Среща в ХасковоПетък, 18.30, ОМВ до СБА
Започната от fantapm, 07 фев 2008 - 09:19:29
80 мнения по тази тема
Публикувано 28 ноември 2008 - 17:53
Аз съм за
Ако може да се организира и с преспиване
Ако може да се организира и с преспиване
Публикувано 28 ноември 2008 - 18:17
Ако сте при мен,приспиването не е проблем,за Хасково незнам!
Публикувано 28 ноември 2008 - 19:33
С най- голямо удоволствия ще се организира преспиването и предлагам, за да не спорим сега Добри като гост да каже къде иска да дойде в Хасково или в Свиленград, а иначе хапване и пийване винаги ще намерим къде и как.
We do live once, should do it right!
Публикувано 05 декември 2008 - 18:04
Ще правим ли нещо тези дни
Дайте да се организираме поне за неделя.
Публикувано 06 декември 2008 - 19:03
Ще правим ли нещо тези дни
Добри,приятелю,в момента съм в Бургас по работа и за удолствие,аз няма да мога сторя нищо по вапроса,ама как пък се разминахме с теб в Пловдив ,чак ме е яд.
Ще се чуем по нататък,най вероятно след нова година.
Публикувано 09 декември 2008 - 18:28
Искрено се извинявам за невъзможността ми да прочета или да видя какво се случи с уговорената среща. След нова година, както каза Милен, ще направим едно събиране с точно място и дата.
Публикувано 01 януари 2009 - 14:46
ЧНГ на всичкиМилене, какво ще кажеш да съберем тайфата в скоро време?
Моля да ме извините че отдавна не съм се свързвал с вас но за съжаление нямах възможност.
Надявам се че занапред няма да е така.
За една среща след нова година съм навит но все пак зависи и от графика ми на работа,
определете някоя дата и ще видя дали съм свободен.Не съм ли на работа значи със сигурност
съм там(дано съм в почивка).
Спожелание за много здраве,щастие и много късмет през новата година-наздраве.
Публикувано 12 май 2009 - 22:55
Имали живи още от хасково Айде да си спретнеме една срещичка тъкмо и аз да дойда да се запознаеме
Публикувано 13 май 2009 - 07:22
Аз съм заИмали живи още от хасково Айде да си спретнеме една срещичка тъкмо и аз да дойда да се запознаеме
Публикувано 13 май 2009 - 10:51
Става,да видим колко и кога.МИМИ каде си,останалите айде бееее
Публикувано 13 май 2009 - 17:04
Аааа, Милене, как без мен, ти кво си мислиш????
Той колегата, shopaza, бил от моята автомобилна партия, как няма, пък и щом Добри ще идва на гости, ей на, не можеш ме мръдна там съм!
Предлагам събота или неделя 23-24.05.2009г. да се замъкнем до Хасково дружно, на паркинга на Кауфланд да се чакаме, кажете само час и изберете един от двата дни, в който ви е удобно.
Може да хапнем и пийнем на Фантазия-та после!
Колеги, идването не става със записване, но колкото повече- толкова повече!
Той колегата, shopaza, бил от моята автомобилна партия, как няма, пък и щом Добри ще идва на гости, ей на, не можеш ме мръдна там съм!
Предлагам събота или неделя 23-24.05.2009г. да се замъкнем до Хасково дружно, на паркинга на Кауфланд да се чакаме, кажете само час и изберете един от двата дни, в който ви е удобно.
Може да хапнем и пийнем на Фантазия-та после!
Колеги, идването не става със записване, но колкото повече- толкова повече!
Публикувано 13 май 2009 - 22:51
на 23-24 съм хабитюрент Дайде нещо след тва да спретнеме.Ако искате можеме да си размениме скайпчетата или тук в темата да лафиме........Ние поечето от хасково дето сме тук със сигорност си знаеме колите ама ха де от каде да се познаваме
Публикувано 18 май 2009 - 17:42
За баловете и аз съм зает,ако искате на 31.05..Неделя е,но в събота се отработва,ама мисля че това не ни бърка.Давайте предложения и поканете още мерчовци...
Публикувано 18 май 2009 - 20:59
31.05 да е тогава, няма проблем стягайте се тогава
Публикувано 19 май 2009 - 14:08
Окей,датата е ясна.Нека и другите се включат.Мими кажи на Кауфланд или другаде и колко часа горе долу.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни