Значи интересувам се как се сваля жабката на 124-ката и плафона и към каде е свързан също така как се сваля централния панел с духалките да му сменя лампичката
Жабка 124-ка
Започната от mafiota^^^, 19 май 2006 - 19:04:59
4 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2006 - 19:04
Публикувано 19 май 2006 - 19:33
оооо, колега ти се вкарваш в голяма беля.
за плафона в жабката само трябва с една отверка или с пръст да го друпнеш и слагаш новата крушка.
за панела с духалките не знам как е при 124. при 123 се дърпа всяка врътка и диодчето е отдолу... бързо и лесно се сменят
за плафона в жабката само трябва с една отверка или с пръст да го друпнеш и слагаш новата крушка.
за панела с духалките не знам как е при 124. при 123 се дърпа всяка врътка и диодчето е отдолу... бързо и лесно се сменят
Публикувано 19 май 2006 - 19:44
изпразни жабката и погледни кая и- на 1 см от ръба по продължението му има наредени пластмасови пирончета- вадиш ги с отвертка, сваляш халката за закопчаване на ключалката на жабката, вадиш плафончето- и то е с отвертката се измъква и вадиш вътрешното на жабката- понякога се налага да приложиш сила и огъване, но не е страшно- пластмасата е жилава и няма грижи.
духалката се вади след като свали металната рамка(има една рапидка от към жабката) и с помощта на шишове (4бр)които се пъхат в едни уши, които можеш да видиш като погледнеш под крайните хоризонтални ламели- ушите дърпат контрите -намират се в 4-те края на двойната духалка и като ги промушиш със шишовете трябва да ги дърпаш към средатана духалката
ШИШОВЕ можеш да си направиш от закачалка от химическо чистене или спици на велосипед
духалката се вади след като свали металната рамка(има една рапидка от към жабката) и с помощта на шишове (4бр)които се пъхат в едни уши, които можеш да видиш като погледнеш под крайните хоризонтални ламели- ушите дърпат контрите -намират се в 4-те края на двойната духалка и като ги промушиш със шишовете трябва да ги дърпаш към средатана духалката
ШИШОВЕ можеш да си направиш от закачалка от химическо чистене или спици на велосипед
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 20 май 2006 - 00:28
Интересува ме към каде е закачен плафона в жабката защото не достига до него ток.
Публикувано 20 май 2006 - 18:23
аиде малко по късно ще пиша че не ми се слиза до колата да видя кога свети- май че беше само на контакт.Като сложиш сондите на мултицета на двете кабелни обувки и колата е на контакт(за по сигурно вклю4и и фарове) трябва да измериш 12 в. ако няма провери дали има маса на кафявата/ите жици и дали има + на другата.
провери бушоните- имай в предвид че дори и да са здрави може да са се окислили гнездата и пак да не работят.
провери бушоните- имай в предвид че дори и да са здрави може да са се окислили гнездата и пак да не работят.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни