Интересува ме за какво са тези трите маркучлета които излизат от всумакетелните тръби. Най-дясното мисля че е затапено фабрично. Питам защото, при ремонт на чистачката(смазване) забелязах че тази сивата тръбичка си виси безцелно и след бърз оглед откъде може да се е измъкнала я набутах в гумената тръбичка, както е показано на снимката. След което забелязах че при работещ двигател се чува свистене(все едно работи тихо радио без антена) вътре в купето, около копчето за регулиране на нивото на фаровете. След като изкарам сивата тръбичка, свистенето изчезва. Имам разни сервизни програми за Мерцедес, но не мога да се ориентирам за какво е тази тръбичка и дали се включва точно там където "пасна". Тръбичката минава под компютъра в ляво на двигателния отсек и влиза в купето. Установих че не ми работи и регулирането на фаровете, което ме кара да мисля че при поставянето на алармата "специалиста" е измъкнал трабичката от копчето за регулиране на фаровете и затова се чува свистене, но не виждам логика, тръбичката за фаровете да е включена във смукателните тръби.

Това е като цяло двигателя

Автомобила е Mercedes Benz C180 1.8i 122 к.с./89 kW