете и кутрето си в тая кола
http://www.hyundai-i...1/typeid/1#cars
Ако случайно линка не ми работи влез в страницата на представителите на Хюндай.
Само за допълнение да кажа, че с всички екстри тази кола излиза 29 000 евро, точно колкото имате, но дет се вика няма да мръднете и кутрето си в тая кола
"Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства." - The Rock never die.. :P
Публикувано 02 март 2008 - 11:44
Таа като гледам моят избор щеше да е :
нисан кашкай;
новото джипче на хонда пак беше около 50-60 хиляди лв;
сузуки гранд витара;
тойота рав 4,
в последователността, в която съм ги изброил.
Няма да е най-представителната кола, но е модерна, нова и с добра проходимост.
нисан кашкай;
новото джипче на хонда пак беше около 50-60 хиляди лв;
сузуки гранд витара;
тойота рав 4,
в последователността, в която съм ги изброил.
Няма да е най-представителната кола, но е модерна, нова и с добра проходимост.
Публикувано 02 март 2008 - 13:09
Каптивата също е варянт.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни