RENNtech Reveals 695 HPMonster Mercedes Tuning Package
Започната от ENOXELA, 01 фев 2008 - 19:44:06
7 мнения по тази тема
Публикувано 01 февруари 2008 - 19:44
Публикувано 01 февруари 2008 - 19:51
уникално.. много ме радва
Фънки още ли си против белия цвят ?
Фънки още ли си против белия цвят ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 02 февруари 2008 - 00:30
Белия цвят кърти мивки бате
Публикувано 02 февруари 2008 - 14:54
Много пари за нищо, да му се не види... 700 коня от 6.5 литра .. те хората от Супри вадят по 1200 коня и колата си върви като пушка, в завоите е като залепена, тия тука бла-бла 20к$ без инсталацията върху 65 AMG дето си е бало мамата само то .. .. . .. това е V12 бе баси...
Иначе на външен вид кърти мивки и събаря фаянсови заводи, само дето като отидеш на Нурбурринг, например, нищо чудно да те минат като спрял разни колици дето общо взето струват колкото 4те ти гуми с джантите
А пък каква грозна значка има тая фирма просто не е истина.. .
Иначе на външен вид кърти мивки и събаря фаянсови заводи, само дето като отидеш на Нурбурринг, например, нищо чудно да те минат като спрял разни колици дето общо взето струват колкото 4те ти гуми с джантите
BRABUS 500SE - Мечо!
Публикувано 02 февруари 2008 - 15:01
Eдва ли някой който ще си вземе такава кола, ще оди на Нурбурринг с нея
Публикувано 02 февруари 2008 - 16:37
Eдва ли някой който ще си вземе такава кола, ще оди на Нурбурринг с нея
Никой!!!Иначе колицата си е супер де кво ся!!!
Публикувано 08 февруари 2008 - 17:35
Колега помисли си тази кола ако почне да се прави както трябва какво ще стане с нея...!!!Много пари за нищо, да му се не види... 700 коня от 6.5 литра .. те хората от Супри вадят по 1200 коня и колата си върви като пушка, в завоите е като залепена, тия тука бла-бла 20к$ без инсталацията върху 65 AMG дето си е бало мамата само то .. .. . .. това е V12 бе баси...
Ако за теб 700 к.с. са малко.....извинавай...!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 11 февруари 2008 - 21:25
Не бе човек, не ме разбра. Ядосах се на друго - тия Рен-Мен "ъпгрейдват" AMG кола за 20к долара...
Значи AMG са фирма, която превръща спортните мерцедеси в расови бегачки. Мерцедес = мощ и комфорт. Като я наблъскаш с коне и благинки става лагерница...
А и да, замислял съм се. Просто много се размиват границите. Това AMG и с 500 коня си върви, ама от мерцедес са си произвели SLR McLarren да си чешеш крастата и колата да е мислена за speed, или пък Excelero-то. С тия ъпгрейди губиш "мерцедеса" и получаваш драгстер. AMG са друга бира, защото почти всичко е съгласувано с Mercedes.
A 700 коня са много относително нещо - нито са малко, нито са много, както за голфче единичка 200 коня, например. Или Peugeot 106 с 200 коня. Ако искаш да си платиш за скорост и усещане никога няма да си купиш този Рен-Мен. Ако го бяха направили над 1000 коня и да бяха казали - е на - бегачка си ебало мамата! И пак, ако я врътнат на Top Gear на пистата и ще стане весело
Значи AMG са фирма, която превръща спортните мерцедеси в расови бегачки. Мерцедес = мощ и комфорт. Като я наблъскаш с коне и благинки става лагерница...
А и да, замислял съм се. Просто много се размиват границите. Това AMG и с 500 коня си върви, ама от мерцедес са си произвели SLR McLarren да си чешеш крастата и колата да е мислена за speed, или пък Excelero-то. С тия ъпгрейди губиш "мерцедеса" и получаваш драгстер. AMG са друга бира, защото почти всичко е съгласувано с Mercedes.
A 700 коня са много относително нещо - нито са малко, нито са много, както за голфче единичка 200 коня, например. Или Peugeot 106 с 200 коня. Ако искаш да си платиш за скорост и усещане никога няма да си купиш този Рен-Мен. Ако го бяха направили над 1000 коня и да бяха казали - е на - бегачка си ебало мамата! И пак, ако я врътнат на Top Gear на пистата и ще стане весело
BRABUS 500SE - Мечо!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни