E220 2.2CDI 98-99гима ли детски болести?
Започната от georgid, 04 фев 2008 - 19:43:22
18 мнения по тази тема
Публикувано 04 февруари 2008 - 19:43
Има ли детси болести по този мотор и ако има моля споделете какви са че съм на косъм да купя такава
Публикувано 04 февруари 2008 - 19:53
ОК си поне от кьм помпа,не е Лукас
.
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:01
Таблото. чезнат цифрите.Има ли детси болести по този мотор и ако има моля споделете какви са че съм на косъм да купя такава
Късат се подгревни свещи, при смяна.
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:07
Ами тя станала шеюе дърта бангия ако изчезват цифри трябва като ходя да я гледам да ги няма
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:10
А свещите само и единствено при този мотор тази година ли се късат ?
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:20
Не,всички са така или поне има теми от кого ли не с какви ли не мотори.
А и това не е проблем на мотора,а на майстора дето ше ги сменя. Питай Владек
Ма как го насьдих и аз а
Ма как го насьдих и аз а
.
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:22
Не.Това е всеобщ проблем цди моторите. Много са тънки (тънкостенни) свещите.А свещите само и единствено при този мотор тази година ли се късат ?
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:49
Не знам как е в Сан диего,обаче в Перник само като попиташ някой майстор да ти смени свещите,или ти показва вратата,или се прави на много ангажиран за неопределено време.Не,всички са така или поне има теми от кого ли не с какви ли не мотори.
Ма как го насьдих и аз а
Публикувано 04 февруари 2008 - 21:03
У Перник е добре,тук дизели НЯМА
.
Публикувано 04 февруари 2008 - 21:38
Не знам как е в Сан диего,обаче в Перник само като попиташ някой майстор да ти смени свещите,или ти показва вратата,или се прави на много ангажиран за неопределено време.
Па не си казал - ще те уредим с мастер
georgid - не е задължително да се късат. По-голямата част от вината е в този, който ги сменя.
Публикувано 04 февруари 2008 - 22:08
Не си прав. Освен око има някое гедоре с по мека тресчотка.Па не си казал - ще те уредим с мастер
georgid - не е задължително да се късат. По-голямата част от вината е в този, който ги сменя.
Публикувано 04 февруари 2008 - 22:23
За мотора не съм чувал да има съществени забележки. Водят го много добър, но това със свещите - чувал съм го, както и проблеми с печката съм чувал и с термостата... Мен това не ме е спряло и съм си купил кола с ТОЧНО този двигател. Работи си, смених подгревна свещ, харчи ми около 9,5 на градско, уговарям я за чип. на дълъг път не знам още как е - не съм излизал от София. На мен колата ми харесва!Има ли детси болести по този мотор и ако има моля споделете какви са че съм на косъм да купя такава
Публикувано 04 февруари 2008 - 22:36
Според мен това е последния истински Мерцедес .Имам впредвид,окачване и управление.А и като го погледнеш от пред си прилича на Мерцедес.
Публикувано 04 февруари 2008 - 23:20
Мерси бацета значи ще скачам май,ако е добър мерджана
Термостата не е голям кахър,с тич пеюки незнам като се повредят без тях не може ли?Колко им струва ремонта?
Да си призная темата я пуснах че ме наплашиха че дюзите им били фалшиви и че бил 1-вият ком.райл на мерцедес и бил пален с дефекти
Термостата не е голям кахър,с тич пеюки незнам като се повредят без тях не може ли?Колко им струва ремонта?
Да си призная темата я пуснах че ме наплашиха че дюзите им били фалшиви и че бил 1-вият ком.райл на мерцедес и бил пален с дефекти
Публикувано 04 февруари 2008 - 23:59
Мерси бацета значи ще скачам май,ако е добър мерджана
ххах ако ти завиждат за мерцедесчето и аз да съм и аз ще кажа че е боклук
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни