Локо преговаря с Мерцедес
Започната от ENOXELA, 21 май 2006 - 08:59:54
11 мнения по тази тема
Публикувано 21 май 2006 - 08:59
Немският автомобилен гигант „Даймлер-Крайслер", който притежава марката „Мерцедес", до дни може да стане спонсор на Локо, пише "Меридиан Мач". Новината бе потвърдена от някои фактори на „Лаута", но те заявиха, че все още нещата се доуточняват. Има вариант един от българските GSM оператори също да стане спонсор на „смърфовете". „Прегоравярме с една автомобилна фирма, както и с мобилен оператор. До началото на новия сезон ще имаме нови спонсори, които ще помагат за издръжката на тима", каза Емил Наков. Както е известно, в началото на седмицата Локо подписа 5-годишен договор с „Алианц България". Застрахователната компания ще налее 1 милион евро в Локомотив.
12.05.2006 09:37 ч.
Sport.Plovdiv24.com
Sport.Plovdiv24.com
Публикувано 21 май 2006 - 12:31
И за какво им е на ДК са спонсорират Локото?Немският автомобилен гигант „Даймлер-Крайслер", който притежава марката „Мерцедес", до дни може да стане спонсор на Локо, пише "Меридиан Мач". Новината бе потвърдена от някои фактори на „Лаута", но те заявиха, че все още нещата се доуточняват. Има вариант един от българските GSM оператори също да стане спонсор на „смърфовете". „Прегоравярме с една автомобилна фирма, както и с мобилен оператор. До началото на новия сезон ще имаме нови спонсори, които ще помагат за издръжката на тима", каза Емил Наков. Както е известно, в началото на седмицата Локо подписа 5-годишен договор с „Алианц България". Застрахователната компания ще налее 1 милион евро в Локомотив.
Sport.Plovdiv24.com
Публикувано 21 май 2006 - 20:51
Ама аз говоря за ДК, а не за Локо Пд.Хубаво е да си имаш спонсор
Публикувано 23 май 2006 - 09:38
Е Мерцедес ако спонсорира Локо-то те ше станат шампиони ная UEFA чакаите Роналдиньо в Надежда
Публикувано 23 май 2006 - 10:41
че станат... галактически шампиониЕ Мерцедес ако спонсорира Локо-то те ше станат шампиони ная UEFA чакаите Роналдиньо в Надежда
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 24 май 2006 - 23:34
а я пък аз кво почетох днес
Левски ще подпише в близко време крупен договор с германския автомобилен гигант "Мерцедес", съобщи изпълнителният директор на "сините" по финансовите въпроси Константин Баждеков.
"Водим разговори и предстои да подпишем крупен договор с "Мерцедес". В момента се работи по детайлите на контракта. Мога да кажа само, че условията в него по някои точки са по-добри от предоставените на Германския футболен съюз. От новия шампионат съвместната работа между Левски и "Мерцедес" ще се усети", заяви Баждеков.
След отличния сезон на Левски в Европа и в първенството интересът към клуба от страна на спонсори и рекламодатели е силно завишен.
"Сините" стигнаха до четвъртфинал на турнира за Купата на УЕФА, а миналата събота спечелиха и 24-а шампионска титла.
"Интересът към Левски е голям. От новия сезон се разрешава на екипите да има повече от един рекламодател. Първо ще говорим с генералния спонсор "М-Тел", които има приоритет. Надявам се да постигнем съгласие", заяви Баждеков.
инфо-нетинфо спорт
Левски ще подпише в близко време крупен договор с германския автомобилен гигант "Мерцедес", съобщи изпълнителният директор на "сините" по финансовите въпроси Константин Баждеков.
"Водим разговори и предстои да подпишем крупен договор с "Мерцедес". В момента се работи по детайлите на контракта. Мога да кажа само, че условията в него по някои точки са по-добри от предоставените на Германския футболен съюз. От новия шампионат съвместната работа между Левски и "Мерцедес" ще се усети", заяви Баждеков.
След отличния сезон на Левски в Европа и в първенството интересът към клуба от страна на спонсори и рекламодатели е силно завишен.
"Сините" стигнаха до четвъртфинал на турнира за Купата на УЕФА, а миналата събота спечелиха и 24-а шампионска титла.
"Интересът към Левски е голям. От новия сезон се разрешава на екипите да има повече от един рекламодател. Първо ще говорим с генералния спонсор "М-Тел", които има приоритет. Надявам се да постигнем съгласие", заяви Баждеков.
инфо-нетинфо спорт
MY FACEBOOK
Публикувано 25 май 2006 - 22:18
аааа няма няма правилно са се ориентирали тоя пътТе както са тръгнали ще спонсорират цялата "А" група
MY FACEBOOK
Публикувано 25 май 2006 - 22:57
бате при мене левски и мерцедес е болестно състояниеИ аз така мисля(нали съм фен на ЛЕВСКИ,но не такъв като DJ FUNKY )
аааа няма няма правилно са се ориентирали тоя пътТе както са тръгнали ще спонсорират цялата "А" група
а ако някой желае в събота да ходим заедно(и да не желае аз съм там) на мача с литекс от 19:30 на Герена и след срещата е награждаването на Сините Шампиони и после може да треснем по някоя бира някъде а цените на билетите са:
Сектор "А" – 0,50 лв.
Сектор "В" – 0,30 лв.
Сектор "Б" – 0,20 лв.
Сектор "Г"-гости - 3 лв.
MY FACEBOOK
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни