кой каква музика слуша,гледа,пее в Мерцедеса си?
Started by калоян, 02 Feb 2008 - 18:15:04
58 replies to this topic
Posted 02 February 2008 - 18:15
Я нещо по ведро да напишем във форума,че ми омръзна да чета само проблеми.Аз съм на Merilion,Pink Floid,Dare Strees,Queen .....все от тоя род,понякога Iran Maiden и те така.
Posted 02 February 2008 - 18:19
моят беше "чалга мерцедес"
Posted 02 February 2008 - 18:31
я па спадам към музикален помиар
има от всичко от Бял Мерцедес (защо ли ) до Xzibit
има от всичко от Бял Мерцедес (защо ли ) до Xzibit
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 02 February 2008 - 19:17
Турбо... фолк, сръбско... колко държи меро... убава музичка е сложил немеца и се кефиме... мое и малко гръцко ама само летото, кога сме по морето...
А кога сме с началството може и нещо по-така... Роксет, Рейнбоу и т.н., то не винаги е у меро ама, па важи.
Защо "беше"?
А кога сме с началството може и нещо по-така... Роксет, Рейнбоу и т.н., то не винаги е у меро ама, па важи.
моят беше "чалга мерцедес" blush.gif happy.gif
Защо "беше"?
Posted 02 February 2008 - 19:20
Какво има,а има какво ли не.В момента сьм на тема Италянско или по-точно жената с такова го е набльскала.Бати,като концертна зала е вьтре
.
Posted 02 February 2008 - 19:27
Като съм сам-по-скоро хаус и черно...
Като съм с девойките-чага,че на друго не върви разговора
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 02 February 2008 - 19:30
Рокендрол, хард рок, метъл.....
Може и кънтри. Но внимавайте, с тези стилове лесно се палиш и летиш.
Може и кънтри. Но внимавайте, с тези стилове лесно се палиш и летиш.
Posted 02 February 2008 - 19:31
Кво толко им говориш???Аз като си пусна музиката и няма как да се чуя и да викам даже.ЧОБАНИН БЕ
.
Posted 02 February 2008 - 19:48
Опа! Само аз ли слушам каквото пуснат по радиото.
Posted 02 February 2008 - 20:02
Спрях си SIRIUS-сателитното радио( като не хваща български станции за какво ми е ).Сега слушам само " Tee Loop-Chicago's Best Radio Station", и "Smooth Jazz"!!!
Posted 02 February 2008 - 20:38
И аз до скоро бях на EDGUY и HELLOWEEN, мааа после минах малко на DJ Balthazar, а пъък точно сега съм на SANDRA. много и се кефя още от 3-4 годишен ми е сред любимите певици!
Posted 02 February 2008 - 20:46
вече ми е писнало от секви музики ама и на тихо не карам ,напоследък слушам леки неща,в момента ми се върти един диск the best на Eros Ramazzotti ,обаче като ме перне съчмата яко жица и хаус лупам,а и чалгъ си пускам за разнообразие
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 02 February 2008 - 21:06
И аз като другаря Фънки... Жици, хаусчета, чалгичка, BG Black Music - Kondio . Ама последните 2 са много рядко.
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users