кой каква музика слуша,гледа,пее в Мерцедеса си?
Започната от калоян, 02 фев 2008 - 18:15:04
58 мнения по тази тема
Публикувано 02 февруари 2008 - 21:17
И аз май съм "всеяден" или почти.
Като се замисля в чантичката с дискове имам дискографията на Рамщайн, а всичко друго си е дискове с различни збиртоци от актуални песньовки. Последното, което си записах беше Germany Top 100 за януари - що да се мъча аз да ги събирам вървежните парчета като ги има на едно място.
Чалга - нямам в колата, ама ако някой си носи - не отказвам да пусна.
И радио се опитвам да слушам, ама нали два пъти дневно минавам край телевизионната кула и при смущенията там превключвам на ЦД... в повечето случаи забравям да върна обратно на тунер.
Като се замисля в чантичката с дискове имам дискографията на Рамщайн, а всичко друго си е дискове с различни збиртоци от актуални песньовки. Последното, което си записах беше Germany Top 100 за януари - що да се мъча аз да ги събирам вървежните парчета като ги има на едно място.
Чалга - нямам в колата, ама ако някой си носи - не отказвам да пусна.
И радио се опитвам да слушам, ама нали два пъти дневно минавам край телевизионната кула и при смущенията там превключвам на ЦД... в повечето случаи забравям да върна обратно на тунер.
Публикувано 02 февруари 2008 - 21:24
Всичко,без чалга,гръцко,италианско и рап.
W124 260E 122Kw
Публикувано 02 февруари 2008 - 22:01
Всичко без рап и опера.Много рядко слушам чалга!!!
Публикувано 02 февруари 2008 - 22:48
У "Кочината" летоска га имах силна музикЪ, хита беше Наско Ментата - Елена
Баси, хората как се възмущаваха само не е истина
Иначе у мерчо, днес като препусках си слушах Scorpions - Moment Of Glory (with the Berlin philharmonic orchestra), препоръчан от MR CHEN
Баси, хората как се възмущаваха само не е истина
Иначе у мерчо, днес като препусках си слушах Scorpions - Moment Of Glory (with the Berlin philharmonic orchestra), препоръчан от MR CHEN
Публикувано 02 февруари 2008 - 23:51
Бонд, Васко Василев, Seal, Dr. Alban, Cher, R&B...
We do live once, should do it right!
Публикувано 03 февруари 2008 - 00:41
Всичко без опера.Ако ви кажа че в момента съм на вълна Македонски хитове.
Публикувано 03 февруари 2008 - 01:05
Почти всякакъв тип мюзик. В колата си имам CD-та на Van Halen,Whitesnake, Simple Minds ...
Харесвам и слушам и Pink Floyd, Mat Bianco, Saga, David Lee Roth, Pearl Jam, KISS, W.A.S.P., ....
Е, и други слушам (Sandra, Taylor Dayne, Sarah Brightman,Massive Attack и много други за които не се и сещам сега) , но и радиото (Z-rock също, познавам Буги лично даже ) в колата. Като ми е кеф си избирам нещо от класьора с дисковете и си пускам като съм на кеф.
Поздрав за всички тук от мен - 5q
и това също.
Харесвам и слушам и Pink Floyd, Mat Bianco, Saga, David Lee Roth, Pearl Jam, KISS, W.A.S.P., ....
Е, и други слушам (Sandra, Taylor Dayne, Sarah Brightman,Massive Attack и много други за които не се и сещам сега) , но и радиото (Z-rock също, познавам Буги лично даже ) в колата. Като ми е кеф си избирам нещо от класьора с дисковете и си пускам като съм на кеф.
Поздрав за всички тук от мен - 5q
и това също.
Публикувано 03 февруари 2008 - 07:49
METALLICA , MENOWAR , IRON MAIDEN , ACCEPT, HELLOWEEN
В мойта 190-ка радиото пуска само : Z-ROCK
В мойта 190-ка радиото пуска само : Z-ROCK
The Gods Made Heavy Metal
Публикувано 03 февруари 2008 - 10:18
Забравих да добавя,дисковете на Сигнал,АхаТ, Щурците the best,Тодор Колев и Георги Минцев лека му пръст.
Публикувано 03 февруари 2008 - 12:25
Напоследък най се кефя на необятното творчество на Frank Zappa, а иначе - Deep Purple, Whitesnake, Van Halen, Kiss, AC/DC, Steve Vai, Pink Floyd - все хубави неща!
Marty
Публикувано 03 февруари 2008 - 12:33
Всякаква музика се дъни в колата. Е, без чалгии разни.
Като почнем от Ella Fitzgerald, минем през денс и електронни, та чак до Cradle of Filth. А сега ми кажете кой от стиловете ми е любим?
Като почнем от Ella Fitzgerald, минем през денс и електронни, та чак до Cradle of Filth. А сега ми кажете кой от стиловете ми е любим?
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 03 февруари 2008 - 13:49
БЕНЦО киха от чалга, поради това Сигнал+ не се лови. Българска народна музика е песен за сърцето- радиото не се сменя... На Ретро, Мила все едно получава ритник отзад, а на Z Rock просто полита... На БГ Радио си върви нормално и си подсвирква.
Дискографията започва с великия Coverdale и некви змии предимно бели, и всички производни на Deep Purple....Всякакъв old HARD ROCK, Metal, много BLUES- няма да изброявам, да не се обиди някой от пропуснатите...класика, разбира се.
За ценители един въпрос-чували ли сте Wishbone Ash- ако не пробвайте в You Tube - мен лично ме преследват / в добрия смисъл / откакто ги чух преди двайсетина години, да ме прости по-младата аудитория, че ги занимавам с глупости.
И от мен един поздрав за всички ценители на Mercedes Benz
Дискографията започва с великия Coverdale и некви змии предимно бели, и всички производни на Deep Purple....Всякакъв old HARD ROCK, Metal, много BLUES- няма да изброявам, да не се обиди някой от пропуснатите...класика, разбира се.
За ценители един въпрос-чували ли сте Wishbone Ash- ако не пробвайте в You Tube - мен лично ме преследват / в добрия смисъл / откакто ги чух преди двайсетина години, да ме прости по-младата аудитория, че ги занимавам с глупости.
И от мен един поздрав за всички ценители на Mercedes Benz
Публикувано 03 февруари 2008 - 13:52
...
AC/DC Iron Maiden ACCEPT Judas Priest's hELLOwEEN EdGaY Anthrax S.O.D. Slayer Saxon Sodom Voivod Metal Church...
... Deep Purple, Whitesnake, Van Halen, Kiss, AC/DC, Steve Vai, Pink Floyd...
Ма вий ма кефите якоMETALLICA , MENOWAR , IRON MAIDEN , ACCEPT, HELLOWEEN...
Сега да ви покажа аз пък уееееекичко къФ ужас е при мен
И Т.Н. ........И Т.Н. ........И Т.Н. ........
Прошка няма за никой пътник , мразим чалгата и рапа!
А за тва, усещам че сме от една порода
много е добро
Публикувано 03 февруари 2008 - 14:42
Като гледам как си ги наредил, все едно си гледам моят рафт с дисковете.
Публикувано 03 февруари 2008 - 15:43
по принцип слушам предимно хип хоп pac,dre,jeezy,pap и тн.
а ся сам на вълна класика сам записал един диск с най доброто от Queen
и всекви такива
а ся сам на вълна класика сам записал един диск с най доброто от Queen
и всекви такива
If it ain't bout money, money
U ain't sayin nuthin
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни