Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Разлика

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 smishko

smishko

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Posts:

Posted 12 February 2008 - 18:26

Здравейте на всички! Може ли някои да ми обясни каква е точно разликата между А170CDI и (А 140, А 180), но най вече с А 160CDI.
  • 0

#2 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,751 Posts:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Posted 12 February 2008 - 23:31

http://www.elchfans....i...p?st=1&um=2

ето тук можеш да се запознаеш с характеристиките на всички модели А класа
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#3 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Posts:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
Garage View Garage

Posted 13 February 2008 - 08:32

6/1998 - А 170 CDI: 1.7 литров комън рейл дизел с 90 к.с.

от март/2001 (фейслифт) 170 CDI - Преработка на модела: по-качествени материали във вътрешното пространство, фарове от "ясно" стъкло. Нова дълга версия - със 17 см по-дълга база (95 коня - като моята) . Мощността на дизелите е увеличена съответно на 75 и 95 к.с.

9/1998 - А 160 CDI: идентичен дизелов мотор (комън рейл) , но с 60 к.с. и по-малки колела - съответно, като за дизел, най-икономичната при тия (маалко по-малко) коне.
От март 2001 А 160 е вече 75 коня. Това е вече оптималното за мощност. разход, без да се слагат глупости като газова уредба.
Може би е А 160 CDI \75 коня като за тебе :unsure: Моята е 95 и по книжка на дълъг път го дават 4.5 литра/100 км., и си ги постига наистина тия стойности, изпробвано е. А градското ми е (,е, зависи и от задръстванията де) към 6-7 /100 с парно или съответно лятото с климатик в големите жеги. Иначе дава и по-малко, ако не ползувам нон-стоп климатик/парно в съответните сезони когато не е толкова наложително.
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users