Кристални фарове за Е класа
Започната от kasparov, 06 фев 2008 - 15:08:32
18 мнения по тази тема
Публикувано 06 февруари 2008 - 15:08
Здравейте . Търся да купя подобни фарове за мерцедеса .
Ако някой знае от къде мога да ги закупя , цена или някакви подобни , ще съм му много благодарен .
А ако може и да са от варна още повече .
предварително благодаря
Ако някой знае от къде мога да ги закупя , цена или някакви подобни , ще съм му много благодарен .
предварително благодаря
Публикувано 07 февруари 2008 - 00:00
днес си купих диодни стопове за моята кола, не мога да и се нагледам, имаше и фарове.кристални с лупи струват 500лв. за W210. сигурно и твоите са там някъде. В софия има няколко магазина Streetmania. там ги продават, за варна не знам. поглени в сайта на фирмата. тайвански са, но стоповете паснаха много добре. жалко че не знам как се качват снимки.
Публикувано 07 февруари 2008 - 00:07
хайде снимай ги и ми ги прати на пощата и аз ще ги кача че да им се порадваме малко
Публикувано 07 февруари 2008 - 00:41
Снимайте бре колеги да гледаме
Публикувано 07 февруари 2008 - 00:54
в събота или неделя ще ходя да измия колата и ще я снимам, че сега е толкова мръсна, че само по стоповете се познава марката
Публикувано 08 февруари 2008 - 18:08
предварително благодаря
В София, в световния търговски център - "Илиянци" са по 200 лева. Има ги в този вариант, а също и черни отвътре. Успех.
Публикувано 08 февруари 2008 - 20:07
Мерси много колега .
Публикувано 08 февруари 2008 - 22:03
снимайте ги тези стопове бе хора и аз ще ги сменям моите и тези кристални фарове и двата ли са 500лв.?
Публикувано 08 февруари 2008 - 22:11
снимайте ги тези стопове бе хора и аз ще ги сменям моите и тези кристални фарове и двата ли са 500лв.?
http://www.mbclub.bg...
прочети тук , аз си купих на 210-ка и светят доста добре и си имат реглаж.
Публикувано 09 февруари 2008 - 00:49
предварително благодаря
Бе не знам, ама да си заменя стъклата на 124-ката за тая красива пластмаса нещо не го виждам като много разумно решение.
Щото ми се струва, че тея от снимката са чисто пластмасови.
Пък и предполагам, че mbenz е прав и аз мембраните...
Ако цената на един оригинален фар се доближава до тези жълти измишльотини, бих си ги подменил с оригинални.
И това ако старите имат нужда от подмяна.
Ако е само щото трябва да бъдат "кристални"... Ще си запазя коментара за себе си
Тези дето монтира krasch обаче се оказаха добри.
Ама и не бяха малко пари...
Публикувано 09 февруари 2008 - 00:56
Повечето модели стоят наистина добре, но е факт, че повечето не са качествени и се получава ефекта "аквариум" виждал съм го не само при нашата марка, а и при още доста марки. За регулирането по височина е вярно, че не могат да се регулират.
Да попитам на подобен тип фарове може ли да се сложи Ксенон?
Да попитам на подобен тип фарове може ли да се сложи Ксенон?
Mercedes-Benz W201
Публикувано 09 февруари 2008 - 04:06
Може,но по-добро от оригинала на 124 трудно се намира.За 210 е друга бира,там пожьлтяват,но на 124 между 93-95 няма голям смисьл от тия.Някои сменят стьклата с такива от Е500,но това голям мерак трябва да те тресе.
.
Публикувано 09 февруари 2008 - 11:59
на сточна гара в мото мания с ксенонови лупи са по 450лв и аз съм мераклия на тях, имат и вакуми за регулиранеЗдравейте . Търся да купя подобни фарове за мерцедеса .
предварително благодаря
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни