Belchev MotorБългарската Кола.
Започната от Bustter, 20 май 2006 - 18:31:50
10 мнения по тази тема
Публикувано 20 май 2006 - 18:38
днес я видях на божура- ми кво да ви кажа- тъпа работа-не ми хареса- никакво табло с уреди а на негово място неква колона, интериора е изпълнен не малка час и с рифел-ръчна изработка.
Бе повече е изгъзица от колкото функционалност
Но пак е крачка напред в посока български автомобил
Бе повече е изгъзица от колкото функционалност
Но пак е крачка напред в посока български автомобил
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 21 май 2006 - 07:48
Съдейки само по снимките е грозничък, но нека дадем шанс на човека да влезе в час.
А относно "таблото" на такива малки маниашки коли по принцип им слагат само един обортомер пред шофьора. Водят се спартанско оборудване. Но този като гледам е сложил музика, та и парно (на това ми приличат част от отворите), а и дисплей има...
Ще очаквам развитие по темата :-)
А относно "таблото" на такива малки маниашки коли по принцип им слагат само един обортомер пред шофьора. Водят се спартанско оборудване. Но този като гледам е сложил музика, та и парно (на това ми приличат част от отворите), а и дисплей има...
Ще очаквам развитие по темата :-)
Публикувано 22 май 2006 - 09:33
ами според мен:
кола за показване (нито за возене - БЕНЦ, нито за каране - БиЕмДабълЮ както беше казано тука някъде B) )
кола за показване (нито за возене - БЕНЦ, нито за каране - БиЕмДабълЮ както беше казано тука някъде B) )
Публикувано 22 май 2006 - 10:19
Абе не е зле колицата ,поне на снимките изглежда интересно.Надявам се , че и на живо ще е готина.Интересно ми е каква база са ползвали. B)
АКО ПРЕСТАНА ДА СЪМ ДОБЪР, ЩЕ СТАНА БОГАТ
Публикувано 23 май 2006 - 15:00
Много интересна B) кола, дано някой ден да имаме и серийно производство на БГ коли
Ex Mercedes-Benz 240D(W123)
Mercedes Sprinter 210D
http://www.fiat-uno.net/
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни