Ползвате ли предпазните коланиИ защо?
Започната от ENOXELA, 22 май 2006 - 14:25:02
15 мнения по тази тема
Публикувано 22 май 2006 - 14:25
Ха сега да ви видим.Бъдете максимално честни в анкетата!
Публикувано 22 май 2006 - 15:05
Понеже още нямам навършени 18 години и нямам книжка, но съм фен на Мерцедес ! Поне обещавам да участвам в форума ,а в збирките след няколко години
/ баща ми има Мерцедес W124 250 Д / така стига с офф-а B)
колана слагаме само когато видим катажиите
макар че тои е нещо много полезно, но не го използваме много да се надявам че няма да се налага да сажалявам че не сам го сложил

колана слагаме само когато видим катажиите

Публикувано 22 май 2006 - 15:26
Лошото при коланите е, че ако стане случката, обикновено е твърде късно да съжаляваш, че не си го сложилколана слагаме само когато видим катажиите
макар че тои е нещо много полезно, но не го използваме много да се надявам че няма да се налага да сажалявам че не сам го сложил

Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 22 май 2006 - 16:33
Винаги слагам, най-малкото, заради солидните глоби, а тук майтап с ченгетата няма

Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 22 май 2006 - 22:03
Винаги!!!
лошото е че дечурлигата много трудно ги връзвам
хич не търпят
та за това като съм с тях карам пенсионерската B)
лошото е че дечурлигата много трудно ги връзвам

та за това като съм с тях карам пенсионерската B)
Публикувано 23 май 2006 - 00:24
ами аз слагам чат пат и то не че не искам ами просто нямам навик и не се сещам, опитвам да си изградя такъв и мисля че имам напредък особено за по дълги от 2-3 км разтояния слагам напоследък често каиша

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 23 май 2006 - 06:54
Извън града винаги слагам колан. В града само ако видя куки

MB W210 E230

Публикувано 23 май 2006 - 09:09
Колан слагам винаги - който знае купето на 124-ката го подава след подаване на контакт - така че не можже да се забрави. И на предишните си коли съм го слагал колана винаги - верно огграничава движенията малко, но - трай бабо за хубост :-)
А за по-новите от моята коли - с еърбегове... едно от условията за задействане нна еърбега е да си сложил предпазният колан, защото иначе самият еърбег може да причини ннемалко поражения ако не те удари , когато си в правилна позиция на седалката.
А за по-новите от моята коли - с еърбегове... едно от условията за задействане нна еърбега е да си сложил предпазният колан, защото иначе самият еърбег може да причини ннемалко поражения ако не те удари , когато си в правилна позиция на седалката.
Публикувано 23 май 2006 - 12:56
Ами пак за Европа да кажа, че няма отпред, няма отзад, коланите са задължителни. Който не си го е сложил, плаща глоба (той, не шофьора).И настоявам всички, които са в колата , да си слагат коланите - поне отпред, макар че синът ми вече се закопчава и на задната седалка
И така е правилно, защото противно, на разпространеното у нас мнение, коланите за пътниците отзад са точно толкова важни, колкото и за тези отпред. Знам и за конкретни случаи, в които при челна катастрофа пътниците отзад са загивали на място, защото не са би закопчани, докато тези отпред са оцелявали. Да не говорим за случаите на преобръщане, където е ясно, че всички трябва да са с колани. Представете си един стокилограмов мъжага да се премята бясно из салона, защото не се е бил закопчал на задната седалка. Спокойно може да ви строши врата и язък, за дето останалите са били закопчани.
Другото много важно нещо, особено за комбитата, е осигуряването на багажа. Летящи куфари и тежки предмети могат да са смъртоносни.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
Публикувано 23 май 2006 - 13:28
Задължително, със сядането в колата. Имал съм случаи само я изкарвам от гаража по някаква причина и като се опитам да сляза, се оказва, че вече съм се вързал. За смелите, миналата година се нагледах на "безсмъртни", без колани, излетели през предните стъкла и не го пожелавам никому.

Публикувано 10 юни 2006 - 23:50
ДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Без да се отплесвам защо го правя,само ще спомена-Щом са ги сложили,а и продължават да ги монтират,значи има защо.Ако бяха ненужни или биха застрашили човешки живот,то съм сигурен че Мерцовете щяха да бъдат първите който слизат от конвейра фабрично без колани.
Публикувано 13 юни 2006 - 12:20
Винаги си слагам колана.Някак си не се чувствам сигурен, когато не съм вързан.А щом го сложа сякаш ставам едно цяло с колата.

АКО ПРЕСТАНА ДА СЪМ ДОБЪР, ЩЕ СТАНА БОГАТ
Публикувано 13 юни 2006 - 17:32
Публикувано 13 юни 2006 - 20:56
Винаги когато минавам повече от 5-6километра.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни