Музика като за в Мерцедескаква музика слушате в колата си?
Започната от Fitibaldi, 19 май 2006 - 19:30:25
44 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2006 - 19:30
понякога имам голямо затруднение какво да си пусна в колта и затова главно карам на радио, а вие?
Тутурутка - Лято - може и на това на път за морето B)
Публикувано 19 май 2006 - 19:51
Браво отдава исках да пусна такава тема даже да се организираме и да ходим на рок фестивала в Плевен но се размина докато начудя.Когато съм сам в колата слушам Heavy Metalпонякога имам голямо затруднение какво да си пусна в колта и затова главно карам на радио, а вие?
Публикувано 19 май 2006 - 20:20
ми зависи от настроението, НО радиото в бенца чалга не свири. Аз съм с касетка и нямам голям избор и карам също на радио-предимно Радио 1, Мила Голд, Ретро, БГ радио(понякога), ХОРИЗОНТ (някой път сутрин рано)
Иначе и аз някой път давам жега на жицата .
Иначе и аз някой път давам жега на жицата .
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 19 май 2006 - 20:36
Kато се замисля и аз не слушам чалга май. Станциите ми са з : БгРадио, хитрадио, сити, фреш, радио1 и фм+.
И аз съм на касетка, ама си взех един МП3 плеър и през касетката - в колоните. От дисковете - Рамщайн, Ози и последните диско хитове :-)
И аз съм на касетка, ама си взех един МП3 плеър и през касетката - в колоните. От дисковете - Рамщайн, Ози и последните диско хитове :-)
Публикувано 19 май 2006 - 20:48
ХА-ХА"По първи петли" е голямо предаване и аз го слушам сутрин след работа B) ами аз незнам кво слушам,по принцип кво се сетя и ми се слуша ама като цяло ми се повдига от музика вече ама кото се позамисля май наблягам на ретро музикаХОРИЗОНТ (някой път сутрин рано)
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 19 май 2006 - 20:48
кога е било това мероприятние?да ходим на рок фестивала в Плевен
аз знам само за скорошно в Ловеч, ама за Плевен не съм чувал!
а иначе по темата...слушам радио май повече, а и напоследък предимно- защото нещо CD-то се прецака, пък не ми се оставя без нищо докато е на ремонт
Публикувано 19 май 2006 - 21:14
и аз за Ловеч знам...а между другото ако гепим добър спонсор тия залязващи грипи и на нашия събор може да свирят живот и здраве те са евтини вечеаз знам само за скорошно в Ловеч, ама за Плевен не съм чувал!
MY FACEBOOK
Публикувано 19 май 2006 - 21:17
Грешката е моякога е било това мероприятние?да ходим на рок фестивала в Плевен
а иначе по темата...слушам радио май повече, а и напоследък предимно- защото нещо CD-то се прецака, пък не ми се оставя без нищо докато е на ремонт
Публикувано 19 май 2006 - 21:18
то къде Ловеч там и Плиен да геГрешката е моя
кога е било това мероприятние?да ходим на рок фестивала в Плевен
MY FACEBOOK
Публикувано 19 май 2006 - 21:55
"Епизод" кълват на каса водка с бира и скара-барабаниста им е мивкаджия в Мото Пфое
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 19 май 2006 - 22:55
абе хора то тук си има DJ
Аз предлагам dj funki да направи 2-3 компилации една с черно една с рок една с чалга
по 20 песни най-жървежните в момента
Аз предлагам dj funki да направи 2-3 компилации една с черно една с рок една с чалга
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 20 май 2006 - 02:13
...Зимаааа вън ееее сняг ваааали... ахах кърти песничката!
Публикувано 20 май 2006 - 06:35
абе всичко друго добре само с рока не знам как ще се получи да са най-вървежните в момента че той рока много в последните 10 г не е от най-вървежните но пък би се получила една компилация от рода на най-големите рок тояги на всички времена B)абе хора то тук си има DJ
MY FACEBOOK
Публикувано 20 май 2006 - 07:43
От класика, през ретро, чилаут ( брех колко смешно се пише с кирилица таази дума) хммммммммм абе всичко без чалга. От извсетно време слушам музика тихичко. Преди с тиграта беше лудница. Бях турил една туба, разни колони и вътре се тресеше. Ама с толкова силна музика освен, че започна да ме изнервя, започнах и да губя представа какво става около мен особено, когато карам в града,айде на магистралата по може. Но вече кротко тихичко, брех остариавам ли тц тц тц
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни