A170CDi Изпускане От Дюза
Започната от Renown, 07 фев 2008 - 21:58:06
9 мнения по тази тема
Публикувано 07 февруари 2008 - 21:58
Добър вечер.Имам А170ЦДИ 2000г. го покарах малко и почна да ми изпуска компресия от крайната дюза и се чува едно дразнещо всистене ... препоръчаите някой добър майстор който си разбира от работата ... благодаря предварително
Публикувано 07 февруари 2008 - 22:07
препоръчаите някой добър майстор който си разбира от работата ...
В София-Минчо.
В Пловдив-Стамат.
Във Варна-Киро.
В Каспичан-Боби.
В Русе-Стефка от Дунав Мост...
Ми кажи от къде си че да те насочат хората.
Пишете го това в профила си бе хора.
Публикувано 07 февруари 2008 - 22:18
Добър вечер.Имам А170ЦДИ 2000г. го покарах малко и почна да ми изпуска компресия от крайната дюза и се чува едно дразнещо всистене ... препоръчаите някой добър майстор който си разбира от работата ... благодаря предварително
добрите майстори които си разбират от работата,....вземат дебело,...за този дефект на a-class,..ще те съдерат!
Публикувано 08 февруари 2008 - 06:50
Извинявам се че не съм го написал просто старият ми профил му забравих паролата и все си мисля че още съм с него ... а трудно ли се оправя това доколкото разбра хтрябва да се смени само оплътнението .. от София съм
Публикувано 08 февруари 2008 - 21:30
По принцип е "само" Оплътнението, ма за да се смени първо трябва да се извади въпросната дюза, която е потънала в черна лепкава гадост, после да се изчисти мястото където лежи същата до съвършенство и разбира се накрая да се сложи отново дюзата с ново Оплътнение ( и разбира се да се стегне без да се спука главата под болта)........"и това е"...... както се казва в една весела реклама
Публикувано 08 февруари 2008 - 23:22
Благодаря на всички за отговорите .. записах си час в балкан стар за 20-ти този месец ..
Публикувано 29 август 2008 - 00:39
В София-Минчо.
В Пловдив-Стамат.
Във Варна-Киро.
В Каспичан-Боби.
В Русе-Стефка от Дунав Мост...
Само да питам Киро още ли е на старото място, там до туй наляво и нагоре, после завиваш под моста, от там покрай дерето и след кръстовището в дясно към трънака ?
Публикувано 29 август 2008 - 06:50
Ех Венелине,Венелине кви ги правиш бе.?..А сега отговаряй на човека за Киро от Варна.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 29 август 2008 - 08:08
... после завиваш под моста, ...
Tц,ся се е преместил.Подминаваш моста и след около 200м. завиваш тогава
А какво стана с тая дюза впрочем или тази е поредната тема без продължение?!
Публикувано 29 август 2008 - 18:43
Тази тема е за сметището в КатуницаTц,ся се е преместил.Подминаваш моста и след около 200м. завиваш тогава
А какво стана с тая дюза впрочем или тази е поредната тема без продължение?!
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни